+2 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (22,394 puan) tarafından

Güüünaaaydınnnnnn 

Nasılsınız neler yapıyosunuz kızlaaar 

Ben oğlumu gönderdm sabah bi güzel kavga ettik 🤭🤭 tişört ve şortla gitti okula sabahta serindi üşüdü balkondan baktım  nneyse bi banyo yaptım kendime geldim kahvemi içtim biraz zikir çektim dua ettim küçük oğlanlar uyandı kahvaltı hazırlıycam yeni bi hafta yeni bi gün umarım şans getirir ve herşey çok güzel olur 🌸🌸🌸🌸🌸

image

5 Cevaplar

+1 oy
(1,724 puan) tarafından

Oh afiyet olsun güne pozitif başlayan insanlara hayranım 😍

(22,394 puan) tarafından

İnşallah hep böyle oluruz 🌸

(1,724 puan) tarafından

Amiin daim olsun 🧿☺️

-Reklam-
+1 oy
(3,969 puan) tarafından

Gunaydin canimmmm 

Valla basim agriyo aksamdan kalmayim 10 da uyandik cocuk uyandirmasam daha uyuyodu sut icti istahi kesti daha yeni kahvalti yapiyo bende kahve iciyorum esim babasina yardima gitti bakalim neler olacak orda da kahvemi icip kafami yastiga koymayi dusunuyorum dunden temizlik yapmistim yemekte kurufasulye yaptim ani disari cikinca kaldi pirincimi de islatmistim onu pisiririm tamam su kafayi bi toplayim once 

(22,394 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende çay içiyorum bi saate okula gidicem alişi götürcem acıkmışım ay

+1 oy
(5,715 puan) tarafından

Günaydınn🌸 ay bayılıyorum defter kalem görmeye Allah kabul etsin 💖 okuma grubuna katıldım herkese yetişebilir miyim diye düşünüyorum okul stresi var üzerimde ahshah 

Şişeni nerden aldın canım koku yapıyor mu. Bendekinin kapağı koku yaptı kullanamadım yaz geldi dolaba iyi oluyordu ama yeni alıcam mecbur 

(22,394 puan) tarafından

Merhabaa benimde defter kitap kahve vallahi hayranım bu defterimde esmalar yazıyo şişem koku yapmıyor 101den aldım çok memnunum 

(5,715 puan) tarafından

Bende kapakları bulup tekrar deniyim bari üstüne tabak koyarak kullandım kışın tezgahta. Bende dua defteri yapıyordum esmaları da yazayım çok güzelmiş❤️

(22,394 puan) tarafından

Evet canım inşallah

+1 oy
(1,325 puan) tarafından

image

mutfağı temizliyorum afiyet olsunnn 

Oğlanın randevusu var oraya gidicem birazdna )

(22,394 puan) tarafından

Terapi resmen oooh 😅😅 kolay gelsin canım

+1 oy
(903 puan) tarafından

Günaydınlar canım ☀️

Ev temizliyorum afiyet olsun size de 🌼

(22,394 puan) tarafından
+1

Kolay gelsin acıkmışım valla 🤭🤭🤭

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 183 göst.
0 oy
12 cevap 308 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,658 puan) tarafından soruldu
+7 oy
10 cevap 245 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
26 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,067 soru

23,928,410 cevap

323,904 kullanıcı

...