Rabbim göstermesin o günleri ama telefon ortada olup eşinin her istediğini yapıp başka kadına pardon kadın dedim k*hpeye ev açan çok Allah fırsat vermesin öyle p*zevenkler var ki evdeyken mesela hiçbir şekilde iletişim içinde olmuyor k*hpesiyle
2-3 hafta önce mahallemizde 5 vakit namazlı işinden evine evinden işine iki çocuklu eşinin ağzının içine bakan kafası yerden kalkmayan eşine bir poşet taşıttırmayan hıyar eşini ailesiyle pikniğe gönderdi mahalledeki 20 li yaşlardaki kızla ne b*k yedilerse kız binadan çıktığında yanıyordu tövbe estağfurullah g*tüne elliyor kız kendini yelliyor terini siliyor sonra gitti evine doğru şok olduk resmen eşini falanda tanırız yani oturaklı hanımefendi eşinin sözünden çıkmayan biri
Şok olduk ya annem bile dedi yani herkesten beklerdim bundan beklemezdim diye çünkü komşularımız bile derdi ne efendi adam diye
Yani hiçbir şeye asla demeyeceksin hele konu erkekse yani derler ya i.te gönülleri düşüyor
Bir de aldatma kelimesi çok kapsamlı bir kelime kimine göre başka birine bakması aldatma kimine göre yazışma kimine göre c*nsel birliktelik ama kimine göre de hiçbiri aldatma sebebi değil erkeğini suçlu bulmuyor değişik ya
Neyse biz Rabbim e öyle bir durumla karşılaşmamayı temenni edelim 🤲🏻🌻😊