Kızlar elimde bebetime erken gebelik testi varda bu test nasıl yapılıyor lütfen yardımcı olun bana?
Kutunun üstünde yazıyor zaten nasıl yapılacağı. Hatta resimli anlatım bile var nereye idrar damlatman gerektiğini falan gösteriyor.
Ama direk diyorki idrar akışına tutun bende kapta yapmak istiyorum vede kaç saniye bekleyeyim?
Adete 3-4 gün kala yapabilirsin. Kaset testlerden daha hassas ölçüm yapıyor o yüzden erken sonuç verebiliyor
Elimde var adet günü yapsam olmuyor mu?Birde kapta yapsam bunda sadece idrar akışına tutun diyor anlamadım.
Adet günü de yapabilirsin elbette. Daha erken öğrenmek istersen diye dedim. Kaptan da olur, idrara tutunca bazen idrar fazla gelebilir test sonuç vermez
Peki kapta 15 saniye yetermiki?
Yanlış anladın. Kaba testi koymayacaksın. İdrarı temiz bir kaba yapıp oradan test çubuğuna damlat. Kap olarak temiz bir pet bardak kullanabilirsin
Ya peki kaset testin damlalığı olurmuki vede boşluklaramı damlatacam kaç damla canım?
Evet boşluk kısmına 3-4 damla yeter. Kaset testin damlalığıyla olur canım
Ama internette baktım bu marka için aynısı diyorki temiz kabın içine idrar koyun ve 10 saniye bekleyin diyor acab buda olamzmı?
Hiç öyle test yapmadım duymadım da. Dediğim gibi yap gitsin
Bir kaba idrarını yapıp 10 sn tutsan yeter erken gebelik testi sanırım
Evet bebetime erken gebelik testi diye bir marka ya.
1,474,589 soru
24,141,428 cevap
334,508 kullanıcı