+2 oy
704 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (9 puan) tarafından

Hanımlar erkek tarafi mi aldi kendi tarafınız mi aldi arabasını felan benim her iki taraf da almıyor asla hiç bir Sey çocuğuma

31 Cevaplar

+11 oy
önce (108 puan) tarafından

Almak zorunda değil kimse senin çocuğuna bişey kusura bakma dost acı söyler 

önce (9 puan) tarafından
+1

Tabi ki alamk zorunda değil bende zorunlu tutmuyor um ama bazı alan kişiler var ondan kastediyorum ben zaten alıyorum çocuğuma 

önce (101 puan) tarafından
+1

😄 temizlik ne oldu Demet yaptın mı 

-Reklam-
+9 oy
önce (11,317 puan) tarafından

Kimse senin çocuğuna bişey almak zorunda değil. Akülü arabada öyle elzem bir ihtiyaç değil olmazsa olmaz bişey değil. Biz kendimiz aldık ogullarimizin Bayram harçlıklari kumbarasi ile tabi üstünü kendimiz tamamladık. Kimseden bir beklenti içine girme

+7 oy
önce (4,551 puan) tarafından

Kocam aldı. Herkes kendi çocuğuna alsın. Niye başkalarının almasını bekliyorsunuz. Gerçekten çok saçma ve yanlış düşünceler. İçlerinden gelir alırlar o ayrı. Ama beklentiye girmem almıyorlar diye.

önce (9 puan) tarafından

Görümcemin oğluna her şeyi.aldilar bende tabi ki beklenti içinde değilim asla yapılan haksızlığa gelemiyorum 

Onlar sana haksızlık yapıyorsa sen de onlara yap

önce (9 puan) tarafından

Nasıl yapicam ki 

Çok içli dışlı olma, bir işleri olunca çağırıyorlarsa gitme,gittiğinde misafir gibi takıl elini bir işe sürme, mesafeli ve soğuk ol. Saygısızlık yapma ama. Ne oldu diye sorarlarsa da duygularını açık açık net bir şekilde söyle. 

önce (9 puan) tarafından

Zaten öyleyim canım ama onların umrunda değil onlarda benim umrumda değil o sizin torununuz da benim oğlum değil mi mesafeliyim tabi cubku benim çocuğumu hep seçiyorlar 

+5 oy
önce (5,145 puan) tarafından

kimse benim çocuğuma bir şey almak zorunda değil. onarım böyle bir zorunluluğu yok

+4 oy
önce (11,295 puan) tarafından

Kendimiz aldık kimse almadı 

Sizin orda birisi mi alıyor cocuga 

önce (9 puan) tarafından

Birisi dediğimiz kişiler dedesi babaannesi vs bir tane daha torunları var kızından ona a dan Z ye kadar her şey dizildi benim çocuğuma hiç bir şey almadılar 

önce (11,295 puan) tarafından

He öyle yazsaydın neyse ama almadılar yani bende de biz kendimiz aldık 

+4 oy
önce (5,254 puan) tarafından

Kendi babası aldı:D

+3 oy
önce (27,136 puan) tarafından

Kendimiz aldık canım ne alaka böyle bi sözleşmemi var 

önce (9 puan) tarafından

Eşim iki kardeş görümcenin oğluna a dan Z ye her şey alındı benim oğluma 1 çöp almadılar ona her şey alındı tabi ki zorunda değiller ama yaptıkları haksizlikda insanın zoruna gidiyor 

+3 oy
önce (23,982 puan) tarafından

Kimse bir şey almıyor beşik bebek arabası bisiklet scooter şimdi pedallı traktör her şeyi kendim aldım. Kayınvalidem dokuz ay boyunca dibimde idi sadece babaannem beni çok seviyor yazan bir zıbın aldı altınını aldığında oğlum bir buçuk yaşında idi onda da sünneti için aldım dedi ( ortada sünnet yok olursa bir daha takmak zorunda kalmak istemiyor doğumla sünneti birleştirdi o yüzden:)) kendi ailemde de ablam doğumdan önce kıyafet vs almıştı ama ağır hediye alan olmadi 

Çok şükür ihtiyacım yok kimseden de hiç bir şey beklemiyorum. Ne alınacaksa annesi babası olarak biz alırız gücümüz yetmediği şeyi de istemeyiz 

+3 oy
önce (144 puan) tarafından

Birinin içinden bir şey geldiyse bize sormadan aldılar zaten kızıma ilk bisikletini teyzesi aldı doğum günü hediyesi onun dışında asla beklenti içerisinde olmadık . akülü arabayıda biz aldık çocuklarımıza kimse bir şey almak zorunda değil

+3 oy
önce (2,104 puan) tarafından

Benim babam aldı ama benim eşimin annesi babası yok Almasalardıda alın demezdim eşime aldırırdım 

+3 oy
önce (1,291 puan) tarafından

Niye alsınlar onlara güvenip mi yaptınız çocuğu?

önce (9 puan) tarafından

Evet hanfendi aynen öyle oldu

+3 oy
önce (952 puan) tarafından

Canım biz ne aldıysak hepsini kendimiz aldık 

Arada hediyelerde oldu ama

Şimdi akülü araba istiyor 

Babannesi söz verdi alacam dedi 

Cok pahalı diye anne olmaz dedim 

Onun aküsü kat kat pahalı 

Hiç kimseye ben böyle bir külfet yükliyemem doğrusu bu.

önce (9 puan) tarafından

Evet canım ama görümcenin oğluna aldılar her şeyi benim oğlumu seçtiler hak degilmi bu

önce (952 puan) tarafından

Evet canım çocuğunun hakkı ama🥹

+3 oy
önce (5,942 puan) tarafından

Neden alsınlar ki doğum günü hediyesi olarak babası akülü araba bende bisiklet aldım 

+3 oy
önce (5,302 puan) tarafından

Almak zorunda degiller zaten gülüm biz kendimiz niyetlendik alcaktik kaynim brn dogumgununw dudunuyodum dedi pahali olur diye razi olmadik kayinbabsm dedtek olalim biz dedi amcasi babasi dedesi ortak aldilar kardesim dd diyodu dogum gunune dudunuyorum diye ama biz istememistik yani dogaclama gelisti ama biz kendimiz alcaktik minnet etmemektik 

+3 oy
önce (1,866 puan) tarafından

Almak zorunda değiller ki iki tarafın tek çocuk tek torunsa belki alırlar  herkeisn imkanı buna varmı bide akülü araba keyfi birşey yani durumun olmaz okul a baslar destek bekler insan ama bu bile dile gelmez kendimiz aldik taksitle  biz iki tarafın tek torunları ona rağmen yok  biz bı çorap gormuyoyz bırak akülü arabayı çok şükür buna ihtiyacim yok yapan adam karşılamak zorunda temel ihtiyacini annem alıyor ama onada gonlum olmuyor çünkü kolay kazanılmıyor o para   

+3 oy
önce (4,258 puan) tarafından

Heeeer şeyini biz aldik kimseden pahali hiçbir hediye kabul etmedik. Onunu bununu ben alacagim diyenede teşekkürler biz zaten aldik diyip gecistirdik. Babannesi ananesi bazen harclik veriyor onu kabul ediyorum sadece 

+2 oy
önce (1,545 puan) tarafından

Ben herkesten 1000er TL toplayıp karta taksitle aldım. Parayla da çeyrek almıştım 😂

önce (9 puan) tarafından

😂😂😂😂😂

Ailenin dolandiricisi oldum 😂

önce (9 puan) tarafından

Kız Allah seni ne güldüm ya. 😂😂😂

😂😂😂😂

+2 oy
önce (9,923 puan) tarafından

Babası aldı kızıma olması gerektiği gibi ili taraftanda beklentim yok 

+2 oy
önce (22,700 puan) tarafından

Canım bir ihtiyaç değil iki tarafta almak zorunda değil çocuğu kendimiz için doguruyoruz iki taraftan da bişey beklemek doğru değil .. ablama kardeşlerim almıştı dayısı olarak ama ben öyle bir talepte bulunmam asla ablamdaki kullanılmıyor alırım ondan çok gerekirse ne gerek var ona o kadar para vermeye 

+2 oy
önce (2,096 puan) tarafından

Kuzenim aldı oğluma 2. Yaş gününde hediye olarak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
+1 oy
9 cevap 246 göst.
7 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 174 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (835 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,865 soru

24,130,705 cevap

334,018 kullanıcı

...