0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
Üç gecedir uyumuyorum resmen beş dk bir uyanıyor sinir krizine girdim şu saatte uykum kaçtı uyuyamıyorum.gun boyu hiç biseyin olmayan çocuk gece dk bir uyanıyor ya azcik emiyor ya hiç emmiyor susmuyirda bazen gıcık gıcık ağlıyor sonra hiç bisey olamamış gibi daldiryorum uykuya çok sürmeden uyanıyor.emzirmekten sekerim mi düştü neyse gece gece bir sürü çikolata tatlı yedim onada sinirim bozuldu :(napacam ben bu çocukla ya gün içinde de afederisniz tuvalete bile gidemiyorm o derece ilgi manyaği.:(

2 Cevaplar

0 oy
(4,577 puan) tarafından
Diş döneminde öyle oluyorlar genelde bizde öyleyiz sabır annesi geçecek her şey 
(309 puan) tarafından
Benimde aklıma dismi diye geldi aslında.dogru diyosun sabır da bayram yorgunluguyla delirdim resmen
(4,577 puan) tarafından
Diştir canım ya arada ağrı kesici ver biraz da olsa sakinleşir ağrısı azalır diş dönemi çok huysuz oluyorlar heleki gece maf oluyoruz ama onlar bizden daha çok maf oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay şuan beni anlatıyorsun . Kaç gündür ölüyorum uykusuzluktan. 14 aylık şuan. 2 de uyandı tam . Emziriyorum bırakınca ağlıyor yatmak yok deliriyoeum en son 
(309 puan) tarafından
Valla  bnde delirdim resmen uyumuyorum artık bıraktım sürekli uyan uyan beynim yandı Allah yardımcimi olsun bol.bol sabırlar versin inşallah
tarafından
Hâlâ ağlıyor ya cildiracam. Ya kaç gündür böyle dinlenemiyorum güçten kuvvetten oldum . Halim kalmadı uyuyor bırakıyorum 5 dkyi bulmadan ağlıyor ya bu ne ya deliricem

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 872 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Pamira (10,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 701 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 535 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu