+2 oy
161 göst.
önce Diğer kategorisinde (865 puan) tarafından

Kızlar ben Bi ara köstebek pasta yaptım kek parçaları arttı. Yarım kavanoz kadar var. Ne yapabilirim onunla. Ziyan olmasın var mı tarifiniz 

8 Cevaplar

+3 oy
önce (11,398 puan) tarafından

Bir ara meşhur bir suponful tatlısı vardı kekin üzerine muhallebi onun üzerine çikolata sos yapılıyordu 

-Reklam-
+3 oy
önce (5,945 puan) tarafından

Ben tabana kek parcasi ustune muhallebi onun ustune de meyve marmelati yapip tatli yapiyodum guzel oluyo.

+3 oy
önce (945 puan) tarafından

Yoğurup toplar yapabilirsin kahveyle guzel gidiyor petibor ya da çok az erimiş tereyağıyle yoğurup Hindistan cevizi veya çikolataya bula 

+2 oy
önce (27,831 puan) tarafından

Süt döküp hamur haline getirip üzerine hindistan cevizi döküp kahve yanına koyuyorum ben canım

+2 oy
önce (3,411 puan) tarafından

Minik topcuklar yapabılırsın bendr dun yaptım kostebek pasta tabanları 2ye boldum tam yettı

+1 oy
önce (4,818 puan) tarafından

Ben ufalayip magnolya gibi yapıyorum 

+1 oy
önce (4,780 puan) tarafından

Ben kafama göre yapıyorum aslında onu . Kuplara önce blendırdan geçirdiğim kekleri diziyorum sonra kuz koyuyorum,  daha sonra cikolata sosu veya puding , veya muhallebi tercih sizin,  sonra yine kek ve muz aynı işlem üzerine çikolata sosu koyuyorum  . Soğuk soğuk çok iyi gidiyor 😊

+1 oy
önce (18,637 puan) tarafından

Kek topları yap. İçine muz ez biraz da Hindistan cevizi koy. Kıvamı katı ise çok az süt ekle yuvarla çikolata sosuna ya da Hindistan cevizine bula kahvenin yanına yersin

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 222 göst.
23 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde huzun_iyidir (7,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.
20 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Birkucukbebis (477 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,497 soru

24,140,148 cevap

334,465 kullanıcı

...