+1 oy
165 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (21 puan) tarafından

Merhaba hanımlar.öncelikle belirteyim hamile değilim.sorum şu ki : Ben ikinci gebeliğimde kahve tiksintisi yaşadım 9 ay boyunca içmedim neredeyse.gebelik bitti oğlum 3 yaşında 3 yıldır o keyfim gelmiyor .tiksinmiyorum ama tat almıyorum.içmiyorum.bu duruma çok üzülüyorum.saat başı kahve içen ben 3 yıldır böyleyim.bi kahve keyfim vardı yaw ağlıyacam

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,044 puan) tarafından

Ne güzel işte kahve pek de sağlıklı bir şey değil 

önce (1,858 puan) tarafından

Düzenli ve belli bi ölçüde( mesela günde 1 fincan) kahve tüketimi diyabeti dengeler, parkinson ve alzheimer risklerini de azaltır bilmeden yorum yapmayın lütfen 🤷🏻‍♀️

önce (1,636 puan) tarafından

Videoyu bulursam aticam bana kahve zararlı içme diyen herkese atiyom😂😂🤭

önce (1,044 puan) tarafından

Saat başı kahve içtiğini söylemiş. Düzgün okuyup öyle muhalif olalım lütfen. 

-Reklam-
+1 oy
önce (163,463 puan) tarafından

3 yil gecmis duzelmediyse duzelmez belki psikolojik destekle asabilirsin bu durumu

+1 oy
önce (1,858 puan) tarafından

Aromali kahveler denemeni tavsiye ederim.

Sevdigin bi aramo var mi?

O sekilde başla tekrar icmeye basla yani damak zevkini kuvvetlendir once

önce (21 puan) tarafından

Denedim olmadı valla gelmiyor.hazırlıyorum yarılıyorum ösür yarısını hoop döküyorum :) inşallah gelir o tadım

+1 oy
önce (11,411 puan) tarafından

Keyif almıyorsan içme kız çokta iyi bişey değil kahve (dedi günde 5 fincan için kahve bağımlısı)

0 oy
önce (3,288 puan) tarafından

Bende hamilelikte tiksinmiştim. 5 yıl içemedim. Geçenlerde ilk defa içtim. 

0 oy
önce (914 puan) tarafından

Ayy ben normalde çok içen biri değilim ama şuan hamileyim canım çok istiyor bide şekersiz. Ooff şuan bile içebilirim ama çok tüketmemeye çalışıyorum. 

0 oy
önce (51 puan) tarafından

Yaa bende çok içerdim hatta telvesini bile yerdim ..

İkizlerime hamileligimde bir soğudum 3.5 senedir içemiyorum canım çekiyor yapıyorum bir yudum içip döküyorum 🥺

önce (21 puan) tarafından

Aaa aynı bende öyleyim napcz . Peki ?

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 478 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 435 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.

Kategoriler

1,474,771 soru

24,144,545 cevap

334,619 kullanıcı

...