☕️🍫anlıkçı geldi anlıkçı ☕️🍫
Selam kızlar
Nasılsınız iyimisiniz?
Gününüz nasıl geçiyor?
Kaç gündür anlık alamadım
Baktım bugün anlık alan da yok veren de yok
Ben bugün evdeyim
Birazdan oğlanı parka götürcem
Çöpleri atacağım
Biraz yürüyüp eve gelicem
Eve geldikten sonra köfte yapcam
Yanına da bisey yapcam ama ne onu bilmiyorum
Sizlerin bugün yemek için planlarınız ne?
Fikir olsun banada
Eline sağlık sos severim kolay gelsin
Sagol canım bizde seviyoruz yorucu ama güzel
Elhamdülillah iyiyiz evde pek bi is yok aslinda ufak tefek bende bi is yapmiyorum bi makinaya camasir attim onu serdim geri oturdum cok halsizim bu ara soylemesi ayip bi de salgina yakalandim galiba cocugu doyuruyorum onu da sabah esim simit pogaca almisti ordan kalani yiyo aksama da dusarda yiyecekmisiz kayinvalidemin ev hediyesini almaya gitcez hep birlikte aman gozumde buyuyup bi uyusam soyle
Canım uzan biraz dinlen
Salgın halsiz düşürür
Uyumaya çalış
Uyucam qbla cocugu doyurayim birlikte yatarim onunla aksama da bi dunya is var
Oglani uyuttum yeni hamis oldugumu ogrendim hafiften bulantilarim var aksam koca gelene kadar yatcam ahahaha aksam menumde pizza hamurunu yeni mayalamaya biraktim aksama yaparız yaaa nolcakkk 😅😅
Hayırlı olsun canım
Ya valahi evi topla topla bitmiyor temiz olsada içime sinmeyen biseyler arıyorum erken needen işim bitti diye çünkü rahatlık batıyor şuan oğlumu ayağımda sallıyorum .
Akşam yemek için hiç bir fikrim yok ya
Eline sağlık gülüm
yyavru kediler gelmiş bahçeye. Yemek veriyorum yemiyorlar, süt verdim bende . En azından insanlar gibi nankör değildir hayvanlar
Canım kedileri cok seviyorum
Güzeller yaa
Kırtasiye alışverişi yaptım kitapları defterleri kapladım💕 diğerleriyle bakışıyoruz şuan 😁
Çok güzel canım
Et kavurma bulgur pilavı kızımla kendime patates püresi oğlumla eşime de patates kızartacağım yanına ☺️
Afiyet olsun gülüm
Benim hayat rutinim hep aynı, sabah kalk dip köşe temizle temizlik bittikten sonra bebeği uyut, bir kahve içip akşam yemeğine giriş yapıyorum😵💫😵💫bu arada dolmalarımı yaptım buzdolabına koydum eşimin işten dönme vakti gelince ocağa koyacam
Kolay gelsin canım
Merhaba abla iyim sen nasılsın günüm güzel geçiyo annemdeydim 2 saat oldu geldim okan arkadaşlarıyla bbahçeye gitti anneler var orda bakarlar arkadaşlarım hepsi bende komşudan geldim eve şimdi bi kahve yapıcam valla gerginim belki iyi gelir 😘
İyiyim kuzum oğlanı parka getirdim oynuyo
Eşim evde uyuyor başım ağrıyor dedi
iyi dedim hadi biz gidip gelelim şimdi parktayım
1,490,127 soru
24,353,680 cevap
346,617 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın