Bugün bildiğiniz üzere anaokulu'nunda ilk günüydü
Zaten birkaç gündür eşim götürüp bir saatliğine bırakıyordu Bir saat sonra gidip alıyorduk bugün saat 8.20'den 12.30'a kadar kaldı
Çocuğu almaya okula gittiğinde öğretmen siz artık getirmeyin çocuk otur dediğimde oturmuyor ayakta duruyor sözümü dinlemiyor demiş gerçekten moralim o kadar bozuldu ki size anlatamam
Bir günde bunun kararını nasıl verebiliyor bunu da anlamış değilim çocuğumun çözger raporu var fakat bu raporu geçen sene aldık ince motor becerilerinde ve konuşmada gerilik olduğu için bu raporun varlığından okula kaydettirirken müdüre zaten belirttik bir sorun olmadığını söyledi
Ben çocuğun rehabilitasyon merkezinde öğretmenine de sordum anaokuluna gitmeye hazır mı diye O da evet hazır gidebilir dedi iyi olur sınıf ortamına alışmış olur dedi kaldı ki inanılmaz derecede yaramaz bir çocuk değil her çocuk kadar yaramaz diyebiliriz.
Konuşmada girdikten kastım da şu anda ilerlemiş durumda zaten konuşması sadece tam net anlaşılmıyor bazı şeyler onun dışında cümle falan kurabiliyor zaten tuvalet eğitimi var 2020 Kasım doğumlu
En çok üzüldüğüm şeylerden biri de çocuğu saat 6'da kaldırdım bir saat boyunca beslenme nasıl açılır örtü nasıl serilir nasıl yenmesi gerekiyor bunları öğrettim terlikleri okulda kalacağı için başkalarının terlikleriyle karıştırmasın diye onunkilerin üzerine parlak ufak kaplumbağalar taktım tanıyabilsin başarabilsin diye ama hiçbir şey demiyorum Allah intikam alanların da en hayırlısıdır
ÖNCELİKLE HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DESTEĞİNİZİ KALBEN HİSSETTİM❤️
SONUÇTA BU HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİCEK BİR OLAY VE BİZ BU ÇOCUĞU EĞİTMEYE ÇALIŞIYORUZ
EĞİTİYORUZ Kİ YARIN BİR GÜN ELALEMİN KARISINA KIZINA YAN BAKAN DEĞİL KORUYAN OLSUN DİYE
GÜÇLÜNÜN DEĞİL HAKLININ YANINDA DURSUN DİYE
TOPLUMA FAYDALI YA DA EN AZINDAN TOPLUM YAPISINA ZARAR VERMEYEN BİR BİREY OLABİLSİN DİYE
BELKİ ÜLKEMİZE HAYIRLI BİR İNSAN OLUR DİYE BU ÇOCUĞU BEN DOĞURMUŞ OLABİLİRİM FAKAT BU ÇOCUKLAR HEPİMİZİN EVLADİ BURADA GEREK DOĞURARAK ANNE OLMUŞ GEREKSE KALBEN ANNELİĞİ YAŞAYAN İNSANLAR VAR NEDEN BİR ÇOCUK GÖZ GÖRE GÖRE HEBA OLUP GİTSİN🤍
MÜDÜR GİTTİĞİMİZDE OKULDA YOKTU MÜDÜR YARDIMCISI VARDI ONA DURUMU ANLATTIK DAHA BİZ ŞİKAYET OLAYLARINA FALAN GİRMEDEN KENDİSİ ÖĞRETMENİN TEK BAŞINA BÖYLE BİR KARAR VERMEYE YETKİSİ BULUNMADIĞINI BU KONU İÇİN UYARILACAĞINI ÇOK ÜZGÜN OLDUĞUNU EĞİTİMDE KAYBEDİLECEK HİÇBİR FERT OLMADIĞINI ÇOCUĞUN EĞİTİMİ ALMAYA HAKKI OLDUĞUNU ALIŞMASI GEREKTİĞİNİ BU KONUDA ÖĞRETMENİN DAHA ANLAYIŞLI OLMASI GEREKTİĞİNİ GEÇMİŞ SENELERDE DE GEREK OTİZM OLSUN GEREK FARKLI RAHATSIZLIKLAR OLSUN BU TÜR ÇOCUKLARIMIZI OKUL BÜNYESİNDE EĞİTTİKLERİNİ SÖYLEDİ MÜDÜR YARDIMCISI GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR KADIN ZATEN BENİM 2 BEBEĞİM OLDUĞUNU DUYUNCA BİRİ 3,5 AY BİRİ 15 AYLIK BUNA RAĞMEN HEM EŞİMİN HEM DE BENİM BU DENLİ UĞRAŞMAMIZI TAKDİR ETTİĞİNİ SÖYLEDİ KONU ŞU ANLIK BURADA KAPANDI