Merhaba hanımlar.öncelikle belirteyim hamile değilim.sorum şu ki : Ben ikinci gebeliğimde kahve tiksintisi yaşadım 9 ay boyunca içmedim neredeyse.gebelik bitti oğlum 3 yaşında 3 yıldır o keyfim gelmiyor .tiksinmiyorum ama tat almıyorum.içmiyorum.bu duruma çok üzülüyorum.saat başı kahve içen ben 3 yıldır böyleyim.bi kahve keyfim vardı yaw ağlıyacam
Ne güzel işte kahve pek de sağlıklı bir şey değil
Düzenli ve belli bi ölçüde( mesela günde 1 fincan) kahve tüketimi diyabeti dengeler, parkinson ve alzheimer risklerini de azaltır bilmeden yorum yapmayın lütfen 🤷🏻♀️
Videoyu bulursam aticam bana kahve zararlı içme diyen herkese atiyom😂😂🤭
Saat başı kahve içtiğini söylemiş. Düzgün okuyup öyle muhalif olalım lütfen.
3 yil gecmis duzelmediyse duzelmez belki psikolojik destekle asabilirsin bu durumu
Aromali kahveler denemeni tavsiye ederim.
Sevdigin bi aramo var mi?
O sekilde başla tekrar icmeye basla yani damak zevkini kuvvetlendir once
Denedim olmadı valla gelmiyor.hazırlıyorum yarılıyorum ösür yarısını hoop döküyorum :) inşallah gelir o tadım
Keyif almıyorsan içme kız çokta iyi bişey değil kahve (dedi günde 5 fincan için kahve bağımlısı)
Bende hamilelikte tiksinmiştim. 5 yıl içemedim. Geçenlerde ilk defa içtim.
Ayy ben normalde çok içen biri değilim ama şuan hamileyim canım çok istiyor bide şekersiz. Ooff şuan bile içebilirim ama çok tüketmemeye çalışıyorum.
Yaa bende çok içerdim hatta telvesini bile yerdim ..
İkizlerime hamileligimde bir soğudum 3.5 senedir içemiyorum canım çekiyor yapıyorum bir yudum içip döküyorum 🥺
Aaa aynı bende öyleyim napcz . Peki ?
1,474,694 soru
24,143,345 cevap
334,576 kullanıcı