+4 oy
810 göst.
Diğer kategorisinde (2,165 puan) tarafından

Ben ilk bir konser mi vardı başka bir şey mi ne hatırlamıyorum annemle babamdan izin almıştın gideyim mi diye 😂 onlarda bize niye soruyorsun kocanla konuş gidin dediler 😂 o zaman dank etti komik ama işte boşluğuma geldi sanırsam ilk zamanlardı tabi 😂 sizin nasıldı ? Maksat muhabbet işte canım sıkılıyor 😂

36 Cevaplar

+1 oy
(943 puan) tarafından

Ay hiç sorma ya. Hani derler ya anlatılmaz yaşanır. O klişe sözün anlam bulduğu durumlar var. Düğünden sonra ki ilk haftalar hatta ikinci gün. Eşim cebinde anne evinin anahtarını bulunca duvara dayanık ağlamıştı. Sonra ben de ağladım. Off anne evinden ayrılıp bir ev kurmak ne bilim çok dokunaklı.

(23,383 puan) tarafından

Eşin anneci mi peki 

önce (943 puan) tarafından

Yok değil. Anahtar hep o cebindeymiş. Ee bir de 38yaşında evlenince başka ev  çok koydu sanırım😀

önce (23,383 puan) tarafından

Şu duygulanma bı bize olmadı 🤣

önce (2,165 puan) tarafından

Tövbe tövbe kınada annesinin kollarında ağlayan damat geldi aklıma 😂

-Reklam-
+1 oy
(2,291 puan) tarafından

Eşimin iş için yurt dısına gitmişti bende annemlerde kalıyodum  arkadaşlarımla buluscaktım anneme babama sen soyle izin al dedim annem gitti babama sordu erkek kardeşim atladı ortaya gidemez diye babamda kızdı ne karısıyon kocası karışsın gitsin kocasına sorsun dedi 😅

Her şeyde baban farkındaymış 😂😂😂

0 oy
(24,466 puan) tarafından

Kaynana diye herbololog herşeyime karışınca kocam askeri personeldi o zaman kaynanam karışirdi kocam gibi eşim düğünden 1 hafta sonra gitti 2o günlük evliydim bir akşam yengem aradı diye derdi neymiş akşam akşam neci kim bu kadın demişti nasıl kırılmıştim şimdi olsa ağzına zicarim da o zaman toydum susmustum 🤣🤣🤣 kocam zararsız karışmaz çok koca ben karı o gibi genelde

Yaa işte insan başta gerçekten toy oluyor inşallah geç kalmamışsındır şahlanmakta 😂

önce (24,466 puan) tarafından

Bence geç kaldım 4 yıllık evliyim 1.5 yıldır da kaynana düşmanı 🤣🤣🤣

Neyse olsun 10 yıllık olsan Allah korusun 😂

önce (24,466 puan) tarafından

O kadar da saf değilim gözüm açılırdı ama ben iyi niyetli salagimmmm neyse ya yaşlı başlı kadın der goz ardı ederdim 🤣🤣🤣 neyse ki hamilelik lohusalık ve bebeğime denilen sözler gözümü acti 😎

0 oy
(487 puan) tarafından

Düğünden 1 ay sonra Kurban Bayramı geldi arefe günü eltimlere gittik yattık (kayınpederim orada yaşıyordu o yüzden) neyse ertesi sabah Bayram namazına kalktık beyleri gönderdik falan kahvaltı hazırlıyoruz. eşim abim babam camiden geldiler ama benim gözüm kendi babamı aradi :(  yani biran babam gelecek kardeşlerimle sıraya geçip elini öpeceğiz falan öyle hissettim ama öyle olmadı ya çok tuhaf oldum...  bir de koydeyiz babamla ve annemle ertesi gün anca görüşebildik o bayramın ilk günü çok zor gecmisti benim için. çünkü o  yaşıma kadar ilk kez ailem olmadan bir bayram günü geçirmiştim daha bir aylık evli olduğum için çekirdek aile olayı kafamda ve içimde tam oluşmamıştı 

Yaaa 🥲… 

Bende bunu yılbaşlarınra doğum günlerinde  çok çekiyorum bayramlarda ailemle oluyorum çünkü 

0 oy
(1,645 puan) tarafından

Evlendikten sonra ilk anne evine gittiğimde dönüşte zoruma gitmişti ya düğünün heyecanı çok şey yapamıyo insan ama o ilk eve gidip sonra ayrılmak zor olmuştu eşim gidelim dedikçe bahane uyduruyordum en sonunda kabul etmiştim o an işte 

Baba evinden çıkmak zor oluyor bende zorlanmıştım yazları ailemin yanından evime dönerken hala zorlanırım 

0 oy
(4,402 puan) tarafından

Bebeğim dogunca. Öncesi sevgililik gibi ama bebekten sonra şimdi evliyim diyorsun 😄

Haha bende baştan beri bebek olunca o cicim aylarını yaşayamadım 😂

0 oy
(2,260 puan) tarafından

Her aile evine ziyarete geldikten sonra dönüşlerde anlarım ki ben evliyim.

Bende böyleyim kesinlikle bu da var 

0 oy
(24,271 puan) tarafından

Benim de benzer bir şey hadi dediğimizde istediğimiz saatte dışarı çıkabildiğimizde 

Demi ya akşamları arkadaşlar çağırınca ben çıkıyorum deyip ceplerimize para bırakılması mis gibi 

0 oy
(1,723 puan) tarafından

Evlendikten 3 gün sonra ailemi ziyarete geldik ve zorla ayrı oda verip yatak serdiklerinde anlamıştım o kadar diretmiştimki olmaz ayrı yatıcaz diye ahahahahha

😂😂😂😂😂

0 oy
(23,383 puan) tarafından

Ben de senin gibi biraz. Bı akşam saat 10 11 falandı. Eşimle rahat rahat evimize dönerken vay ne biz evliyiz. Evliliğin bu yani ne güzel biseymis demiştim. 

Benşm de evlendikten sonra gece dışarı çıkabildiğim tek kişi eşim 🥲😂

0 oy
(6,412 puan) tarafından

Hastane Annemlerin evi iki vasıta. Kendi evimde yürüme mesafendeydi. Nöbetten çıktım birinci vasıtadan inip ikinci vasıtaya bindim büyük kızımın babası aradı. Hal hatır sordu nerdesin dedi otobüsteyim deyince nereye dedi eve gidiyorum nereye gidebilirim nöbet çıkışı diye atarlandım. Canım bizim ev yürüme mesafesinde ne otobüsü dediği an ben de şimşek çaktı🤣🤣🤣 keşke hiç hatırlamasaydım🤣🤣🤣🤣 

Abla kafalar nasıl güxelmiş 😂

0 oy
önce (14,687 puan) tarafından

Hala unutuyorum zaman zaman

😂😂😂

0 oy
önce (1,315 puan) tarafından

Kaynanamlarla yeme içmeyi ayırdıktan snra evli olduğumu hissetmiştim :) 

Aman iyi bak Allah kurtarmış 

0 oy
önce (92 puan) tarafından

İlk evlendigim zaman aile apartmanın da oturuyordum sabah oldu eşim ise gitti tek kaldım bekarken kalabalığın içinde birden yanlız kalınca o zaman anladım çok kötü olmuştum ve uzun bir süre sürümustu 

Evet bunun acısını ben de çektim bende çok kalabalık ailede büyüdüm sonra bir anda yalnızlık dokundu anlayabiliyorum 

0 oy
önce (229 puan) tarafından

Pazar günü gelin indim bide saat 6 oldu akşam ezanı okudu yaz mevsimi heeyer aydınlık eşimin halası geldi duvagini kapat damat girecek dedi bide amin amin sesler gelmeye başladı beni bı korku sardı duvağı kapattım herkes gülüyor işte ozaman anladım 

0 oy

Pazar günü gelin indim bide saat 6 oldu akşam ezanı okudu yaz mevsimi heeyer aydınlık eşimin halası geldi duvagini kapat damat girecek dedi bide amin amin sesler gelmeye başladı beni bı korku sardı duvağı kapattım herkes gülüyor işte ozaman anladım 

Akşam ezanında damat mi girer 

Hahaha travma olmuş kız 

Olmadı olamadı evize gelene kadar hava karardı çok f

Şükür 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,092 göst.
27 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde lavinya (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,090 göst.