+2 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (10,033 puan) tarafından

Kiranız kac artışlar oldumu benim 1 buçuk ay kaldı 

8 Cevaplar

0 oy
(30,914 puan) tarafından

Rabbim bütün kira da olanlara hayalindeki gibi bir ev nasip etsin inşallah amin❤️

(10,033 puan) tarafından
+1

İşallah amin 

-Reklam-
0 oy
(6,969 puan) tarafından

Benim çevremde hep%25 veya 40 yaptılar bu oranı geçen olmadı kanun ne onu bilmiyorum ama

(10,033 puan) tarafından

Ben baktım % 25 geçemez normal olarak benim merak etiğim % 25 kaç TL ön alıyo onu bilmiyom 

(6,969 puan) tarafından

Rabbim ya evi olmayana versin yada ev sahiplerine merhamet vicdan versin inşallah herkes rahat otursun

(10,033 puan) tarafından

Hakilisin canım askeri ucrete yüzde kaç zam yaptıkları her sene beli askeriden çok ev sayibleri daha çok zam yapiyo 

(6,969 puan) tarafından

En 40 nin tl maaş olmalı ki rahat geçinebilsin insanlar babam emekli 20 bin tl maaş alıyor ev kira 70 yaşında ve çalışmak zorunda hayat şartları zor çok şükür ben kardeşlerim ev aldık oturduk en azından annemize yetmediği yerde yardımcı oluruz

(10,033 puan) tarafından

Ben babam ve kardeşimle ortak ev alamayı düsünüyoz 3 bölüp  ama 3 sene var daha  işallah olur alırız eşimde karşı gelmedi başka türlu ev alamayiz biz 

0 oy
(3,598 puan) tarafından

Bizim de önümüzdeki ay artacak bakalım ne kadar olacak ya 

Allah yardımcımız olsun ev sahibi olmayı bizlere de nasip etsin inşallah 

(10,033 puan) tarafından

Amin işallah

0 oy
(1,620 puan) tarafından

Bizimde kiracı var 2 ay oldu senesi doldu zam yapıcaz ama ne zaman Yaparız belirsiz Rabbim herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin 

(10,033 puan) tarafından

Bizim ev sayibi hayata günu geçirmez zamanında zam yapiyo hep 

0 oy
(16,012 puan) tarafından

Kütahya da hangi mahallede oturuyordun

(10,033 puan) tarafından

Şuan kiram 6 bin benim geçen sene 3500 koydu zam bu sene de aynı koyarsa 9500 olur kıram fırincim ev sayibi  ekmek parasıyla bir fiyat çıkar bize 3 sene zaman yapmadı ev sayibi eşim askere gidecek diye yapmıyacam askere nezaman gider gelir ozaman zam yaparım dedi ve her sene zam yapiyo  eşimin aldığı maş 25 bin 

(16,012 puan) tarafından

Güral porselene vs yada lava girme imkanı yok mu biraz daha yüksek diye biliyorum 

25 bin ile 9500 olursa size çok zor olabilir birde 2 çocuğun vardı galiba 

(10,033 puan) tarafından

Zaten orda calısiyo canım 25 bin veriyolar lavın yükleme alanında eşim bukadar veriyolar çok vermiyolar 

(16,012 puan) tarafından

Niye o kadar az ki öyle 

Parkta bir kadın ile konuşmuştuk Güral da çalışıyormuş eşi 35 civarı akıyor demişti 

(10,033 puan) tarafından

Bilemem canım eşim lavda calışiyo yûkleme alanında içerde  calışsa daha az alır güralar verdiği 2500 TL mi ne devamlık pirimi o bu en 3 kere mesayıye kalsa bu ay oldu ama herzaman olmuyo 27 bin alceklee 29 bin ama 2 bini devlet kesiyo sana kalan 27 bin önumzdeki ay 31 cekmiyo belki 25 binden de az alcek eşim  geçen ay  25 bin aldı oda mesayı yok sadece 31 çektiği için bir tık çok verdiler 2 ay önce daha az verdiler 23 bin yani o tutarı hayata vermezler 

0 oy
(866 puan) tarafından

Yıllık tüfe ortalamasına göre zam yapılması lazım azını verirse kiracı çoğunu isterse ev sahibi suçlu sayılır

(10,033 puan) tarafından

Şuan 6 bin ben 10 bin olur diyom hayirlisi 

0 oy
(1,783 puan) tarafından

Şöyle kirayla ilgili bişey gördüğümde kalbime bıçak saplanıyor resmen eş,ek kafalı kocam yüzünden 30 yıl sonra kiracı oldum hayatımda ve milletin evinde yaşamak zulümmüş kendimi sokakta yaşıyor gibi hissediyorum kaç aydır Allah kimseyi evsiz bırakmasın kaç zam yaparsa yapsın ödesin beyinsis herif bir ev parasını kumarda yemiş 

(669 puan) tarafından

Eşin evin parasını kumarda mı yedi???

(1,783 puan) tarafından

Evet tam 3 milyonu hamileliğimde birlikte öğrendim ve ne yapacağımı bilmiyorum 

(10,033 puan) tarafından

Çok zor canım özür dilerim yarana tuz basmış gibi oldum ya zor bi durum 

(669 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun Kader vallahi bu kumar belası çok zor . İnşallah akillanmistir ve tövbe etmiştir inşallah 

(1,783 puan) tarafından

Akıllanmış olması artık umrumda değil sadece çocuğum için en doğru karar ne onu bilmiyorum hamilelik hormonlarıyla karar vermek istemiyorum yoksa benim içimde evliliğim bitti ztn çoktan 

0 oy
(669 puan) tarafından

7'ydi 10 yaptı İstanbul Sultanbeyli de oturuyorum , ev sahibim Allah razı olsun iyidir. Bizimde evimiz var kiracı 4e oturuyordu bu sene 7 yaptık bizde

(10,033 puan) tarafından

Benimde şuan 6 bin bakalım ne kadar zam yapacak ben 10 bin olur diyom hayirlisi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 240 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 131 göst.
4 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Annevebebekleri (164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 451 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu