0 oy
171 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (103 puan) tarafından

230x160 cm ebatlarında bi halı beğendim Trendyoldan. Çamaşır makinesine sorunsuz sığar mı 9kg makinem Bilgim yok yardımcı olur musunuz 

7 Cevaplar

0 oy
önce (562 puan) tarafından

3 tane 0 halı o kadar para verdim ilk yıkamada parçalandı çöp oldu . Makinem 10 kg 

Yaklaşık 4mt² senin alacağın halı , sığar ama çabuk yıpranıyor 

önce (103 puan) tarafından

Hangi tabandı seninkiler hatırlıyor musun?

image

Hepsinden kullandım şuan Punto serisi, diğerlerine göre bir tık daha iyi ama şuan artık makineye atmıyorum , bu halılar kalitesiz yıpranıyor , elinde yıkayacaksan al yoksa Parana yazık etme 

Halı yıkama önerir misiniz 

Hiç kullanmadım canım halı yıkama 

Tesekkur ederim ❤️

önce (5,101 puan) tarafından

A101 den almıştım kızların odasına 4m2  ben makinede 3 4 kere yıkadım 10 kg makinem sıvı deterjan kullandım elde yıkama bölümünde yıkadım bişey olmadı

Halılarım yırtıldıktan sonra bende devri ve ısıyı düşürdüm ama kuzum hafif deforme oldu bir daha yikarsam parçalanacak biliyorum ondan artık ben pes ettim 

-Reklam-
0 oy
önce (30,185 puan) tarafından

Bunu satan kisiye yani saticiya sor kismina sorup cevap almalisin burada kimse net birsey diyemez mali kumasi dokusu vs bilemiyoruz en doğru bilgiyi 

Saticiya sor dan ogrenebilirsn..

Canısı sığıp sığmadıgını merak ediyorum senede 3 ten fazla atmam 30 derecede bişi olmaz hemencecik ınsallah. Onlar da öyle yazmışlar makineye sığıp sığmadıgını bilmiyorlar demek ki

önce (30,185 puan) tarafından

Tavsiyem atmaman tabi sana kalmista makinaya da zarar haliyada

0 oy
önce (213 puan) tarafından

Trendyol dan alma halicilarda bunlara benzer kesme halılar var daha kaliteli aynı fiyat makinaya girer bu ölçüler sadece yumuşatıcı halılarda kullanma altının lastiğini gevşetir dökülme yapar

Tmm canım dikkate alacam

0 oy
önce (2,928 puan) tarafından

Ben sığmaz diye düşünüyorum canım salon halım hariç hepsi kesme, makinaya atıyorum enli değil hepsi uzun ama çok uzun değil sadece mutfak bir tık daha uzun ona rağmen mutfak halımda genelde problem yaşıyorum ya sıkmıyor çok çalışırken acayip kazan oynuyor benimde makinam 10 kg ona rağmen böyle düşün 

Tatlım kesme halılar bi tık daha kalın oluyor. Dikkat etmek lazım Kazan oynuyorsa makinem zarar görmüş olabilir mi

önce (2,928 puan) tarafından

Kesme ama çok ince 

4 yıldır yıkıyorum şükür bişi olmadı her defasında değil zaten arada düzgün yerleştirmeyince oluyor 

0 oy
önce (7,004 puan) tarafından

Bence sığması lazım

0 oy
önce (1,025 puan) tarafından

Halının cinsine bağlı. Sertse sığmaz da yolluk gibiyse sığar

Dert değildir kilim gibi 

önce (1,025 puan) tarafından

O zaman sığar 

0 oy
önce (1,632 puan) tarafından

Benim.halilar o ölçüde sığıyor 

Tesekkur ederim. Alayım öyleyse

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 201 göst.
17 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
21 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mhmthan (126 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 274 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 518 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,779 cevap