+1 oy
124 göst.
önce Diğer kategorisinde (467 puan) tarafından

Kızlar 7 aylık Bi kızım var gündüzleri hiç uyumuyor nerdeyse günde 2 kez o da en fazla 20 dk falan uyuyor sizce normal mi 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (628 puan) tarafından

tabiki normal degil 3 uyku yapmasi lazim zaten en fazla 2 bucuk 3 saat uyanik kalabilir

image

önce (467 puan) tarafından

Ama gece aralıksız uyuyor ondan mı diyorum uyumuyor gündüz ne gibi etkileri olabilir sizce 

-Reklam-
0 oy
önce (1,657 puan) tarafından

Bazen yapısal benim yeğenim 2 aylıkken sonra gündüz uyumayı bıraktı 4 buçuk yaşında şuan asla uyutamazsın bu yüzden göz kayması oldu sinirleri gelişmemiş uyumadıgı için elinden geldiğince uyutmaya çalış canım bizimki her konuda aşırı inat bi çocuk kimse başaramadı uyutmayı

önce (222 puan) tarafından

Sinirleri gelişmeyince ne oluyor 

Sol gözü içe kayıyor bizimkinin bant verdi doktor onuda takmadı söküp attı hep geçmezse ameliyat dediler tek dediği şey kesinlikle uyuması gerek gündüzleri ama yok uyumadı hiç kardeşleri uyur o ayakta gece bile uyanır sıksık hiç uykusu yok 

önce (222 puan) tarafından

Lavanta demleyip odasına koysanız dökmeyeceği bir yere sakinlik veriyor belki rahatlayıp biraz da olsa uyur

Malaasef canım her konuda böyle inat 1 yaşındayken eeg çekilmesi gerekiyordu 6 yaş için olan uyku ilacı verildi uyumadı ertesi günsabahtan 6 yaş verildi yine uyumayınce öğlen 12 yaşın ilacı  verildi onda bile kaç saat sonra en son zor uyudu çekimi bittiği gibi açtı gözünü öyle uyku ilacı bile fayda etmedi yani ondan sonra zorlamayı bıraktık ztn bizde hala öyle 

0 oy
önce (3,680 puan) tarafından

Benim iki çocugumda hiç Gece aralıksız uyumamıştır senin 7 aylık çocuhun nasıl aralıksız uyuyor acıkmıyor mu mesela ? Benim oğlum 10 aylık 3 tane diş çıkarıyor şuan da onun da etkisi ile gece 4 5 kere mutlaka kalkar emmek için 

Emiyor tabiki gece de ama emip uyuyor hemen 

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Her cocuk farklidir benimki de öyleydi düzene sok diye akil verende coktu ama hic zorlamadim kendi kendine düzene girdi cok sükür ama araliksiz uyumasina sasirdim 

Evet gündüz çok uyumuyor ama gece kesintisiz uyuyor 

0 oy
önce (3,894 puan) tarafından

Bence normal değil canim 8 aylik benim.oglum gece uykusuna yatar 9.30 kadar uyuyoruz bu ara ikimizde sonra kahvaltısı falan dus aldırırım oyun derken 12de yine iuyudu 1 2 saat uyur meyve saati olur yer 1 saat sonra ben mama veriyorum yine gezdiriyor oyun derken 3 saat sonra en fazla yine uyur 1 saat uyur sessizse sonra kalkınca yemek saati çorbasını veririm akşam 7 gibi yine uykusu geliyor yarim saat uyur sonra gece 22 23 arasi uyur kalkmaz birdaha 😃

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
10 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 980 göst.
+1 oy
1 cevap 72 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 877 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Pamira (10,430 puan) tarafından soruldu