+1 oy
141 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (631 puan) tarafından

Kızım 72 aylık zorunlu birinci sınıf çıktı fakat konuşma geriliği vardı Yeni yeni konuşuyor bu esnada dil terapisti alıyoruz akran zorbalığı olur diye bu sene gönderme taraftarı değiliz ram raporuda almak istemiyoruz devamsızlıktan kalsa sorun olur mu gidip okulla görüşmek gerekir mi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim 

5 Cevaplar

0 oy
önce (5,128 puan) tarafından

rapor almak sıkıntı değil. o raporlar gecici ve siliniyor. 

okula göndermezseniz sınıfta kalır. ama 1 gün bile göndermemeniz lazım, yoksa sınıf geçer, maalesef.

ha okul müdürü ve milli eğitim sizi darlayabilir, çocuğu okula gönder diye. çünkü biliyorsun eğitim zorunlu ama bunu da her müdür yapar mı bilmiyorum. okul müdürü ile görüşseniz daha iyi olur. 

benim yeğenim özel bir çocuk, okula kaydı yapıldı geçen sene ama 1 kez bile gitmedi. okul müdürü dedi gelmesin diye. 5 senelik de çözger raporu var. bu sene başka bir okula nakil oldu, aynı kendi gibi olan çocuklarla okuyacak

önce (27 puan) tarafından

İnsanlara böyle söyleyip durmayın o raporu almak tabii ki sıkıntı Yeter artık her yerde herkes böyle söylüyor böyle bir şey yok Bir daha doğru rapor olmuyor bilgisi de ömrü bir daha geçmiyor

önce (5,128 puan) tarafından

o raporu almamış olsam, görümcem ramde çalışmıyor olsa hadi neyse hak verecem size de 

tamam siz haklısınız 

-Reklam-
0 oy
önce (128 puan) tarafından

Canım benim 3. Oğlan koronaya denk geldi iki abisi internetten derslere giriyordu ozaman biri babasından biri bende ona telefon yoktu bide internet yetiştiremiyorum o yüzden iki gün ebadan ders aldık gerisi kaldı öğretmenle görüştüm sınıfta bıraktım sonraki sene ortalık düzeldi normal okula gitti şuan 5e başladı bişey kaybetmez ama okuldaki çocuklar acımasız tepkiler verirse çocuk gitmek istemez bu sene bekle bence 

Benim 2.oglumun kolunda yakın izleri var hep dalga geçerler di buruşuk felan derlermiş çok zor toparladım 

0 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Neden rapor almak istemiyorsunuz ki ? 

Yani akran zorbalığından çok sizin zorbalığınıza uğruyor çocuk. 

Bazı şeyleri ayıp olarak göstermeyin lütfen. Rapor aldığınızda ilerde arkadaşları ona aaaa rapor almış demez öğretmenleri demez ama sırf rapor almamak için göndermiyim devamsızlıktan kalsın demek de saçma bir durum. Ve kaldı ki milli eğitim bu konularda çok sıkı yani bir sorun göstermeksizin gondermezseniz devamlı ararlar sizi 

0 oy
önce (23,176 puan) tarafından

Okulla görüş tabii ki. Onların görüşünü almadan kendi başına hareket etmemelisin. Yol yordam gosterirler

0 oy
önce (77 puan) tarafından

Okula git rehber öğretmeniyle görüş bilgi al.

Benim yeğenim dil terapisi alıyor RAM raporlu ve bu yıl 1e gidecek mecbur. kaynaştırma öğrencisi olarak alacaklar.Allah kolaylık verir inşallah akran zorbalığı olmaz.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 425 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1616 (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 364 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,097 göst.
23 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde NSYhO (396 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 398 göst.