+3 oy
218 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (102 puan) tarafından

Sorum yukarıda kızlar lütfen çok acil. Ne yapacağımı şaşırdım 

11 Cevaplar

+3 oy
(5,589 puan) tarafından

Soğan biber domates sarımsak varsa bunlarla tavuk sote yap yanına varsa tel şehriyeli bulgur pilavı yap

-Reklam-
+3 oy
(232 puan) tarafından

Tavuğunu üstüne koy suyunu çeksin yagda hafif kızart üstüne istersen soğan doğra istersen doğrama sana kalmış baharat dok yanına bulgur pilavı cacık yada ayran yeterli olur diye düşünüyorum 

+2 oy
(4,588 puan) tarafından

Çöp şiş yap hem lezzetli hem görseli şahane 

(102 puan) tarafından

Güzel ama yanında pilav yapmam gerekecek. Dün yedik. :(

+2 oy
tarafından

Korili soslu tavuk.kremeli.makarna yaocam

+2 oy
(7,542 puan) tarafından

Tavuk sote gibi yapıp üstüne beşamel sos ve kaşar koyup fırına verebilirsin çok lezzetli oluyor. Hatta konserve bezelye varsa ondan da koyabilirsin

(102 puan) tarafından

Aklıma geldi ama kaşarım yok. :(

+2 oy
tarafından

Ben soslayıp şişlere takıyorum tepsiye dizip yanına patates soğan fırınlıyorum

(102 puan) tarafından

Çok güzel tarif. Ara sıra yapıyorum. Pilav üstü ile çorba yaptım. Çok teşekkür ederim ♥️

+2 oy
tarafından

• Tantuni çok güzel  böyle lavasada şer biraz da soğan koy ustune limon sıkıp sar kolayla ooh miss

(102 puan) tarafından

Ay o kadar çok istedim ki biliyon mu 😊 lavaşım yoktu. Eşim işteydi o gelene kadar marketler de kapanıyor  burda. bende bebeğim rahatsız diye gidemedim ve yapamadım 😊

+2 oy
(5,227 puan) tarafından

Tavuk sote , çöp şiş , bezelyeli tavuk 

+1 oy
(4,330 puan) tarafından

Küçük güveçlerde beşamel soslu tavuk (soğan biberi küçük dogra sotele) tavuğu ilave et biraz daha sotele ,(tavuk kızarcak). Besamel sosu hazırla. Patates doğra küp küp kızart. Küçük güvenleri önce patatesi sonra tavuğu en son beşamel sos ve üstüne kaşar. Nefis oluyor. 

(102 puan) tarafından

Çok güzel bir tarif. Deneyeceğim kesinlikle. Çok teşekkür ederim. Eşimle tartıştık sinirlendim özenmicem diyip pilav üstü yanında da çorba yaptım. İkisi de güzel olmadı. Anlayacağın aç kaldık. Tost yapacam birazdan 😂

(4,330 puan) tarafından

Ya kıyamam

Sağlık olsun bazen oluyor öyle gönül ister her zaman tutturalım ama karnımızı doyuracak kadar bulduysak onada şükür afiyet olsun şimdiden

(102 puan) tarafından

Teşekkür ederim cane. Valla kampta kalıyoruz. Mutfak aşağıda. Bir yukarı bir aşağı bir yandan bebekle git gel derken olmadı. Aksilikler üst üste geldi. Sağlık olsun. 😊

+1 oy
(6,576 puan) tarafından

Tavuk sote yap canim biraz vaktin olsaydi soslayip buzluga atip dondururdu doner gibi keserdin 

(102 puan) tarafından

Imm nede güzel olurdu valla. 😋

+1 oy
(1,465 puan) tarafından

En hızlı olanı tantuni yanına soğan piyaz 

(102 puan) tarafından

Lavaşım yoktu 🙁

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 461 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
19 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Tatlibiranne (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
0 oy
6 cevap 436 göst.

Kategoriler

1,455,654 soru

23,886,982 cevap

321,613 kullanıcı

...