0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (365 puan) tarafından

ben 2 yıldır çalışıyorum biz 6 yıldır evliyiz isciyim yoğun çalışıyorum bitane kızımız var 4 yaşında evliliğimizin ilk 4 yılı evdeydim yetmedi ermedi derken işe girdim ama yoruluyorum evdeyken eşim böyle değildi bu aralar mıç mıç olmak istiyor rahat vermiyo bende uzanıp yorgunluktan uyuya kalmak istiyorum gelip opuyo falan uyku sersemi tersliyorum kiziyo kusuyo isten gelince olan enerjimi kızıma veriyorum kızım uyuyo bende uyukluyorum kocamı seviyorum ama mıç miç olmak hoşuma gitmiyo daraliyorum ilk zamanlar evdeyken ben isterdim sarilsin etsin diye o zamanlarda o çok sokulmazdi o is olucaksa bile olsun bitsin dinleniyim istiyorum bunun bı ortası yok sanırım napmaliyim bilmiyorum siz olsanız napardiniz :(

3 Cevaplar

0 oy
(3,821 puan) tarafından

Beden yorgunluğundan ziyade kafa yorgunluğu bitiriyo insanı seni anlayabiliyorum çoğu zaman eve gelince insanın çocuğuna tahammülü kalmiyo 

(365 puan) tarafından

bazı günler evet eşim operatör onun işi bı tık daha rahat benden ben beden iscisiyim yoruluyorum haliyle ama arayı bulmak zor

(3,821 puan) tarafından

Aynı bizim gibi . Benimkide yüzey işlemci saat başı ölçüm yapar biter işi akşama kadar yatış. E ben fabrikada işçiydim akşama kadar ayakta beden ayrı kafa ayrı yoruluyo bizde çok yaşadık o sorunları ha şimdi çalışmıyorum çok şükür duzeldik. Eşinle konuşup istemeden böyle davrandigini söyle bence evde sana yardımcı olsun biraz rahatlatır seni 

(365 puan) tarafından

bu aksam trip attı biraz konustum gönlünü aldım falan ay çok komik sanki yerimiz değişti o trip atiyo ben gönül alıyorum falan :)

-Reklam-
0 oy
(23,236 puan) tarafından

Eşini kendinden uzaklaştırma derim. Sonra daha çok üzülürsün. Sen de bı şekilde karşılığını ver.

(365 puan) tarafından

vermeye çalışıyorum ama arayı bulamıyorum işte hem uzaklasmasindan korkuyorum hem yorgunluktan olsun bitsin istiyorum zor bı durum

(23,236 puan) tarafından

Seni anlıyorum. Ama eşin hevessižligini anlarsa uzulebilir. 

(365 puan) tarafından

anliyo ve uzuluyo zaten ne kadar belli etmemeye çalışmamda anliyo umarım geçici bı süreçtir ve arayı bulurum

(23,236 puan) tarafından

İnşallah 

0 oy
(3,777 puan) tarafından

İşten eve dönünce ev işleri de sadece sizde mi oluyor? En azından evdeki iş yükünü eşit paylaşırsanız belki biraz daha iyi olabilir. 

(365 puan) tarafından

yok yardım ediyo bazen kaliyo bazen beraber yapıyoruz duruma göre degisiyo ama genel olarak çocuk bakımı çamaşır bulasik bende :)

(3,777 puan) tarafından

O zaman hafta sonu (iş olmayan günlerde) bütün haftanın acısını çıkarabilirsiniz. Demek istediğim, direkt amaca yönelik değil, biraz romantizm, güzel bir masa, biraz daha özenle. O zaman çok sorun olmaz. 

(365 puan) tarafından

sanırım öylesi daha mantıklı zira hafta içi ben bende olmuyorum yorgunluktan :-D

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 499 göst.
+2 oy
4 cevap 305 göst.
0 oy
10 cevap 552 göst.

Kategoriler

1,474,227 soru

24,136,273 cevap

334,310 kullanıcı

...