+1 oy
203 göst.
önce Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından

Kızlarrrrr çocuklarınız odası nasıl dizaynı ben çok istiyorum cocuklarima oda yapmayı 

6 Cevaplar

0 oy
önce (5,501 puan) tarafından

boydan boya dolap yaptırdım. hem yüklük hem kıyafet dolabı şeklinde, bi de montessori yatak aldım. çalışma odası var diye odasına masa koymadım 

evde değilim canım. telefonumda da fotoğraf yok.

şöyle anlatayım dolap 4 bölme

en sol, halı dolabı tek kapak, 

yanındaki 2 kapaklı yer kıyafet dolabı, hem askı yeri hem altta üstte rafı var. 

onun yanındaki 2 kapaklı yer, alt tarafta 3 çekmece üst taraf raf. çekmecelerde yine kıyafet var, üstündede nevresimler vs

en sağ da yüklük yeri, 3 raf var yorgan, yastık, battaniye falan koydum

kabaca çizdim 😅

image

önce (259 puan) tarafından

Cnm nasıl göründüğünü merak ediyorum bende istiyorum ama cocuk odasında kötü görünür mü diye tereddüt ediyorum 

dalop kapağı önemli tabi oda büyüklüğü de. benim kapaklar dümdüz, sonra değiştirecem kapakları. marangoz güzel ayarlıyor. şimdiki aklım olsa kendime de yatak odası takımı almazdım, dolap yaptırırdım. küçücük kıyafet dolabı yetmiyor hiçbir şeye. 

pinterestten araştır. modüler, hem dolap hem yüklük hem çalışma masası gibi şeyler var. derli toplu ve işlevsel oluyor. özellikle küçük alanlarda, bulursam atayım buraya

image

mesela güzel bir örnek 

Evet canım güzel kararsızım ya 

-Reklam-
0 oy
önce (54,158 puan) tarafından

ben oturma odasini kızıma oda yaptim oda küçük degil kendisi istedi esyalarin yerlerini ona gore yerlestirdik yatagi dolabi komidini bir kanepe birde küçük rafli dolabi var 

0 oy
önce (223 puan) tarafından

İki kardeşe oda yaptık çocuklarımıza kız erkek yatakları gri dolabı beyaz aktivite masası Beyaz gri renginde biz seviyoruz halıda ortusude bu renklerde fazla bişey yok odalarında sade öz kullanışlı eşya 

Atar mısın resim cnm

0 oy
önce (752 puan) tarafından

Mobilya alınca istesen de dizayn edemezsin benim çocuğun odası büyük ona rağmen dizayn vb ne yer yok kitaplığa obje aldım çalışma masasının kitapligina obje aldım odur yani senin iki çocuk iki yatakla dolap vb asla sığmaz ama şimdi ranzalar

imageparan varsa iki çocuk için bu şekil aynı ayrı iki ranza yaptırabilirsin 

0 oy
önce (1,587 puan) tarafından

Oda küçük olduğu için şimdilik bir baza ve 6 kapaklı dolap aldık.  Çalışma masasını koymaya yer yok suan.

önce (1,587 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Gosterisle isim yok şimdilik.  O yüzden sade şeyler aldik . Odada tv ve bir tanede koltuk var. 

0 oy
önce (2,147 puan) tarafından

image

image

benimkiler ikiz erkek sade yaptım kalabalık sevmiyorum dersin toplu dursun istiyorum ama şuan savaş alanı gibi oda 🥲
önce (3,879 puan) tarafından

Yerdeki gri döşeği nasıl temizliyorsunuz acaba🤔

Ben de aynısından kendim yaptım. Üstündeki kumaşı çıkarıp yıkayabiliyorum ama o girintili çıkıntılı görüntü için tekrar dikmem gerekiyor vs. Sürekli siliyorum o yüzden. 

önce (2,147 puan) tarafından

Ben direk atıyorum makinaya makina yıkıyor o şekilde 

önce (3,879 puan) tarafından

Benimki çok büyük, denemedim ama, sanmıyorum ki girsin. 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 164 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
12 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,539 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 418 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,364 soru

24,153,215 cevap

335,009 kullanıcı

...