Kiranız kac artışlar oldumu benim 1 buçuk ay kaldı
Rabbim bütün kira da olanlara hayalindeki gibi bir ev nasip etsin inşallah amin❤️
İşallah amin
Benim çevremde hep%25 veya 40 yaptılar bu oranı geçen olmadı kanun ne onu bilmiyorum ama
Ben baktım % 25 geçemez normal olarak benim merak etiğim % 25 kaç TL ön alıyo onu bilmiyom
Rabbim ya evi olmayana versin yada ev sahiplerine merhamet vicdan versin inşallah herkes rahat otursun
Hakilisin canım askeri ucrete yüzde kaç zam yaptıkları her sene beli askeriden çok ev sayibleri daha çok zam yapiyo
En 40 nin tl maaş olmalı ki rahat geçinebilsin insanlar babam emekli 20 bin tl maaş alıyor ev kira 70 yaşında ve çalışmak zorunda hayat şartları zor çok şükür ben kardeşlerim ev aldık oturduk en azından annemize yetmediği yerde yardımcı oluruz
Ben babam ve kardeşimle ortak ev alamayı düsünüyoz 3 bölüp ama 3 sene var daha işallah olur alırız eşimde karşı gelmedi başka türlu ev alamayiz biz
Bizim de önümüzdeki ay artacak bakalım ne kadar olacak ya
Allah yardımcımız olsun ev sahibi olmayı bizlere de nasip etsin inşallah
Amin işallah
Bizimde kiracı var 2 ay oldu senesi doldu zam yapıcaz ama ne zaman Yaparız belirsiz Rabbim herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin
Bizim ev sayibi hayata günu geçirmez zamanında zam yapiyo hep
Kütahya da hangi mahallede oturuyordun
Şuan kiram 6 bin benim geçen sene 3500 koydu zam bu sene de aynı koyarsa 9500 olur kıram fırincim ev sayibi ekmek parasıyla bir fiyat çıkar bize 3 sene zaman yapmadı ev sayibi eşim askere gidecek diye yapmıyacam askere nezaman gider gelir ozaman zam yaparım dedi ve her sene zam yapiyo eşimin aldığı maş 25 bin
Güral porselene vs yada lava girme imkanı yok mu biraz daha yüksek diye biliyorum
25 bin ile 9500 olursa size çok zor olabilir birde 2 çocuğun vardı galiba
Zaten orda calısiyo canım 25 bin veriyolar lavın yükleme alanında eşim bukadar veriyolar çok vermiyolar
Niye o kadar az ki öyle
Parkta bir kadın ile konuşmuştuk Güral da çalışıyormuş eşi 35 civarı akıyor demişti
Bilemem canım eşim lavda calışiyo yûkleme alanında içerde calışsa daha az alır güralar verdiği 2500 TL mi ne devamlık pirimi o bu en 3 kere mesayıye kalsa bu ay oldu ama herzaman olmuyo 27 bin alceklee 29 bin ama 2 bini devlet kesiyo sana kalan 27 bin önumzdeki ay 31 cekmiyo belki 25 binden de az alcek eşim geçen ay 25 bin aldı oda mesayı yok sadece 31 çektiği için bir tık çok verdiler 2 ay önce daha az verdiler 23 bin yani o tutarı hayata vermezler
Yıllık tüfe ortalamasına göre zam yapılması lazım azını verirse kiracı çoğunu isterse ev sahibi suçlu sayılır
Şuan 6 bin ben 10 bin olur diyom hayirlisi
Şöyle kirayla ilgili bişey gördüğümde kalbime bıçak saplanıyor resmen eş,ek kafalı kocam yüzünden 30 yıl sonra kiracı oldum hayatımda ve milletin evinde yaşamak zulümmüş kendimi sokakta yaşıyor gibi hissediyorum kaç aydır Allah kimseyi evsiz bırakmasın kaç zam yaparsa yapsın ödesin beyinsis herif bir ev parasını kumarda yemiş
Eşin evin parasını kumarda mı yedi???
Evet tam 3 milyonu hamileliğimde birlikte öğrendim ve ne yapacağımı bilmiyorum
Çok zor canım özür dilerim yarana tuz basmış gibi oldum ya zor bi durum
Allah yardımcın olsun Kader vallahi bu kumar belası çok zor . İnşallah akillanmistir ve tövbe etmiştir inşallah
Akıllanmış olması artık umrumda değil sadece çocuğum için en doğru karar ne onu bilmiyorum hamilelik hormonlarıyla karar vermek istemiyorum yoksa benim içimde evliliğim bitti ztn çoktan
7'ydi 10 yaptı İstanbul Sultanbeyli de oturuyorum , ev sahibim Allah razı olsun iyidir. Bizimde evimiz var kiracı 4e oturuyordu bu sene 7 yaptık bizde
Benimde şuan 6 bin bakalım ne kadar zam yapacak ben 10 bin olur diyom hayirlisi
1,486,327 soru
24,299,763 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın