0 oy
170 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,388 puan) tarafından

image

image

bi haftadır denizdeyim bu gece başladı bunlar yahu🤦🏼‍♀️ deniz alerjisi mi bu bilen var mı ya🤦🏼‍♀️ bi de kaşıntı başladı çıldıracam. farklı bir şey yemedim, içmedim, sürmedim 🤦🏼‍♀️

sivilce, sinek ısırığı karışımı bir şey oldı bunlar 🤦🏼‍♀️

9 Cevaplar

0 oy
önce (3,846 puan) tarafından

Sadece güneş alan bölgeler mi böyle oldu? Güneş kremi+tuzlu su sebep olmuş olabilir mi? Hep aynı ürünleri kullanıyor olsan bile, vücut sonradan da alerjik tepki geliştirebiliyıor.

önce (5,388 puan) tarafından

önce sırtta başladı şimdi göğsüme doğru indi. dediğin gibi güneş kremi sürdüğüm yerler. anlamadım birden oldu. başta olsa neyse diyeceğim de artık döneceğiz yeni oldu🤦🏼‍♀️

önce (3,846 puan) tarafından

Duş alıp, sadece nemlendirici sürsen geçer diye düşünüyorum. Kaşıntı için de buz ya da soğuk su şişesi tutsan rahatlatır. 

bi deneyeyim inşallah geçer 

-Reklam-
0 oy
önce (5,454 puan) tarafından

Su tuzlu muydu ya da gunes allerjisi olabilir denizden sanmiyorum ha cok kalabaliksa enfeksiyon kapmis olanilir misin 

tuzlu canım, kaştayız akdeniz. öyle aman aman kalabalık da yok. pazar olmasına rağmen plaj boştu 🤷🏼

0 oy
önce (11,450 puan) tarafından

Güneş de yapmış olabilir bir ara eşimde denizden sonra öyle kabarcıklar döküp kaşıntı olmuştu ama öyle böyle bir kaşıntı değil aglicak duruma geliyordu. Acile gitmişti alerji iğnesi ve karışım krem vermişlerdi

yok aman o kadar değil şükür ama aimir bozucu. 

valla güneşlenmedim de öyle kaç gündür burdayız yeni oldu

0 oy
önce (226 puan) tarafından

Bu sene denizlerde bişeylik var sanırım bende aynı oldum **** gibi kaşınıyordum felaket ama heryerim kabardıydı uyku uyuyamıyodum zar zor geçmişti toz pudra varya onunla yatıştırmıştım dene sende bi bebek pudrasını

Yarın bir alayım deneyeyim geçmezse. Antalya civarında bir şeyler oldu diyw duymuştum. kaştayız burda da mı var anlamadım valla

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Biz de Kaş a gittik bizde böyle bişey olmadı ama biz denize girmedik

biz çıkmadık denizdem😅 bugün de gideceğiz 

Çok kalmadık kaşta belki de o yüzdendir.Birkaç saat dolaştık sonra Kalkan a geçtik.

biz de kalkan da kalıyoruz da denize akçagermeye gidiyoruz. çocuk için daha uygun plaj diye

Evet otellerin plajı yoktu hep iskele tarzıydı o yüzden kalmadık biz de 

0 oy
önce (930 puan) tarafından

Deniz alerjisi var. Ama bu bir haftadan sonra değil. Ben denize girdiğimde bir saat sonra kaşıntı başlıyor. Göbeğim bacaklarım kollarım öyle bir kabarıyor ki kırmızı kırmızı şişiyor. çok da kaşınıyor. Biraz da fazla kalsam bütün vücudum kabarıyor 

ben de hemen çıkar diye düşünüyorum açıkçası

niye böyle oldu anlamadım 

0 oy
önce (3,914 puan) tarafından

Farklı birsey olmuş canim sen istersen bunu ciddiyete göster 

yok hep aynı şeyleri kullandım. bakayım bugün de geçmezse acile gidecem. olmadı adanaya döndüğümdw giderim doktora

0 oy
önce (2,770 puan) tarafından

Belkide denizsizliğe alerjin vardır dönüyormuşsunuz bittiği için vücudun tepki göstermiş 😀😜

+1

ahahaha olabilir, kaç aydır bu tatili beklemiştim. vücut döneceğini anladı 😂

önce (2,770 puan) tarafından

Kesinlikle anlamış 😄

0 oy
önce (58 puan) tarafından

Denız alerjısı duymadım da güneş alerjısı var benım öyle oluyor normal zamanda hıc bırsey olmaz güneşe çıksam alerjım tutmaz ,ama tuzlu su ve güneş olunca aynı senın gıbı kabarıyor tenım aşırı kaşınıyor ve alerjik losyonllar kullanıyorum doktora yazdırıp yoksa gecmıyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 152 göst.
0 oy
1 cevap 257 göst.
+1 oy
5 cevap 141 göst.
17 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Cnblt (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asabii (836 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,990 soru

24,147,748 cevap

334,732 kullanıcı

...