+1 oy
104 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (36 puan) tarafından

Af selamün aleyküm kızlar az evvel evimde tahta kurusu gördüm çok ilet bı böcek napıcaz ya çocukları gece boyu yerler ilaçta etki etmiyor af

3 Cevaplar

+1 oy
önce (4,252 puan) tarafından

Ben yeni bir ilac aldim cok da inanmadan aldim ama benim evden bocek kesildi resmen. Bahçeli ev oldugu icin cok bocek oluyordu hic yok dur bacım bulup atayım 

image

arkasinda oranı yaziyor ona gore suyla karistirip camsil şişesi gibi bir şişeye koyup kenara köşeye her yere sıkıyorsun  

önce (36 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bı alayım inşaAllah faydası olur

önce (117 puan) tarafından

Benim cocugum küçük de acaba zarari olur mu bunun yani sıktiktan sonra tabiki temizleyecegim ama biraz durmasi gerekirse bi zarari olur mu acaba

2 yasindacok kucuk degil ama olsun

önce (511 puan) tarafından

Canım küçük çocuklarım var zararı var mı acaba ya bende almak istiyorum, siyah böceklerle başım belada resmen

Sadece trake solunumu yapan bocekl3r üzerinde etkili oluyormuş temizlememek gerekiyor evcil hayvanlara bile zararı yokmus 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,930 puan) tarafından

İlet bir böcek ev müstakilse tarım ilacıyla ilaçlayın onun dışında asla kurtuluşu yok eşimin halası bu böcek yüzünden 3 ev değiştirdi en son 3. Eve girerken bütün eşayaları çöpe atı yatak dolap beyaz eşya vs hepsi 

Garibim beyaz eşya ları taksitle alıp birkaç sünger ve pike alıp o şekilde idare Etiler ta ki yatak vs alana kadar 

İşin kötü yanı yeni mobilyada bile çıkabiliyor muş af ya

önce (5,930 puan) tarafından

Ah kuzu eşimin halası mobilya koltuk yatak odası baza tam 2 kere hepsini atı diyorum ya en son hepsini atı sıfırdan başladı 

+1 oy
önce (170 puan) tarafından

Elma ilacı var adını hatırlayamadım imparator diye o birebir laynn liselerde çıktı onu kullandı geçti. Sulandır spreyle sık ve evden uzaklaşmak iki gün sonra havalandır her yeri

Teşekkür ederim bı araştırayım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 306 göst.
+1 oy
6 cevap 179 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2bebek1anneee (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.