Hanımlar erkek tarafi mi aldi kendi tarafınız mi aldi arabasını felan benim her iki taraf da almıyor asla hiç bir Sey çocuğuma
Almak zorunda değil kimse senin çocuğuna bişey kusura bakma dost acı söyler
Tabi ki alamk zorunda değil bende zorunlu tutmuyor um ama bazı alan kişiler var ondan kastediyorum ben zaten alıyorum çocuğuma
😄 temizlik ne oldu Demet yaptın mı
Kimse senin çocuğuna bişey almak zorunda değil. Akülü arabada öyle elzem bir ihtiyaç değil olmazsa olmaz bişey değil. Biz kendimiz aldık ogullarimizin Bayram harçlıklari kumbarasi ile tabi üstünü kendimiz tamamladık. Kimseden bir beklenti içine girme
Kocam aldı. Herkes kendi çocuğuna alsın. Niye başkalarının almasını bekliyorsunuz. Gerçekten çok saçma ve yanlış düşünceler. İçlerinden gelir alırlar o ayrı. Ama beklentiye girmem almıyorlar diye.
Görümcemin oğluna her şeyi.aldilar bende tabi ki beklenti içinde değilim asla yapılan haksızlığa gelemiyorum
Onlar sana haksızlık yapıyorsa sen de onlara yap
Nasıl yapicam ki
Çok içli dışlı olma, bir işleri olunca çağırıyorlarsa gitme,gittiğinde misafir gibi takıl elini bir işe sürme, mesafeli ve soğuk ol. Saygısızlık yapma ama. Ne oldu diye sorarlarsa da duygularını açık açık net bir şekilde söyle.
Zaten öyleyim canım ama onların umrunda değil onlarda benim umrumda değil o sizin torununuz da benim oğlum değil mi mesafeliyim tabi cubku benim çocuğumu hep seçiyorlar
kimse benim çocuğuma bir şey almak zorunda değil. onarım böyle bir zorunluluğu yok
Kendimiz aldık kimse almadı
Sizin orda birisi mi alıyor cocuga
Birisi dediğimiz kişiler dedesi babaannesi vs bir tane daha torunları var kızından ona a dan Z ye kadar her şey dizildi benim çocuğuma hiç bir şey almadılar
He öyle yazsaydın neyse ama almadılar yani bende de biz kendimiz aldık
Kendi babası aldı:D
Kendimiz aldık canım ne alaka böyle bi sözleşmemi var
Eşim iki kardeş görümcenin oğluna a dan Z ye her şey alındı benim oğluma 1 çöp almadılar ona her şey alındı tabi ki zorunda değiller ama yaptıkları haksizlikda insanın zoruna gidiyor
Kimse bir şey almıyor beşik bebek arabası bisiklet scooter şimdi pedallı traktör her şeyi kendim aldım. Kayınvalidem dokuz ay boyunca dibimde idi sadece babaannem beni çok seviyor yazan bir zıbın aldı altınını aldığında oğlum bir buçuk yaşında idi onda da sünneti için aldım dedi ( ortada sünnet yok olursa bir daha takmak zorunda kalmak istemiyor doğumla sünneti birleştirdi o yüzden:)) kendi ailemde de ablam doğumdan önce kıyafet vs almıştı ama ağır hediye alan olmadi
Çok şükür ihtiyacım yok kimseden de hiç bir şey beklemiyorum. Ne alınacaksa annesi babası olarak biz alırız gücümüz yetmediği şeyi de istemeyiz
Birinin içinden bir şey geldiyse bize sormadan aldılar zaten kızıma ilk bisikletini teyzesi aldı doğum günü hediyesi onun dışında asla beklenti içerisinde olmadık . akülü arabayıda biz aldık çocuklarımıza kimse bir şey almak zorunda değil
Benim babam aldı ama benim eşimin annesi babası yok Almasalardıda alın demezdim eşime aldırırdım
Niye alsınlar onlara güvenip mi yaptınız çocuğu?
Evet hanfendi aynen öyle oldu
Canım biz ne aldıysak hepsini kendimiz aldık
Arada hediyelerde oldu ama
Şimdi akülü araba istiyor
Babannesi söz verdi alacam dedi
Cok pahalı diye anne olmaz dedim
Onun aküsü kat kat pahalı
Hiç kimseye ben böyle bir külfet yükliyemem doğrusu bu.
Evet canım ama görümcenin oğluna aldılar her şeyi benim oğlumu seçtiler hak degilmi bu
Evet canım çocuğunun hakkı ama🥹
Neden alsınlar ki doğum günü hediyesi olarak babası akülü araba bende bisiklet aldım
Almak zorunda degiller zaten gülüm biz kendimiz niyetlendik alcaktik kaynim brn dogumgununw dudunuyodum dedi pahali olur diye razi olmadik kayinbabsm dedtek olalim biz dedi amcasi babasi dedesi ortak aldilar kardesim dd diyodu dogum gunune dudunuyorum diye ama biz istememistik yani dogaclama gelisti ama biz kendimiz alcaktik minnet etmemektik
Almak zorunda değiller ki iki tarafın tek çocuk tek torunsa belki alırlar herkeisn imkanı buna varmı bide akülü araba keyfi birşey yani durumun olmaz okul a baslar destek bekler insan ama bu bile dile gelmez kendimiz aldik taksitle biz iki tarafın tek torunları ona rağmen yok biz bı çorap gormuyoyz bırak akülü arabayı çok şükür buna ihtiyacim yok yapan adam karşılamak zorunda temel ihtiyacini annem alıyor ama onada gonlum olmuyor çünkü kolay kazanılmıyor o para
Heeeer şeyini biz aldik kimseden pahali hiçbir hediye kabul etmedik. Onunu bununu ben alacagim diyenede teşekkürler biz zaten aldik diyip gecistirdik. Babannesi ananesi bazen harclik veriyor onu kabul ediyorum sadece
Ben herkesten 1000er TL toplayıp karta taksitle aldım. Parayla da çeyrek almıştım 😂
😂😂😂😂😂
Ailenin dolandiricisi oldum 😂
Kız Allah seni ne güldüm ya. 😂😂😂
😂😂😂😂
Babası aldı kızıma olması gerektiği gibi ili taraftanda beklentim yok
Canım bir ihtiyaç değil iki tarafta almak zorunda değil çocuğu kendimiz için doguruyoruz iki taraftan da bişey beklemek doğru değil .. ablama kardeşlerim almıştı dayısı olarak ama ben öyle bir talepte bulunmam asla ablamdaki kullanılmıyor alırım ondan çok gerekirse ne gerek var ona o kadar para vermeye
Kuzenim aldı oğluma 2. Yaş gününde hediye olarak
1,473,805 soru
24,130,041 cevap
333,971 kullanıcı