0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (35 puan) tarafından

Cuma gününden beri ishal mide bulantısı var cuma günü acile gittim mide bulantısı ilacı, antibiyotik, reflor, karın ağrısı için ilaç olmak üzere 4ayri ilaç verdi reflor normalde ishal oldugunda 2 güne keserdi ancak 3 gündür kesilmiyor ishal ve bulantım doktor günde 2tane iç refloru dedi yine de fayda etmiyor tekrar gitmeli miyim acile sabahları çok kötü oluyorum biri 18aylik biri 3 aylık iki bebişim var çok zorlanıyorum tek başına 18aylik kızım da ishal olmuştu ona da ilaç verdi onun gene biraz toparlandi ishali ama tam düzelmedi 

4 Cevaplar

0 oy
(30,394 puan) tarafından

Tekrar git bence dayanılmaz bi hal aldıysa bir daha baksınlar 

(35 puan) tarafından

Akşamı beklemek zorundayım eşim işe gitti çocuklarla gidemem tek başına ve bırakacağım kimse de yok :(

(30,394 puan) tarafından

Yoğurt falan varsa bi yayla çorbası yap keser belki biraz ishali 

(35 puan) tarafından

Denerim tesekkur ederim patates haşlıyorum şimdi bir de :)

(30,394 puan) tarafından

O da iyi gelir Allah şifa versin 

-Reklam-
0 oy
(7,009 puan) tarafından

Aslında serum takılınca toparlanır insan sana vermedi mi hastanede Cnm . Ben gidince önce serum takıyorlar orada bana bitince senin ilaçlardan veriyorlar çok geçmiş olsun küçük çocuk olunca ayrıca hastalanınca daha çok zor geçiyor istersen bir daha görürüm doktora

(35 puan) tarafından

Serum da taktılar cuma günü ama düzelme yok malesef ya keşke hemen iyilessem halsizlik yorgunluk çok kötü oluyor çocuklarla ve bir de tuvalete gitme sıkıntısı var :(

(35 puan) tarafından

Yasmin plus kullaniyorum korunmak için ilk kutudayim daha ondan kaynaklı olabilir mi acaba ishalim bilmiyorum ki hadi benim ondan oldu kizim da ishal 

(7,009 puan) tarafından

Yaa çok iyi anlıyorum seni çok geçmiş olsun bnde zeolit diye bı ilaç vardı suya karıştırıp içmiştim oda iyi gelmişti. GT doktora bnce 

önce (35 puan) tarafından

Doktora gittim farklı bir serum taktılar dün enerjim gayet yerine gelmişti ama bugün gene aynıyım ishalim aynı şekilde devam ediyor doktor farklı ilaçlar verdi onları kullanıyorum diğerleri ile beraber

önce (7,009 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm 

0 oy
(4,694 puan) tarafından

Antibiyotik ishal yapmıştır . O bitince ishalinde bir iki güne geçer 

0 oy
(227 puan) tarafından

Bişiy sorabilir miyim refloru nasıl kullanıyorsun canım ben suda içtim içemedim yoğurtla filan oluyor mu

önce (35 puan) tarafından

Suya katıyorum ben tadı kötü ama mecbur öyle içiyorum yoğurda katılıyorum mu onu bilmiyorum

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
23 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (7,129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 250 göst.

Kategoriler

1,475,535 soru

24,156,322 cevap

335,124 kullanıcı

...