+2 oy
357 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından

Merhabalar 9 yıllık evliyiz eşim de anı sinirlenme durumu var ama son 2 yıldan beri çok fazla sinirliyken kalp kırıyor ben hep diyorum ki 24  saatte yarım saati bize ayır çocuklarına bana iki cümle edelim akşam eve gelince birşey desem ters cevap verir veya duymaz en son bana ne zaman güldü onu dahi hatırlamıyorum akşam çocuklar oynasa ses etse kızar en son 2 hafta önce evi boya yapacaktık etrafı topladık başlayacagız sürekli bagırıyor çıkın dışarı diye bende neden bagırıyorsun normal söylesen ya dedim banada bagırdı al sen boya dedi çıktı bende bak böyle olmuyor herşeye bagırıyorsun gel piskaytriye gidelim dedim tamam ben giderim dedi eşyalarını topladı annesine gitti 2 haftadır gelmiyor ara ara çocukları görüyor dedim böylemi devam edecek ben doktora gitmem ya beni böyle kabul edeceksin yada böyle devam edecek dedi ben senin annen çocuğun değilim hatam olmadan bana bagıramazsın dedim ozaman dava açalım dedim tamam dedi ama 9 yıldan beri sana yaptıgım masrafları bana geri ödeyeceksin dedi bende ben boş mu durdum tabi boş durdun ne yaptınki dedi eşim 3 tane çocuk doğurdum eve baktım çocuklara baktım sen bakmadın onlara benim kazandığım para ile bakıldı dedi okadar zoruma gitti ki bu cümlesi ben ne yapacagımda kararsızım iyice gidip dilekçe verip davamı açsam hatasını anlayıp doktora gitmesini mi beklesem bilmiyorum ama eşim gittiğinden beri evde çocuklarım kahkaha atar oldu gülüp oynuyorlar halleri çok degişti bir akıl verin tıkandım iyice

12 Cevaplar

+3 oy
önce (5,517 puan) tarafından

Bence bittiği yerde bitmeli canım 

Aranızdaki ipler bağlar çoktan kopmuş 

Ne demek 2 hafta annesinde kalmak 

O çoktan kararını vermiş 

Evliligini kurtarma gibi bi mücadelesi yok bence 

Sen bilirsin ama 

Kendime de cocuklarima da daha fazla kötülük yapmam

Herkes yoluna bakacak o zaman 

önce (59 puan) tarafından

Banada kafasında bitirmiş gibi geliyor kendim gidip dilekçe verebiliyor muyum acaba

önce (5,517 puan) tarafından

Verirsin de 

Bırak ilk o versin canım 

Sen verme

-Reklam-
+3 oy
önce (1,189 puan) tarafından

Elini taşın altına koymuyor sana ve çocuklara yaptığını yüzünüze vuruyor.

Sen ve çocukların böyle mutluysaniz gitsin dilekçe versin. Çocukları da dinleyecek mahkeme psikolojik şiddetin olduğu evde bireyler sağlıklı olamaz. 

Konuşmandan anladığım kadarıyla sen barışmak istiyorsun ve benim senden sezdigim tek başına çocuklarına gayet güzel bakarsın artı onun size  maddiyat dışında hiçbir katkısı yok. Çocuklarını düşün oyke karar ver canm. 

Gitmek isteyen kişi her şeyde bahane bulur. Kaçan kovalanır bırak gitsin anasının dizinde uyusun belki aklı başına gelir 

Aynen  sanki ev otel biz calışanlarız sohbet yok diyalog yok çocuklarla birşey anlatsan konuşmaya calışsam ters cevap verir birşey yapmamız gerekli desem para vereyi al yap et der 3 çocukla nasıl yaparsın beraber yapalım demez zoruma gidiyor bu haraketi sözleri çok kırıcı üzücü

+2 oy
önce (6,017 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım kaynanan güzel eğitmiş chow chow unu 

Anladığım kadarıyla eşin zaten kararını vermiş sen pazartesi günü git mallarınızın üzerine şerh koydur bu lafları dediyse mal kaçıramasın niyetini belli etmiş 

Bir evimiz var zaten o da benim üstüme

+2 oy
önce (4,385 puan) tarafından

2 haftadır anasının evinde kalan insanı ömür boyu kalmaya mahkum ederim net..

önce (4,385 puan) tarafından

Evde iletişim filan olmaz geç gelir anlarım vs ama eve hiç gelmemesini ben kabul edemezdim hele de böyle düşünen birine hiç tahammül edemem sanırım 

Çok zoruma gidiyor evi boyattım geçen hafta usta tüm eşyarı ortaya topladı 3 tane küçük çocuk ile nasıl yapar diye düşünüp gelmedi dahi hiç hatam varmı diye sordum e sen benden vakit ayırmamı istiyorsun dedi 24 saatte yarım saat ayıramıyorsan ne diyeyim dedi 

+2 oy
önce (27 puan) tarafından

Annesiyle babasıyla birlikte konuşsan bireyleri bitirmek kolay ama sen toplayıcısın zaten yanlış anlamanı istemem yani çok ufak şeyleri dile getirmiş eşin sonuçta 9 yılı paylaşmışsınız 

Annesi ile konuştuk kabul ediyor eve benim oğlum çok sinirli banada sürekli bagırıp duruyor diyor 

önce (27 puan) tarafından

Allah kolaylık versin sana eger kabul edersen değişen birey olmayacak 

+2 oy
önce (15 puan) tarafından

Sana çok net söylüyorum, kocan seni sevmiyor. Nerden biliyorsun diye sorma 🤨

+2 oy
önce (172 puan) tarafından

Kesin aldatıyor

+2 oy
önce (1,653 puan) tarafından

Degil 9 yil 49 yil.da gecse degismeyecekk karakteri bu.Saniyorlar ki tum olay eve para getirmek ulan hem asci hem.temizlikvi hem bakici tutsan don kalmaz di bir yerinde boyle.adamlara bosuna tasaruuf ediyorsunuz tasarruf bile onun butcesine katki ama gormez.Herkes 1 kere geliyor dunyaya.ziyan etmeyin kiymet bilmeyen adama donlarini.yikar azarinixi yer uyur hayat boyu boyle.yaşar ölürsunuz doluuuu yaşli teyze ornegi var Turkiye de boyle.Cocuklar bile buyuyunce sizi suclar boyle bir ailede buyudukleri icin,sorunlu ergenlikleri olur dover bile buyuyunce cocuklari hatalarinda.Kac kurtar kendini zira o kapiya koyar sizi acimaz zaten.

Dava da acmayı kabul etmiyor ayrı kalacagız resmiyette evli kalacagız diyor açacaksan sen aç dava çekilmeli boşanalım dedi

önce (1,653 puan) tarafından

Tabi size 3 kuruşu gececek.nafala odeyecek diye bedavaya kurtulma yontemi heeer turlu nafaka odemek zorunda cekisme mal varliklari icin.

+2 oy
önce (24,062 puan) tarafından

Böyle biri ile evli kalınır mı kalınsa mutlu olunur mu hiç sanmıyorum 

Olunmuyor zaten her yerim sedef ve egzama çıktı 

+2 oy
önce (49 puan) tarafından

Kendin diyiyorsun çocuklar şimdi daha butlu 

Evet her çocuk anne babasıyla büyümek sağlıklı bir ailesi olsun mutlu bir ailesi olsun ister ama burda baba evde huzursuzluk çıkarıyor çocukların psikolojisini bozuyor daha sonra çocuklarında aynı babaları gibi olmaya basliyacaklar hep bı öfke sinir saldırganlık olacak..

Bak sana samimi bir itirafta bulunayım sağlıksız bi ailede büyüdüm ve babamdan ödüm kopardı babam işten gelicegi saate hepimizde bı huzursuzluk annemde tedirginlik oldu hep bize kızar bağırır vururdu babanız gelince ses yapmayın oturun kipirdamayin diye ..ben şimdi diyiyorum ki keşke benim annnem cesaret edip ayrilsaydi biz daha mutlu çocuklar olabilirdik 🥺

Bende aynı oluyorum eşim gelince o kadar geriliyorum acaba çocuklar ses çıkartacak da hır gür çıkacakmı yine diye

+1 oy
önce (79 puan) tarafından

Insallah bakmanın karın doyurmak olmadığını anlar. Senin için inan çok üzgünüm. Allah hidayet versin. Erkekler ******** varlıklar mı ne? Asla kadınla erkek bir değil eşit değil. Biz kadınlar bence daha kutsal insanlarız. Çok geniş düşünüp de böyle söylüyorum. Bi kere çok benciller. Ne kadar ihmal etseler de sen onu ihmal edemezsin onlara göre. O senın duygularını yok sayar seni evin içinde görmez ama sen gece onu yok sayınca olmaz. Gönül almadan o gemiyi ilerler sanıyorlar. Sonra zaten evlenmek için 40 takla attığı kadın, evlenince ne hikmetse bi değersizleşiyor. Hayır yani namusuyla sana eş oldıgu için mi böyle yapıyorsunuz be herifler?

Hayvani duyguları çok baskın. Erkekler saldırgan varlıklardır güçsüzü ezip hazmetme eğilimleri vardır. Bir çok erkek eşine şiddet uyguluyor. Çocuklara, hayvanlara hatta tanımadığı insanlara bile. Tecavüz de hayvani bir saldırı. Yani erkekler iğrenç varlıklardır.

Bende çok istiyorum inşallah yaptıgının farkında olur ama 2 haftadır 3 yaş oğlum 7 aylık kızım hasta oldular onda bile yalnız bıraktı gece gündüz ben baktım zoruma gidiyor bu zoruma gitmesi kırgınlıgım bir geçse isteğim odur

+1 oy
önce (6,956 puan) tarafından

Yerden göğe kadar haklı olan sensin . Şuan suç annesinde de var iki hafta nasıl alıyorsun evine. At evden gidecek yeri olmayınca mecbur eve gelecek . Annesinde sanki çanak tutuyor gibi geldi 

Annesi ile konuştum söylediklerini yaptıklarını anlattım Evet doğru diyor benim oğlum sinirli Öfkeli sen idare edeceksin dayanacaksın İyi de anne dedim ben onun evladı veya annesi değilim hadi ben idare ettim diyelim ve çocuklar ne olacak çocukların hareketleri bozuluyor mutsuz oluyor bilmiyorum dedi

önce (6,956 puan) tarafından

Tek çare hastane 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 245 göst.
+2 oy
4 cevap 305 göst.
+1 oy
10 cevap 499 göst.

Kategoriler

1,474,227 soru

24,136,310 cevap