230x160 cm ebatlarında bi halı beğendim Trendyoldan. Çamaşır makinesine sorunsuz sığar mı 9kg makinem Bilgim yok yardımcı olur musunuz
3 tane 0 halı o kadar para verdim ilk yıkamada parçalandı çöp oldu . Makinem 10 kg
Yaklaşık 4mt² senin alacağın halı , sığar ama çabuk yıpranıyor
Halı yıkama önerir misiniz
Hiç kullanmadım canım halı yıkama
Tesekkur ederim ❤️
A101 den almıştım kızların odasına 4m2 ben makinede 3 4 kere yıkadım 10 kg makinem sıvı deterjan kullandım elde yıkama bölümünde yıkadım bişey olmadı
Halılarım yırtıldıktan sonra bende devri ve ısıyı düşürdüm ama kuzum hafif deforme oldu bir daha yikarsam parçalanacak biliyorum ondan artık ben pes ettim
Bunu satan kisiye yani saticiya sor kismina sorup cevap almalisin burada kimse net birsey diyemez mali kumasi dokusu vs bilemiyoruz en doğru bilgiyi
Saticiya sor dan ogrenebilirsn..
Canısı sığıp sığmadıgını merak ediyorum senede 3 ten fazla atmam 30 derecede bişi olmaz hemencecik ınsallah. Onlar da öyle yazmışlar makineye sığıp sığmadıgını bilmiyorlar demek ki
Tavsiyem atmaman tabi sana kalmista makinaya da zarar haliyada
Trendyol dan alma halicilarda bunlara benzer kesme halılar var daha kaliteli aynı fiyat makinaya girer bu ölçüler sadece yumuşatıcı halılarda kullanma altının lastiğini gevşetir dökülme yapar
Tmm canım dikkate alacam
Ben sığmaz diye düşünüyorum canım salon halım hariç hepsi kesme, makinaya atıyorum enli değil hepsi uzun ama çok uzun değil sadece mutfak bir tık daha uzun ona rağmen mutfak halımda genelde problem yaşıyorum ya sıkmıyor çok çalışırken acayip kazan oynuyor benimde makinam 10 kg ona rağmen böyle düşün
Tatlım kesme halılar bi tık daha kalın oluyor. Dikkat etmek lazım Kazan oynuyorsa makinem zarar görmüş olabilir mi
Kesme ama çok ince
4 yıldır yıkıyorum şükür bişi olmadı her defasında değil zaten arada düzgün yerleştirmeyince oluyor
Bence sığması lazım
Halının cinsine bağlı. Sertse sığmaz da yolluk gibiyse sığar
Dert değildir kilim gibi
O zaman sığar
Benim.halilar o ölçüde sığıyor
Tesekkur ederim. Alayım öyleyse
1,474,357 soru
24,138,315 cevap
334,394 kullanıcı