+4 oy
1,583 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,160 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bugün bildiğiniz üzere anaokulu'nunda ilk günüydü 

Zaten birkaç gündür eşim götürüp bir saatliğine bırakıyordu Bir saat sonra gidip alıyorduk bugün saat 8.20'den 12.30'a kadar kaldı 

Çocuğu almaya okula gittiğinde öğretmen siz artık getirmeyin çocuk otur dediğimde oturmuyor ayakta duruyor sözümü dinlemiyor demiş gerçekten moralim o kadar bozuldu ki size anlatamam 

Bir günde bunun kararını nasıl verebiliyor bunu da anlamış değilim çocuğumun çözger raporu var fakat bu raporu geçen sene aldık ince motor becerilerinde ve  konuşmada gerilik olduğu için bu raporun varlığından okula kaydettirirken müdüre zaten belirttik bir sorun olmadığını söyledi 

Ben çocuğun rehabilitasyon merkezinde öğretmenine de sordum anaokuluna gitmeye hazır mı diye O da evet hazır gidebilir dedi iyi olur sınıf ortamına alışmış olur dedi kaldı ki inanılmaz derecede yaramaz bir çocuk değil her çocuk kadar yaramaz diyebiliriz. 

Konuşmada girdikten kastım da şu anda ilerlemiş durumda zaten konuşması sadece tam net anlaşılmıyor bazı şeyler onun dışında cümle falan kurabiliyor zaten tuvalet eğitimi var 2020 Kasım doğumlu

En çok üzüldüğüm şeylerden biri de çocuğu saat 6'da kaldırdım bir saat boyunca beslenme nasıl açılır örtü nasıl serilir nasıl yenmesi gerekiyor bunları öğrettim terlikleri okulda kalacağı için başkalarının terlikleriyle karıştırmasın diye onunkilerin üzerine parlak ufak kaplumbağalar taktım tanıyabilsin başarabilsin diye ama hiçbir şey demiyorum Allah intikam alanların da en hayırlısıdır

ÖNCELİKLE HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DESTEĞİNİZİ KALBEN HİSSETTİM❤️

SONUÇTA BU HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİCEK BİR OLAY VE BİZ BU ÇOCUĞU EĞİTMEYE ÇALIŞIYORUZ

EĞİTİYORUZ Kİ YARIN BİR GÜN ELALEMİN KARISINA KIZINA YAN BAKAN DEĞİL KORUYAN OLSUN DİYE 

GÜÇLÜNÜN DEĞİL HAKLININ YANINDA DURSUN DİYE 

TOPLUMA FAYDALI YA DA EN AZINDAN TOPLUM YAPISINA ZARAR VERMEYEN BİR BİREY OLABİLSİN DİYE 

BELKİ ÜLKEMİZE HAYIRLI BİR İNSAN OLUR DİYE BU ÇOCUĞU BEN DOĞURMUŞ OLABİLİRİM FAKAT BU ÇOCUKLAR HEPİMİZİN EVLADİ BURADA GEREK DOĞURARAK ANNE OLMUŞ GEREKSE KALBEN ANNELİĞİ YAŞAYAN İNSANLAR VAR NEDEN BİR ÇOCUK GÖZ GÖRE GÖRE HEBA OLUP GİTSİN🤍

MÜDÜR GİTTİĞİMİZDE OKULDA YOKTU MÜDÜR YARDIMCISI VARDI ONA DURUMU ANLATTIK DAHA BİZ ŞİKAYET OLAYLARINA FALAN GİRMEDEN KENDİSİ ÖĞRETMENİN TEK BAŞINA BÖYLE BİR KARAR VERMEYE YETKİSİ BULUNMADIĞINI BU KONU İÇİN UYARILACAĞINI ÇOK ÜZGÜN OLDUĞUNU EĞİTİMDE KAYBEDİLECEK HİÇBİR FERT OLMADIĞINI ÇOCUĞUN EĞİTİMİ ALMAYA HAKKI OLDUĞUNU ALIŞMASI GEREKTİĞİNİ BU KONUDA ÖĞRETMENİN DAHA ANLAYIŞLI OLMASI GEREKTİĞİNİ GEÇMİŞ SENELERDE DE GEREK OTİZM OLSUN GEREK FARKLI RAHATSIZLIKLAR OLSUN BU TÜR ÇOCUKLARIMIZI OKUL BÜNYESİNDE EĞİTTİKLERİNİ SÖYLEDİ MÜDÜR YARDIMCISI GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR KADIN ZATEN BENİM 2 BEBEĞİM OLDUĞUNU DUYUNCA BİRİ 3,5 AY BİRİ 15 AYLIK BUNA RAĞMEN HEM EŞİMİN HEM DE BENİM BU DENLİ UĞRAŞMAMIZI TAKDİR ETTİĞİNİ SÖYLEDİ  KONU ŞU ANLIK BURADA KAPANDI

44 Cevaplar

+4 oy
önce (1,055 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canım günaydın milli eğitime şikayet et gülüm 

Benim de oğlum hem epilepsili hem otizim 

Zeka geriliği var 

Bilissel gelişim bozukluğu var 

Konusma terapisti alıyor 

Çözger raporu da var 

Rehabilitasyonada gidiyor ram da rapor verdi

2 yıl anaokuluna gönderdim 

Dün 1 e başladı 

Bu arada 2019 lu oğlum 

Ne demek öğretmen getirmeyin çocuğu der ya

Varmı öyle bir şey ya 

Okul müdürü ile görüşün 

Milli eğitime gidin şikayet edin 

Ya o kadar atanmayı bekleyen nice öğretmenler var

Canım sonuna kadar çocuğunun hakkını ara 

Ben senin yanındayım 

Oturduğu yerden maaş alamaz 

Bizim çocuklarımız özel çocuk ve özel eğitimli 

İlgilenmek zorundalar 

Yok öyle bedava ekmek köfte

Biraz dişli ol ve kendini göster korkma ezdirme kendini.

önce (1,160 puan) tarafından

Tabii ki öyle canım sonuçta bu çocukları biz bu hale getirmedik Allah tarafından olan bir şey yani bu kimse benim başıma gelmez demesin o yüzden sınavlarda İstanbul birinciliği olan annenin anaokulunun ilk günü kovulan çocuğu trajikomik bir durum ama hayat böyle bir şey ben en çok Allah'a şikayet ediyorum benim nasıl gücüme yettiyse Allah'ın da öyle gücüne gitsin kırdığı yerden kırılsın demiyorum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ama bir gün öyle bir şey yaşasın ki bu olay aklına gelsin 

önce (1,055 puan) tarafından

Amin canım inşallah 

❤️❤️❤️❤️

-Reklam-
+12 oy
önce (1,336 puan) tarafından

Senin yerinde olsam 1 dakika durmam hem okulu hem o öğretmeni önce cimere sonra il yada ilçe nerde yaşıyosanız milli eğitime gider şikayet ederim ayrıca o okulu heryerden deşifre ederim ne demek çocuğumu okula almamak o kimki  herşeyin bi üslubu ve herşeyin yakışanı var 

Amin inşallah siz de Allah'a emanet olun

önce (599 puan) tarafından

halasi degil sen gt bencede. simdi cocuktan cocuga fark var kimi cocugu napsanda soz dinlemez. yasi kucukse uyum saglayamiyorsa ogretmen onun kararini bir gunde vermez. bak benim oglum 39 aylik suan 3 yas civari vermek istedim ama asla laf soz dinlemez yani insan bilir cocugunj. yasitlari tanidiklarimda var giden uslu sakin cocuklar. oturmus masaya oynuolar. benim oglum inadina mesela beslenmeyi cani ister doker cani ister sacar  oyuncaklari atar kirar nebilim deftere yazmaz o an duvarlari biyamak ister . ben surekli pesine kosuyorum ama ogretmen bukadar kosamaz dur yapma demekden bogazim agrio hergun. asla laftan sozden anlamaz sen dunyalarida konussan nafile kafasina koydugunu yapar. o yizden bu sene vermedim. bir sene daha en azindan laftan sozden alicak bisey anlatilinca tamam diyip dinleyecek kivama gelir muhtemelen . hicbir sorun yok konusuyor yada herhangi bir rapor vs yok tamamen ben dusundum kendi oglum icin bunu alin uyum saglayamiyor derler. cunku dinlemiyor suan. zaten cokta elzem degil 3 yas seviyesi . 4 yasinda da baslatabilirim o yuzden sorun etmedim. ama 4 yasa 5 yaşa gelmisse sonucta yaramazda olsa bir sekilde okula baslayacak. bunu bir gun icinde degerlendiremez kimse.birkac hafta 3 4 hafta en azindan deneyecek igretmen alismasi icin

Yok canım kesinlikle o şekilde değil benimki de 3-4 yaşlarındayken aynı seninki gibiydi atma oyunu çok fazlaydı duvarları boyardı falan ama şu an aklı başında yani mesela eline boyama defterini verdiğin zaman onu güzelce boyuyor taşırmamaya çalışsa da taşırıyor tabii ki ama boyuyor yani mesela makasla şunu kes dediğin kesmeye çalışıyor özellikle prittle yaprak yapıştırmayı falan çok seviyor ama uslu bir çocuk da diyemem tabii sıkıldığında illaki ayağa kalkıp bir iki tur atıyor yani şu an zaten bir senedir okula gidiyor rehabilitasyon merkezinde hem grup dersine hem  bireysel derse giriyor yani okula aliskin bir çocuk aslında 

önce (599 puan) tarafından

yani bunlari yapiosa derse uyum saglamasi lazim

ogretmen bir gunde karar veremez buna. benimki mesela istemiyorum deyip cikio

isin icinden yada mesela kalem kagit verdim oturup beraber yazip cizmeye basliyorum bi bakiyorum kagidi yirtip top yapip kulagina burnuna falan sokmaya kalkio. hani oyle kurallara uyacak modda suan asla degil ben kendim farkindayim o yizden vermedim. az once kahvalti yapti mesela bulasik makinasini bosaltiodum ben cikolatali ekmek verdim butun elinu ekmegin ivine bandirip sehpaya yamamis . hani yapma desende bu onu kafaya koyduysa yapacak.allahtan  koltuklara yapmio mesela haliya falan . silinecek yerlere yapio ona akli kesio demek🤣

Yok benimki o tarz şeyler yapmıyor belki de seninki daha küçüktür benimkinden O yüzden olabilir zaten şu anda yapılan bir şey de yok mesela bugün gruptan yazmış ödev vermiş internetten bir ağaç resmi çekmiş yeşil yerleri krapon kağıdı ile yapılmış diğer yerleri kalem boya ile boyanmış şekilde bunu ev ödevi olarak vermiş kendi de bugün çocukları bahçeye çıkartmıştı oyun oynatmaya aslında çocukları bizim oyun oynattırmamız onun da ders çalıştırması gerekmez mi

+6 oy
önce (5,771 puan) tarafından

Peki bunu diyen öğretmenin çözümü neymiş acaba. Benim oğlumun ogretmeni de öyle demişti. Sınıf çok kalabalık oğlunuzda normal olmayan biseyler var,bu çocuğu bu sınıftan alıp daha az nüfuslu Bi sınıfa falan verin demişti. Biz ilk başta anlayamamıştık ve çok kızmıştı ama şuan kendisine dua ediyoruz bizim bazı şeyleri farketmemizi sağladığı için.

Bir çözümü yok gelmesin demesinin gerekçesi de okulun ilk gününde otur dediğinde oturmayıp ayağa kalkmasi söz dinlememesi

Dediğim gibi çözger raporu zaten var çocuğun ince motor becerilerini de gerilik var demişti doktoru dil terapisi de aldı hiç kelimesi yoktu geçen sene sadece su o kadar fakat bu sene bayağı konuşuyor cümle kurabiliyor bazıları anlaşılmasa da derdini anlatabiliyor en azından tuvalet eğitimi zaten verdik rehabilitasyon merkezine de götürüyoruz desteklemesi açısından evde kendim de çok fazla uğraşıyorum

+5 oy
önce (595 puan) tarafından

Abla lütfen bugün git ofretmeni müdüre sonrada cimere şikayet et sonrada müdürle konuş sinifini degistirin

Gideceğim bugün müdürün yanına

önce (5,101 puan) tarafından

Çocuğunuz arkasında durun müdüre şikayet edin 1 gün içinde ayakta dolanan tek benim çocuğum mu deyin . O yaş civarında çocuklar zaten öyledir 

Alttan alarak konuşma yapmayın şikayet edicem anaokulunu deyin bakın ozamn nasıl tutuşurlar

Buna gerek kalmadı aslında müdür yardımcısı çok anlayışlı bir kadın yazının devamını ekledim ❤️

+5 oy
önce (4,780 puan) tarafından

Zaten hepimizin çocuğu bu şekilde oluyor ilk etapta . Alışma evresinde oturmuyor , öğretmeni dinlemiyor,  sınıfın içinde geziyor koşuyor  . Çocuk olmanın doğası da bu ya zaten.  Artık gerçekten öğretmenleri de anlamıyorum.  Çocuklardan beklentileri asla sesi çıkmayan,  tamamen uyumlu ve itaatkâr olmaları mı? Bu nasıl mümkün olabilir ki . Çocuğun doğası gereği mümkün değil zaten böyle bir şey.  Bunu yapmaya , bu şekilde tepki vermeye hakkı yok her ne olursa olsun . Gereken şeyleri yapın bence . Çocuğa biraz süre verilmesi lazım,  alışsın,  öğrensin,  diğer çocuklarla uyum içinde olmayı zamanla öğrenir.  Ama çocuğa bunun için fırsat vermeden bu çocuk dediklerimi yapmıyor diye yaftalamak acımasızlıktan başka bir şey değil. 

Tabii ki Bir de çocuğun çözger raporu var zaten yani birebir ilgilenilmesi gerekiyor

önce (4,780 puan) tarafından

Öğretmen tabiri caizse başından savmak istemiş ama bu hiç doğru değil yapılmaması gerek hele bir öğretmen bunu asla yapmamalıydı

+4 oy
önce (18,604 puan) tarafından

Ben gerçekten anlamıyorum öğrenmenin çocuktan beklediği şey nedir tam olarak yani çocuk bunlar yaramazlık yaparlar yerinde durmayan da vardır ben ilkokuldayken 7 yaşında gitmeme rağmen hep ayaktaymisim ya ama öğretmen anneme alın götürün demişmi sanki çok garip ya 

Vallahi ben de bilmiyorum ki canım ne olacak onu da bilmiyorum

+4 oy
önce (1,116 puan) tarafından

Ne kadar ayip bir oyretmenin boyle soylemesi onun isine oturmuyor guzel dille oyretsin.O bir gunde belki cocuga bagirmistirda.Bugun mutlaka git sikayet ett sesiz kalma.O bir cocuk ne bekliyorki cok ayip 

Neler beklediğini ben direkt söyleyeyim kalem tutmasını bekliyor tamamen uslu olmasını bekliyor asla uyumsuz davranış sergilemeyecek kendisi de okul listesini bile eksik atan yarısını atıp yarısını atmayı unutan bir öğretmen yani aslında biz onun beklentisini karşılayabiliyoruz ne de o bizimkini karşılayabiliyor

önce (1,116 puan) tarafından

Amma bu cocuk daha ilk gun okula gidiyor oyretmeni olarak oyretsin isine onun icin para aliyor

Canım Bir de çocuğun  çözger raporu var yani birebir eğitim alma hakkına sahip

+4 oy
önce (1,632 puan) tarafından

Saçmalığa bak benim oğlum girmiyordu zar zor girdi 

Dün sordum derse girdimi diye hayır dedi sürekli çıktı girdi ama içeri girmesi bile birsey dedi zamanla derede girer alışır dedi 

Küçücük çocuktan ne bekliyor acaba

Benimki çok seviyor can veriyor okula gitmek için akşama kadar odadan çıkmadı yani okula gidemeyecek diye yemek bile yemedi çocuk ya

önce (1,632 puan) tarafından

Şikayet Et valla hiç scima cocuk bu kimse onlardan oturup ders dinlemesini beklemiyor şuan zaten

Tabii zaten ilk gün etkinlik falan da yapmamışlar ki

+4 oy
önce (219 puan) tarafından

Şimdi ki öğretmenlerin hepsi öğle inankicocuk bı kere ağlasa gelmesin çocuk durmasa gelmesin çocuk bunu yapmasa gelemesin siz maaş aliyorsunuz kusura bakmayın ben büyük oğlum geçen sene gönderdim ama okulanna öğretmeni sürekli guruba yazardı yarın kesim günümüz cocuklari makkasi aldırın eline kesin yarın biyama bisyeeler cizdirin boyatin yarın zirlanmasin simdikler de herşeyi belgelerin üstüne yukleuyorlar ödev verse yaptirin dede anlarim yani rahatına düşkünler orada kimseyle uğraşmayacaklar öğretmeyecekler sadece gösterecekler ekrandan şunu kesin şunu yapın şunu boyayın ya da çizilmiş şeyleri veriyorlar alın içini boyayın başka bir şey yok yani uğraştıkları da pek fazla yok ben geçen sene ben öğretmen benim onunla hiçbir şey yapmadı yani kesim günü yarın kesim yapın öğretin makası tutmasını sağlayın kalemi tutmasını sağlayın renkleri öğreten bilmem ne yapsın sayıları öğretin sana niye gönderiyoruz biz o zaman hiçbir şey uğraşmak istemiyorlar yani benim zamanımda ben anasınıfına gitmiştim benim annemin okuma yazması yok babamın da okuma yazması yok benim ailem hiçbir şekilde bana hiçbir şey öğretmediler niye çünküo yani hep öğretmenlerim öğretti beni benim ailem bir şey bile öğretmedi geri geliyor mesela insan yaramaz da oluyor bir şey de oluyor şimdikiler ay benim ufak derecede gelmesin ağlıyor sizi istiyor yani başta öğretmen çocuğa kendini sevdirecek ki o çocuk da okulu sevecek şimdiden kestirip okula göndermemek ne demek istememek ne demek ben sizin elinizde olsam giderim öyle disiplinli olurum konuşurum yani bu ne şikayet edeceğimi bile söylerim bu oyuncak mı nedir ben anlamadım ki yapmak istemiyorlarsa yapmasınlar maaş alıyorlar bu öğretmenliğin görevi yani kusura bakmasınlar

Evet gerçekten eskiden hiçbir şey öğrenmiyorduk yarın evde ne öğreniyorsak okulda öğrenirdik istisnalar hariç gerçekten bazı öğretmenler aynen dediğiniz gibi

Benim oğlumda bişey olmadı ama anasifiida da ama eltimin kızına öyle yaptılar kız gergin ağladı istemedi kadın en son aldı göndermedi çocuğu okula şimdi çocuk 2 Co sınıfa gidiyor 

Benimki istiyor canım hatta aşırı istiyor

Gönder ozaman bakma sen onlara sen götür çocuğu almazlarsa şikeyet eşeğini söyle devlet okulu degilmi

Evet canım devlet okulu görüştüm zaten yazının devamını ekledim ❤️

+4 oy
önce (54,121 puan) tarafından

sikayet edin isime gelmedi dememiste ogretmen boyle herkesi ogretmen yapıyorlar haketmeyende oluyor

Dün bir etkinlik falan da yoktu yani okulda sadece verilen malzemeleri yerleştirdiler

+4 oy
önce (2,108 puan) tarafından

Oyy ben kuzuma kıyamam ya Anadolu yerine acaba lise yemi gönderdin Anadolu odur çocuk ayağa kalkacak dolaşacak oynayacak robot gibi otur kalk fur sus mu olması lazım en iyisi o öğretmene haddini bildirmek kendi ugrasmak istememiştir hanımefendi oturduğu yerden bireyler anlatıp geçmek için

Evet canım öğretmek istemiyorlar uğraşmak istemiyorlar

+4 oy
önce (1,642 puan) tarafından

Ne demek gelmesin bidaha böyle bi hekkı yok kaynaştırma öğrencisini almak zorundalar her okulun bunun için kontenjanı olur ayrıca ilk günü sanki normal çocuklar sözlü dinlemiy hemen oturmuşmu bu güne çok ayıp yaptığı okul müdürüyle görüş bu durumu canım aynı şekilde tepki alırsan şikayet edebilirsin özel okulundan kaynaştırma raporu verdilermi sana 

Hayır canım zaten e-devlete düştü ben rehabilitasyondaki öğretmeni ile görüştüm yapabilirim yapamaz mı diye tereddütte kaldığım için yapabilir daha iyi olur alışsın dedi ondan sonra direkt gittik müdürle konuştu eşim ücretini ödedik okulda kaydı yapıldı ihtiyaç listesini tamamladık okula teslim ettik sonrada okulun ilk günü zaten gelmeyin dediler

önce (1,642 puan) tarafından

Müdürle görüş canım böyle bi hakları yok ilk gün her çocuk söz dinlemez senin çocuğun özel diye bunu bahane etmişler resmen 

Konuştum canım yazının devamını ekledim ❤️

+4 oy
önce (2,608 puan) tarafından

Çocuk için tam bir travma yani . Hemen iki günde nasıl bu kanıya varıp gelmesin denilir yaa! Oğlum geçen sene anaokuluna giderken sınıfında bir otizmli çocuğumuz vardı o anlattığından daha hareketli bir çocuktu bazen sınıftan kaçmaya çalıştığı bile olurdu ben şahit olmuştum bizzat. O çocuktan hariç benim oğlum da adapte olana kadar sürekli hareket halindeydi başka çocuklar da aynı şekil . Farklı bir ortama girmek aileden uzak olmak oyun ortamı falan derken çocuklar farklı dünyaya alışmaya çalışıyor bu süreçte de onlara zaman verilip çok sabırlı olmak gerekir. Bence de okulu ayağa kaldırın çocuğunuz için her yere şikayet edin öğretmeni okulu

Aslında okula alışkın bir çocuk bir senedir rehabilitasyon merkezinde eğitim görüyor zaten ve böyle inanılmaz derecede yaramaz değil evet tabii ki söz dinlemediği zamanlar var tabii ki 20 çocukla aynı anda uğraşmak kolay bir şey değil ama bu çocukların da eğitim görmesi gerekiyor öğretmen hanıma biz demedik ki öğretmen ol diye yapmak istemiyorsa mesleğini bırakabilir o kadar açıkta öğretmen varken belki de yenilere şans vermek gerekiyor

İşte bu tarz öğretmenleri seçebilmek mümkün olsa da alsalar yani. Canım çocuk bu her zaman söz dinleyecek diye bir durum yok ki onlar da bir birey artık kendi istekleri düşünceleri var her zaman birinin emriyle yaşayamaz. Okul tabi ki kurallar var ama bunları da zamanla öğrenecekler.  Çocuklarımız hep pandemi döneminde oldular dışarı falan yoktu evde durdular kaç senenin enerjileri var yani.  Hareket enerji hepsinde de olan bir durum o öğretmen çok abartmış olayı

Evet canım şunu bile anlayabilirim bana dese ki hani aradan bir zaman geçse senin çocuğun yüzünden ben diğer öğrencilerle ilgilenemiyorum onların eğitim almasına engel oluyor o zaman gidelim çocuğumu alırım parası neyse verir özele yazdırırım kimsenin hakkına girmemek adına ama devlet bu çocuğa birebir eğitim hakkı veriyor zaten böyle bir hak varken neden kullanılmasın

Kafana takma git şikayet et sorun sizde değil canım üzülme sen çocuğunu da üzme onların hakkından gelin 

+4 oy
önce (62 puan) tarafından

O cocugu o siniftan alman lazim.kesinlikle o ogretmen onu hep dişlicak pardonda cocuk bu anasinifina gidyor daha laf soz dinlemememsi cok normal daha ilk gun bide tqbiki zamnla alisacak iste insanlar kendi cocugu olmadigi icin anlayis gostermyor uzuldum cocuga

Aslında o da bir anne beni çok iyi anlaması gerekiyor 3 tane çocuğu varmış ya da belki de bu yüzden çok zorlanıyor ve yaramaz bir çocuğa tahammülü yok

önce (62 puan) tarafından

Tahamulu yoksa bu meslegi yapmicak o zamn 

Tahammülünün olmadığı çok belli çünkü sadece bizi eleştirmiyor yani genel olarak kadın her şeyden şikayetçi

+4 oy
önce (1,120 puan) tarafından

olmaz öyle şey komşumun kızında gerilik var okuyamıyor hâlâ 5.sınıfa geçti oturup ders dinleyemiyor ona rağmen öğretmen kovamadı daha anaokulu ilk gün çok yanlış bir tutum. 

Evet benim de üzüldüğüm durum bu aslında hani bir hafta 10 gün öncesi ondan sonra dese ki senin çocuğun yüzünden diğer çocuklarla ilgilenemiyorum falan hak vereceğim ama daha bir gün olmuş neden biraz şans tanımak yerine daha okulun ilk günü getirmeyin demeyi tercih ediyor ben böyle bir anlayışa saygı duymak istemiyorum

+4 oy
önce (156 puan) tarafından

Ne demek getirmeyin sözümü dinlemiyor bunu peşini bırakmayın 

Yok canım zaten bırakmayacağım hakkımı savunacağım

+4 oy
önce (1,025 puan) tarafından

Önce şikayet et sonra çocuğunu al başka bir yere yazdır bence. Anlattığına göre çok uyumsuz bir çocuk değil. Öğretmenin işi o zaten.

Kesinlikle son cümlen o kadar haklı ki. Öğretmenin görevi zaten senin çocuğunu dışarda tutarak örnek veriyorum akıllıya akıllı gibi aptala ***** gibi öğretmek. Sabırlı olup öğrencileri kazanmaya çalışmak. Bu ne böyle hemen gelmesin demiş çok ayıp etmiş

Yazının devamını ekledim canım gidip görüştük müdür yardımcısı ile ❤️

Ne dediler canım napcaksınız

Şimdi okudum. Güzel bir müdür yardımcısı denk gelmiş size. Oh sevindim adına 💙

Evet canım hani bu seneyi de bir atlatsak zaten eşimin öğretmen arkadaşları var mesleğe devam eden emekli olmuş seneye ilkokula hazırlık olarak bunlardan destek almayı planlıyorduk biz zaten bizimkiler bir tık daha geriden geldiği için zeka ve öğrenme açısından yani bak bugün istemediği için gönderemedim çocuğu gruptan yazmış ödev vermiş biz bütün malzemeleri etiketleyip okula teslim ettik zaten tabii krapon kağıtları falan her şey orada kaldı o resim de yok bizim elimizde internetten çekmiş resmini büyük ihtimalle onu çoğalttırdı ve çocukların çantasına koydu diye tahmin ediyorum mesela bunca şeye rağmen şu yorgunluğuma rağmen onu kendim çizeceğim gidip tekrar krapon kağıdı falan aldım malzeme çünkü elimizde yok öğretmen çocukların çantasına koymuştur yine ben uğraşacağım ama istenilmeyen de yine benim çocuğum

+3 oy
önce (11,397 puan) tarafından

Gidin okulla konuşun okul müdürü ile konuşun gerekirse ilçe milli eğitime gidin cimere yazın geri dönüş mutlaka ki oluyo. Geçen yıl benim oğlum yaramaz ve boyama yapmak istemiyorum oyuncaklar toplamak istemiyorum dedi diye okuldan atmak istediler. Bierde benimki 4 yastı bir yılı var daha acele etmeyin dediler. .

Bu yeni nesil öğretmenler azıcık yaramaz bir çocuk gördüklerinde öcü görmüş gibi bakiyolar

Gerçekten öyle önceden böyle değildi ya yani ben 1 sınıfa giderken bizim sınıfımızda altına yapan öğrenciler vardı

+2 oy
önce (1,074 puan) tarafından

Özel okulmu devlet okulumu nasil birsey bu

Benim kizimda net konusmuyor anlamiyor 

Hatta daha gecen altina yapmis ogretmen temislemis üstunu degismis.

Kızım utanmasın diye gelmiş Bir de kulağımı anlatıyor altinq yaptigini  

Aynı şekilde okulda otizmli olanlar da var 2 öğretmen Ayriyetten onlarla ilgileniyor 

Evet canım bizimki gibi çözger raporu olanların özel eğitim hakkı var yani birebir eğitim alma hakları var onu da geçtim kadın sınıfta istemiyor ki zarar veren bir çocuk değil yani tam tersine diğerlerinden daha pasif kalıyor yani diğerlerinin benim çocuğuma zarar verme ihtimali daha kuvvetli

+1 oy
önce (27,782 puan) tarafından

Çok üzüldüm bir günde ne bekliyor böyle bi saçmalık olabilirmi müdür ile konuştunuz mu?

Evet canım konuştuk bugün yazının devamını ekledim ❤️

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 1,660 göst.
0 oy
5 cevap 480 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 220 göst.