Hanımlar mrb gusül abdesti alırken ne diye niyet ediyorsunuz
Gusül abdesti alıyom şahedet getiriyorum sadece doğrumu yanlış mı bilmiyorum
Hanefi iseniz niyet farz değil sünnettir. Şafii iseniz farz. Kalbinizde banyoya girerken gusül alacağınızı düşünmek bile niyettir, söz şart değildir ama söylenebilir.
Aliskanlik oldu dinimiz ile ilgili sorularda yorum yapmismisin diye girip girip cikiyorum yorumunu okuyunca cevabi kafamda netlestiriyorum kayinvalidem vekil olmasina rağmen maşallah suphanallah öyle güzel ayrintilar ile anlatiyorsun. @Alaska
Estağfirullah güzelim, kendim anlayacağım şekilde soru işareti kalmayacak biçimde anlatmaya özen gösteriyorum sadece. İslam yüzeysel bir din değil.
Nerenin vekili acaba ayıp sır olmazsa
Bursa semerkand menzil cemaatinin vekillerinden kuzum
Kesinlikle çok doğru ❤️
Maşallah maşallah Rabbim ilmîni amelini artırsın, çevresine de kendisine de faydası ziyade olsun. ❤️❤️❤️
Amiiin çiçeğim aminnn ❤️
Niyet ettim Allah'ım senin rızan için gusül abdesti almaya diyorum
Anladım cnm bunu da söylerim eklerim
Niyet ettim Allah'ım senin rızan için gusül abdesti almaya temizlenmeye
Tşk ederim
Niyet ettim Allah rızası için gusletmeye bütün vücudumu temiz ve pak etmeye
Bize hocamız böyle öğretmişti
Niyet ettim Allah'ım gusül abdesti almaya kirli girdim temiz çıkmayı sen nasip ett diyorum yani öyle alıyorum ben Allah kabul etsin
Anladım tşk ederim
Niyet ettim gusül abdesti alıp ruhen ve bedenen temizlenmeye diye niyet ediyrm ben
Niyet ettim Allah rızası için gudül abdesti almaya güsul sebebim neyse ondan temizlenmeye diyorum. Sahadet cıkınca alınıyor diye tahmin ediyorum
1,451,941 soru
23,836,831 cevap
319,165 kullanıcı