+2 oy
570 göst.
önce Diğer kategorisinde (23,265 puan) tarafından

Kızlar eltim bir kaç gündür memleketine gitti nişan mi ne varmis bugünde dönüyorlar eşimi arayıp biz akşama geliriz falan demiş eşimde ne alaka beni arasın akşam yemeğe çağırın demek istiyorlar dedi sonra abisi de aramış surdayiz diye eşimde çağıralım dedi yoldan geliyorlar ne yiyip içecekler diyor ama benim hiç hazırlık yapcak hâlim yok 6 kişiler arayıp buyrun gelin desem mi demesem mi ikilemde kaldım 

Banada arayıp surdayiz burdayiz dedikleri için davet bekliyorlar gibi geldi yoksa ne alaka durduk yere eşime rapor versinler 

17 Cevaplar

0 oy
önce (23,265 puan) tarafından

En İyi Cevap

Davet ettim kizlar menüm de şöyle 

Mercimek çorbası 

Fırında kıymalı patates oturtma 

Pilav 

Cacık turşu 

Şekerpare ve kek yaptım 

Yoruldum valla ☺️☺️

önce (1,619 puan) tarafından

Kız Allah'tan halin yokmuş bide olsa neler yapacaktın ahahahah iyi yapmışsın demeye çekindiler belki yol yorucu olur ellerine sağlık 

Kız yapıyorum ama otura otura ayakta duramiyorum aşırı belim ağrıyor eşimde yardım etti biraz derken yaptım şükür ama şuan çok kötü belim ağrıyor dik duramıyorum hala gelmediler bu kadar geç geleceklerini bilsem erkenden hazırlık yapmazdım yavaş yavaş yapardım 

önce (1,619 puan) tarafından

Oo halamı daha neler bi diş al sıcak su tut beline iyi gelir canım hazır gelmemişlerken gece rahat yatamazsın yoksa

Bu sefer de çıkar gelirler bacım gitsinler de dusumu alır yatarım kızımı da uyuttum sese uyanmazsa inşallah 

-Reklam-
+3 oy
önce (5,377 puan) tarafından

Bencede davet bekliyolar canin istemiyosa etme gulum ama gen duramazdim be 

Bende öyle oldum işte eltimle aramız iyidir diğer Şam şeytanlari olsa hiç iplemem de

Askim emrivaki yapmamislar ama gelmek ziyaret etmek istiyolar dedigin gibi sam seytaji da degilse bence davet et derim 

Anim anımı tuutmuyo şimdi iyiysem 10 dk sonra yatak döşek yatıyorum ondan kendime güvenemiyorum aslında 

O zaman bosver gülüm 

+3 oy
önce (2,231 puan) tarafından

Bence hiç ugrasma bacım rahatsız eşim desin anlarlar heralde benim kaynımda yaptı bikere yengen rahatsız baskszamaan gelin dedi bida aramadılar 😅

Allah kolaylık versin bacım 

Yaptım hazırlığımi bekliyorum bacı 

önce (18,573 puan) tarafından

Helal olsun kız sana @NuReLLa -_-

Sağol şekerim napalim misafir bereketiyle gelir 

Ellerine sağlık bacım 😇

+3 oy
önce (51 puan) tarafından

Bence davet etmelisin misafir evin bereketidir dün bana da aynısı oldu yemek yaptım 5 kişilerdi yoldan geldiler üstüne birde görümcem kocası çocukları geldi yemeğim yetmez dedim kocam dışarıdan biraz yemek getirdi ve çok şükür hepsini güzelce agirladim ve mutlu ayrıldılar 

Bende ağırlamak istiyorum da hamileyim son günlerim zorlanıyorum canım 

+2 oy
önce (911 puan) tarafından

Aranız iyiyse içinden gelecekse davet et sen de ne olacak ki. Bşr çorba makarna salata bile yemek yani. Yorgunlar. Sevinirler

Öyle herşeyi yemiyorkar canım etli yemek falan yapmam lazım normal zamanda hiç sorun etmem ama hamilelik artık zorluyor 

önce (911 puan) tarafından

Öyle her şeyi yemiyorlarsa yapacağın yemeği de haketmiyorlar. Boşver o zaman

Valla yaptım çağırdık bekliyoruz gelmelerini 

+2 oy
önce (1,012 puan) tarafından

Ben cagirirdim Allah ne verdisede az cok biseyler uydururdum zaten hamile oldugun agirlastigin yorulduğun ortada bisey olmazdı çok bi beklenti olmazdi

önce (1,367 puan) tarafından

Araniz iyiyse gelsinler ne olacak bir yemek bir pilav salata yeter davet sofrası değil sonuçta .aile bu iyi anlisiyorsan hele o kadar bazı geçmeli insanın 

Oluyor ister istemez ya zaten onun için çağırmakta kararsızım 

+2 oy
önce (1,431 puan) tarafından

Eltin gezmeye gitmiş sonuçta acil bir durum için şehir dışına çıkıp dönmüyor evinde yapsın çay yesinler kahvaltılık nolacak hamileydin sen öyle hatırlıyorum zor olur sana da 

Evet bende zorlamak istemiyorum kendimi ayakta kalınca gece sancidan yatamıyorum

+2 oy
önce (84 puan) tarafından

En azından yemek için davet beklıyrorlar. Bu da bir erdem 🙂 ya pat diye yemek saatinden önce gelselerdi? Bi de 6 kişi de çok ya

Öyle bişey yapamazlar canım daha neler artık hazırlıgi kendime göre yaparım aç kalırlar 

Bu durumları yaşayan o kadar çok gelin var ki...

Kaynanam yapardı genelde onu biz geliyoruz derdi zaten kapıya gelince ararmis sitenin girişinde bebekten sonra yapma bidaha dedim yapamıyor bir kerede kapıda kaldı dustaydim ben her dk hazır ve nazir senimi bekliycem bir alo de baskın mi yapıyorsun dediydim kocam da onaylaynca aramadan gelemez

Senin adına sevindim düzelmiş en azından 😀

+1 oy
önce (3,781 puan) tarafından

Samimiyete bağlı. Sevdiğim biri ise yemeğe çağırırım. Allah ne verdiyse yeriz. Hızlı ve pratik şeyler hazırlarım.

Çağırdım aşko fırında etli yemek pilav cacık şekerpare yapıyorum yeter heralde 

önce (3,781 puan) tarafından

Yeterde artar bile, ellerine sağlık 🍀

Çorbada yaptım kız belki yetmez diye iştahlılar ailecek yemek az göründü gözüme çeşidi cogalttim 🤣

+1 oy
önce (2,829 puan) tarafından

Benim icin yaptıysa yaparım ama yapmadıysa oralı olmam herkes den bi tane....yeri gelir keske yapmasaydım dersin....

Yapıyor Allah var sürekli çağırır davet eder 

önce (2,829 puan) tarafından

Yapıyorsa yapılır 😅

+1 oy
önce (2,358 puan) tarafından

Ya bırak Allah aşkına hamilesin birde 

Kız bağırdım gaz vermen🤣🤣

+1 oy
önce (6,017 puan) tarafından

Yahu senin günün geldi sofranın ortasına zınk diye çıkarıverecen bebeyi az daha zorlasan gitsinler restoranda yesinler risklisin işte ben bile biliyorum onlar mı bilmiyor 

Aslında eltim gayet anlayışlı da abisi 4o yıl konuşur karı gibi 

+1 oy
önce (2,290 puan) tarafından

Aç yollamamak için hazırlarım ama arayıp çağırmam emrivakili misafir mi olunur belki hastasıniz

Valla aradım öyle yokladim hazırlık yapayım isterseniz nerde yemek yiyeceksiniz dedim direk olur dedi hazırlık yaptım bekliyorum 

+1 oy
önce (259 puan) tarafından

Davet et abla Allah ne verdiyse yoldadirlar yorgunlardr biraz dinlenirler bende yolculuk yapsam bı yerde dinlenip biraz oturup soğuk bir su bile içebilirm

Çağırdım canım gelcekler hazırlığımida yaptım şükür 

+1 oy
önce (24,070 puan) tarafından

Ben demezdim  evi orda ise gerek yok 

Evi burdada yoldan geliyorlar ya

Ev kendinin olduktan sonra insan bir makarna da haşlar yer. Yumurta da kırar bir bütün tavuk alıp düdüklüye atsa yarim saate hazır yemek ben gurbette yaşıyorum yani burda misafir gidecek kimsemiz de yok ya yoldan gelirken dışardan hazır birşeyler yeriz ya da hızlıca bunları yaparız. 

Emrivaki misafiri sevmem böyle de sadece zorunlu yolculuklarda ya da hastalık vs kişinin kendine yemek yapamadığı durumlarda çağırırım 

Bende sevmem ama eltimi severim gebelik vs olmasa hiç düşünmeden çağırırım gebelik beni zorlayan 

Normal şartlarda sevmediğim kişi hariç bende isterim ama doğurmak üzereysem karşı tarafın bunu dusunemsknk beklerim. Hamilelik hastalık değil ama zorunlu değilse hamileden su bile istememe taraftarıyım 

Eltim düşünür de abi biraz sıkıntılı 

+1 oy
önce (5,518 puan) tarafından

Zorla davet ettiren kişilere gıcık oluyorum valla 

Ben olsam kendimi düşünür üseniyorsam hiçte cagirmam 

Herkes evinde yesin bi zahmet 

Davet beklediler ettik napalim 

önce (5,518 puan) tarafından

Neyse canım bu seferlik öyle yapın ama kim olursa olsun herkes yerini bilsin bi zahmet 

Eltimi severim askom da abisi karı gibi dedikodu sever eltimin hatri var 

+1 oy
önce (1,626 puan) tarafından

empati yap bakalim seni cagirir miydi 

Çağırırdi canım eltim anaç biri elti gibi değil anne abla gibi yaklaşır 

önce (1,626 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

gebemiymissin bide Allah yaptigin iyilikleri bosa cikarmasin 

Ben gebeyim canım o değil son haftalardayim