bi haftadır denizdeyim bu gece başladı bunlar yahu🤦🏼♀️ deniz alerjisi mi bu bilen var mı ya🤦🏼♀️ bi de kaşıntı başladı çıldıracam. farklı bir şey yemedim, içmedim, sürmedim 🤦🏼♀️
sivilce, sinek ısırığı karışımı bir şey oldı bunlar 🤦🏼♀️
Sadece güneş alan bölgeler mi böyle oldu? Güneş kremi+tuzlu su sebep olmuş olabilir mi? Hep aynı ürünleri kullanıyor olsan bile, vücut sonradan da alerjik tepki geliştirebiliyıor.
önce sırtta başladı şimdi göğsüme doğru indi. dediğin gibi güneş kremi sürdüğüm yerler. anlamadım birden oldu. başta olsa neyse diyeceğim de artık döneceğiz yeni oldu🤦🏼♀️
Duş alıp, sadece nemlendirici sürsen geçer diye düşünüyorum. Kaşıntı için de buz ya da soğuk su şişesi tutsan rahatlatır.
bi deneyeyim inşallah geçer
Su tuzlu muydu ya da gunes allerjisi olabilir denizden sanmiyorum ha cok kalabaliksa enfeksiyon kapmis olanilir misin
tuzlu canım, kaştayız akdeniz. öyle aman aman kalabalık da yok. pazar olmasına rağmen plaj boştu 🤷🏼
Güneş de yapmış olabilir bir ara eşimde denizden sonra öyle kabarcıklar döküp kaşıntı olmuştu ama öyle böyle bir kaşıntı değil aglicak duruma geliyordu. Acile gitmişti alerji iğnesi ve karışım krem vermişlerdi
yok aman o kadar değil şükür ama aimir bozucu.
valla güneşlenmedim de öyle kaç gündür burdayız yeni oldu
Bu sene denizlerde bişeylik var sanırım bende aynı oldum **** gibi kaşınıyordum felaket ama heryerim kabardıydı uyku uyuyamıyodum zar zor geçmişti toz pudra varya onunla yatıştırmıştım dene sende bi bebek pudrasını
Yarın bir alayım deneyeyim geçmezse. Antalya civarında bir şeyler oldu diyw duymuştum. kaştayız burda da mı var anlamadım valla
Biz de Kaş a gittik bizde böyle bişey olmadı ama biz denize girmedik
biz çıkmadık denizdem😅 bugün de gideceğiz
Çok kalmadık kaşta belki de o yüzdendir.Birkaç saat dolaştık sonra Kalkan a geçtik.
biz de kalkan da kalıyoruz da denize akçagermeye gidiyoruz. çocuk için daha uygun plaj diye
Evet otellerin plajı yoktu hep iskele tarzıydı o yüzden kalmadık biz de
Deniz alerjisi var. Ama bu bir haftadan sonra değil. Ben denize girdiğimde bir saat sonra kaşıntı başlıyor. Göbeğim bacaklarım kollarım öyle bir kabarıyor ki kırmızı kırmızı şişiyor. çok da kaşınıyor. Biraz da fazla kalsam bütün vücudum kabarıyor
ben de hemen çıkar diye düşünüyorum açıkçası
niye böyle oldu anlamadım
Farklı birsey olmuş canim sen istersen bunu ciddiyete göster
yok hep aynı şeyleri kullandım. bakayım bugün de geçmezse acile gidecem. olmadı adanaya döndüğümdw giderim doktora
Belkide denizsizliğe alerjin vardır dönüyormuşsunuz bittiği için vücudun tepki göstermiş 😀😜
ahahaha olabilir, kaç aydır bu tatili beklemiştim. vücut döneceğini anladı 😂
Kesinlikle anlamış 😄
Denız alerjısı duymadım da güneş alerjısı var benım öyle oluyor normal zamanda hıc bırsey olmaz güneşe çıksam alerjım tutmaz ,ama tuzlu su ve güneş olunca aynı senın gıbı kabarıyor tenım aşırı kaşınıyor ve alerjik losyonllar kullanıyorum doktora yazdırıp yoksa gecmıyor
1,474,867 soru
24,146,178 cevap
334,674 kullanıcı