0 oy
134 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (437 puan) tarafından

Oğluma oda yaptım ancak halısi perdesi avizesi henüz yok. Sadece koyu gri baza beyaz dolap beyaz çalışma masası var. Oğlum 2 yaşında biraz ileri yönlü düşünerek baza falan aldık. Masa babası bekar evindeyken kendine yaptırmış kullanmamış çocuğa ayirmistik bizde. 

Trendyolda çok model halı, fön perde var aşırı kararsız kaldım. Hangi renk uyar? Desenli halı mi düz halı mi? Beyaz halı çok mu çiğ kalır? Sizlerin odası nasil? Koyu griyle nasıl kombinleyebilirim?

4 Cevaplar

0 oy
(1,578 puan) tarafından

Şuan odayı atamacagim o kadar dağınık ki hali.kapanmis 😂😂

Ama bizimyatak falan yok 

Bzi direk genç odası almayı düşünüyoruz şuan benimle yatıyor zaten 

Ama çocuk olduğunu düşünürsek halisi yollu falan olmali

(1,578 puan) tarafından

Trendyoldan aldım bende çok.memnunuzzz 

Dur oyuncakları itip atcam

(1,578 puan) tarafından

image

Aha bu bizim halimiz
(521 puan) tarafından

Linki var mı canım 

(1,578 puan) tarafından

https://ty.gl/558k4w21o09s7

Ben halinin bu kadar kaliteli gelmesini beklemiyordum açıkçası basit birsey bekliyordum oyalanir kendimce diyordum ama kalitesi çok iyi geldi

(521 puan) tarafından

Sağol canım 

-Reklam-
0 oy
(3,535 puan) tarafından

Benimki inde yok küçük diye çok düşmedim üstüne ama öyle internetten almayı planlamiyorum açıkçası dandik şeyde istemiyorum

0 oy
(1,864 puan) tarafından

Düz renk halı tercih et bence fon perde de düz renk ileri ki yaşı da düşünerek ten mesela avize tek toplu tek lambalı olabilir veya bisiklet şeklinde Trendyolda avize görmüştüm siyah bildiğin bisikletten avize yapmışlar 2 lambalı çok hoşuma gitti 300 küsur bı şeydi fiyatı 

0 oy
(2,084 puan) tarafından

image

bizim oda bu şekilde Halıyı 4 yıl önce almıştım 
(437 puan) tarafından

Bende bu halıdan alacaktım çok ince değil mi?

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 592 göst.
10 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif. Zehra (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nuraydnn (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
18 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde senugmelzo (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,622 soru

24,113,496 cevap

333,093 kullanıcı

...