0 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

doktora götürdüm Bi böcek ısırığı tahta kurusu olabilir dedi çok korkuyorum evin her yerine baktım ama bişey yok 

image

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Tahta kurusuna benziyor arkadaşımın yatağında çıktı mobilyalarında yatak odasını komple attı ilaclasan da fayda etmiyor tahtaların arasına girdikleri için tek çözüm kekten temizlik ..

önce (1 puan) tarafından

Bilemiyorum doktorda öyle dedi tüm gece ayaktaydım baktım ama çocuğun odasında hiç bişey bulamadım 

-Reklam-
0 oy
önce (22,835 puan) tarafından

Tahta kurusu 2 tane ısırıp bırakmaz. 10 15 ısırık yapıyor bir gecede. Birkaç kere başıma geldi. Toplam 40 isirigım vardı. Sivrisinektir muhtemelen 

önce (1 puan) tarafından

Üzüldüm siz nasıl kurtuldunuz. çocuğumun odasını ince ince her yerine bakmama rağmen hiç bir böcek kalıntısı bulamadım eğer tahtu kurusu olsaydı Bi şekilde denk gelmez miydi siz görmüş müydünüz 

önce (22,835 puan) tarafından

Ben hayatımda hiç tahta kurusu görmedim. Görünmüyor bulunmuyor çünkü. Nerden çıkıp ısırıyorlar bilmiyorum. Kendiliğinden gittiler heralde biz bisey yapmadık. 

önce (1 puan) tarafından

gerçekten mi ya :( kendilerinin de gideceğini hiç duymamıştım neyse ne güzel kurtulmuşsunuz darısı bize 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
0 oy
6 cevap 171 göst.
21 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sanemkorkmaz (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.
0 oy
4 cevap 236 göst.
12 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,930 soru

24,065,800 cevap

330,363 kullanıcı

...