+1 oy
636 göst.
önce Diğer kategorisinde (22,962 puan) tarafından

Kızlar Kızlar 🌸 Görümcem geldi kahve içiyoruz gelin görümce koca üçlüsü olarak 😍

Hadi gecenin sorusu da şey olsun ? 

Gorunceniz varmı ? Varsa nasıl anlasiyorsunuz seviyormusunuz ?? 

Ben genel olarak seviyorum aslında kaynanam kadar zararlı değiller ama bazen çok kırıcı oluyorlar arkandan konuşma dedikodu gibi huyları yoktur evime geldiklerinde yardımcı olurlar kötü değiller ama laf sokma vs yaparlar bazen ya da kaynanama yardım edelim işlerini yapalım diye laf sokarlar vs vs ama ben yinede seviyorum 5 tane bu arada 🤣 🤣 

image

25 Cevaplar

+1 oy
önce (6,781 puan) tarafından

Benim de üç tane var ortanca olanı çok iyiydir genel olarak hepsiyle anlasırım ama yine beni aralarına çok almak istemezler dolaylı yoldan laf sokar iki tanesi ama cvp alır  öğle geçinip gideriz 😊

önce (22,962 puan) tarafından

Bende tam tersi onları almam arama 😃😃 laf sokma hepsinde var aşko o banko

önce (6,781 puan) tarafından

Bende zaten aralarına girip çok samimi olmak istemiyorum canım onlar eşleri ve çocuklari bırakıp gezeler ben hafta sonu eşimi ve çocukları bırakıp bir şey yapmak istemem ailemle geçirdiğim vakit en güzeli

-Reklam-
+1 oy
önce (2,246 puan) tarafından

Bitane var oda uzakta severim yinede 

Maşallah diyelim canım ❤️ 

+1 oy
önce (100 puan) tarafından

Ay maşallah nasılda bol köpükşü kajve maknsiyle mi yaptınız hangi marka afiyet olsun buarada

Makine kahvesi hiç sevmem bacım su cezveciyim ben 😃😃 bu bir kahve yapma tekniği kahveler asla topuksuz olma bu şekilde 😍

Nasıl yaptın canım 

Aşkım önce suyunu koy cezveye kahve ve şekeri üstüne kaşık sokma hiç ocağa koy kaynamaya yakın bir karıştir bırak çok fokurdamadan da al az az fincanlara bolustur bu kadar demleme usulü yani 

Teşekkür ettim :) 

+1 oy
önce (28,861 puan) tarafından

6 tane var uzak durdukça zararsızlar 😁 uzaktan severim 

Rekor senin aşko 🤣 🤣 

önce (28,861 puan) tarafından

Allah yardımcım olsun o zaman 😁🤷🏻‍♀️

+1 oy
önce (27,321 puan) tarafından

4 tane görümcem var 1 tanesiyle ayda yılda bir görüşürüm diğerlerini asla aramam

Koca tarafına sevgim 🤣🤣🤣

önce (27,321 puan) tarafından
+1

Sonsuzdur 😁😁😁😁

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 1,552 göst.
+1 oy
18 cevap 666 göst.
0 oy
14 cevap 732 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,434 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 515 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,984 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,983 soru

24,132,778 cevap

334,146 kullanıcı

...