+2 oy
246 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (36 puan) tarafından

Af selamün aleyküm kızlar az evvel evimde tahta kurusu gördüm çok ilet bı böcek napıcaz ya çocukları gece boyu yerler ilaçta etki etmiyor af

7 Cevaplar

+1 oy
önce (4,259 puan) tarafından

Ben yeni bir ilac aldim cok da inanmadan aldim ama benim evden bocek kesildi resmen. Bahçeli ev oldugu icin cok bocek oluyordu hic yok dur bacım bulup atayım 

image

arkasinda oranı yaziyor ona gore suyla karistirip camsil şişesi gibi bir şişeye koyup kenara köşeye her yere sıkıyorsun  

önce (36 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bı alayım inşaAllah faydası olur

önce (117 puan) tarafından

Benim cocugum küçük de acaba zarari olur mu bunun yani sıktiktan sonra tabiki temizleyecegim ama biraz durmasi gerekirse bi zarari olur mu acaba

2 yasindacok kucuk degil ama olsun

önce (525 puan) tarafından

Canım küçük çocuklarım var zararı var mı acaba ya bende almak istiyorum, siyah böceklerle başım belada resmen

Sadece trake solunumu yapan bocekl3r üzerinde etkili oluyormuş temizlememek gerekiyor evcil hayvanlara bile zararı yokmus 

image

Spreyini sipariş verdim bende, olumsuz hiç bir yorumu yok, satıcı 3 günde 1 ilaclayin yumurtalara etkisi yok yazmış 

Ben faydasını gördüm insallah siz de görürsünüz. 

Amin canım inşallah ❤️ faydasını görürsem gerçekten o kadar çok duacın olacağım ki , çok sağol canım 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,930 puan) tarafından

İlet bir böcek ev müstakilse tarım ilacıyla ilaçlayın onun dışında asla kurtuluşu yok eşimin halası bu böcek yüzünden 3 ev değiştirdi en son 3. Eve girerken bütün eşayaları çöpe atı yatak dolap beyaz eşya vs hepsi 

Garibim beyaz eşya ları taksitle alıp birkaç sünger ve pike alıp o şekilde idare Etiler ta ki yatak vs alana kadar 

İşin kötü yanı yeni mobilyada bile çıkabiliyor muş af ya

önce (5,930 puan) tarafından

Ah kuzu eşimin halası mobilya koltuk yatak odası baza tam 2 kere hepsini atı diyorum ya en son hepsini atı sıfırdan başladı 

+1 oy
önce (170 puan) tarafından

Elma ilacı var adını hatırlayamadım imparator diye o birebir laynn liselerde çıktı onu kullandı geçti. Sulandır spreyle sık ve evden uzaklaşmak iki gün sonra havalandır her yeri

Teşekkür ederim bı araştırayım 

0 oy
önce (1,156 puan) tarafından

Bu tahta kurusu neyden oluşuyor ki ben snaldaye yıkadım kurudu diye düşünüyorum ama nemli kaldıysa oluşur mu yani aklıma takıldı kızlar bu böcekler nasıl oluşuyor yani nerden geliyor 

Valla bilmiyorum bildiğim çok ilet bir böcek yeni eşyalarda bile çıkıyor maalesef ki bize alt komşudan bulaştı

0 oy
önce (2,242 puan) tarafından

Çok illet bı hayvan çocuklara yatak aldım ranza onda çıktı çocukların heryerini giyordu sabaha kadar bende attım evden kurtuldum 

Çok çabuk çoğalırlar insaAllah bizde hemen kurtuluruz

0 oy
önce (184 puan) tarafından

İki sene önce evimi bastılar.Allah yaşatmasın denecek kadar illet bence.Kızımın yatağına yuva yapmış ama beraber uyuduğumuz için beni sabaha kadar yemişler.

Kendi ilaçlamalarımız hiç işe yaramadı.3 kere evi baştan sona ilaçladık ve eve giremedik.İlaçlayan adam acillik olmuştu o derece.Tabi bide küçük bebekle aylarca evi temizlemekle uğraştım.Kayınvalidem kapısını açtı sağolsun 3 ay evi terkettik 

İlaç alıcaz da insan korkuyor başka eve gitmeye ya onlara da  geçerse

önce (184 puan) tarafından

Evden dışarı hiç bişey çıkarmayın.ilaçlamadan sonra evdeki bütün tekstil ürünlerini yıkadık.İlk ilaçlamada geçmemişti 

0 oy
önce (3,715 puan) tarafından

Bizde bir zamanlar küçüktü evde  olmuştu biz başka eve taşıyacaktır orasi satılmıştı yemin ederim annem bir hali dahil alıp götürmedi evden sadece kiyafet yıka yıka taşı yaptık.. 

Çünkü babam ne yaptıysa ne aç attıysa hatta 2 gun evde kalmadık ilaçları yok çaresini bulamamistik 😊 iyiki zamanında tasindik

Bizim alt komşu ilaç firmasını çağırdı Yok oldu diyorlar ama bilemiyorum gene

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 309 göst.
+1 oy
6 cevap 182 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 2bebek1anneee (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.