+3 oy
720 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,031 puan) tarafından

Kızlar sizce her erkek aldatır mı bana göre benim eşim beni asla aldatmaz şu an için konuşuyorum işinden evine evinden işine bizsiz bir yere gitmez telefon ortada ama gel gör ki her erkek aldatır bi gün diye düşünüyorum arada bu gerçek mi siz neler düşünüyorsunuz 

27 Cevaplar

+10 oy
önce (1,826 puan) tarafından

Allah korkusu olmayan ve nefsine düşen her erkek ve kadın aldatabilir. Bizi zina etmekten alıkoyan bazı değerlerimiz var, bazıları haram mefhumu sayesinde uzak durur, Allahtan korkar çünkü. Bazılarının da vicdanı ve sadakati müsaade etmez, karakteri bu aldatma meselesine aşağılık gözle bakar ve yapmaz.

Nefsini her an kontrol etmek mümkün değil, bunun için çabalıyoruz. Allahtan korkmasak veya Rasulullah’ı (sav) hayalkırıklığına uğratmaktan çekinmesek, nefsine hakim olamayan HERKES el, göz, dil, uçkur zinasına muhakkak düşer. Çünkü günah, sevaptan daha kolaydır ve daha ulaşılabilirdir. Çünkü günahın çalışanı vardır (şeytanlar) ama sevap için çalışan yalnızca biziz.

Kınadığını yaşamadan ölmez insan, sövmesin.

Amele kızabilir, ameli işleyene kızarsa o iş başına gelmeden ölmeyecek. Aldatma mefhumu başlı başına kötü diyebilir ama onu söylerken bile çok dikkatli olmalı. Ancak aldatanlara sövüyorsa geçmiş olsun. 

önce (23,138 puan) tarafından

Dediğin gibi kadınlar da aldatabilir. Ve kimse kendine guvenmesin. Allah'ım ayaklarimizi kaymaktan korusun. 

Alaska bir insan kinadigi için tövbe ederse peki? 

Kınama duası var hadisi şerif, onu okursa başına gelmez. Tevbe etmenin kınanan şeyi başına getirmekten koruyup korumadığına dair pek bir bilgim yok ama Allah merhamet sahibidir. Ümit kesilmez.

image

Çok sağol dostum. Allah razı olsun 

-Reklam-
+7 oy
önce (2,203 puan) tarafından

Yani şu telefon denen şey olduğu sürece sosyal medya olduğu sürece hiç kimseye güvenim yok benim. Esimde aynı evden işe herşey ortada ama işte gel Gorki öle şeyler görüyoruz ki yani 

önce (1,031 puan) tarafından

Yani şartlar el verirse yaparlar diyorsun 

+6 oy
önce (1,073 puan) tarafından

Hiç beklemediğim insanlardan gördüğüm için ben aldatabilir diye düşünüyorum kimseye tam anlamıyla güvenemiyorum bu konuda. Allah şaşırtmasın.

Amin canım İnşallsh 

+5 oy
önce (1,597 puan) tarafından

İnsanoğlu bilemeyiz kimse için ssla yapmaz diyemeyiz

Benim için yıkım olur çok aşırı güveniyorum 

önce (1,120 puan) tarafından

Vay vay hemşom ne yapıyorsun

Vallahi Havva bende aşırı güveniyorum gözüm kapalı hemde ama o kadar çok şey gördük ki insan artık psikolojikmen de olsa acaba mi diyor 

Hemşommm ne yapayım minik kuşum uyudu bende oturdum TV izliyorum öyle sen ne yapiosn canımcım 🥰

Ben de uzandım canım vallahi yorgunluktan ölüyorum 24 saattir uyumadım çocuklar yüzünden bir de benimki anaokuluna başlayacak ya büyük olan onun kalemlerini falan etiket yapıştırmam gerekiyor yorgunluktan geberiyorum ya bildiğin gibi değil

Evet çok güvenmeme rağmen acaba diyorum bende

Allah kolaylık versin hemşomm Bebiş gazlı mi niye uyumuyorsun uyutmuyor mu minnoş

Ufuk olan değil de 14 aylık olan var ya Umutcan o durmuyo 🥹

Oyy tam hareketlilik zamanı bacım Rabbım kolaylık versin inşallah 

Amin canım 🥰

+5 oy
önce (91 puan) tarafından

Eşinden çocuklarından vazgeçen ahanda kapı orda gitsin aldatsin.

Asla güvenmem hele şu zamanda asla

Geçen sağlık ocağına gittim iki katlı üstte bekliyorum altta adam girmiş tiktoka millet orasini burasini atmış oda kalp atip duruyordu bana göre bu bile aldatmadir göz zinasidir yani

Evet bencede eşim onu bile yapsa kıyamet kopar 

+4 oy

Evet her erkek aldatır bana göre de yeterki o fırsat olsun kimsenin anlamayacağını yakalanmayacaklarını bilseler kesinlikle hepsi yaparlar 

Bana göre de benimki benden başkasına bakmaz ama bana göre yani kime göre neye göre 😂😂😂

E tabii ki canım 45 45 Manisa'nın şeyini ya ben de manisa'dayım

Ha yok canım öylesine koymuşum manisalı değilim 😀 

😂😂😂 tamam canım 

önce (465 puan) tarafından

Manisa bende hangi ilcesindesin

Merkez deyim canım ben 

+3 oy
önce (15,841 puan) tarafından

İnsanoğlu tam anlamıyla güvenemem bunu eşimin de yüzüne söylüyorum..

Burada dün biri yazmış @dark evden işe işten eve gider tel ortaydı sonucunda aldatmış 

Ya ama güvenmeden de olmuyor ki güvenmekten başka çaremiz yok

önce (15,841 puan) tarafından
+1

%10 luk bir kısım vardır bende çünkü ileride Allah korusun başıma gelirse yıkılmamak için ☺️

önce (98 puan) tarafından

Peki telefon ortadaysa nasıl öğrenmiş aldatildigini

+3 oy
önce (5,875 puan) tarafından

Esim icin asla yapmaz diyemem belki(suan icin guvenim tam olsa da) ama yiyosa yapsin diyebilirim.

Yürü be kim tutar seni kız aynı şeyleri söyleyemiyorum malesef kendi adıma söyleyeyim bu kadar güçlü değilim 

önce (5,875 puan) tarafından

Aslinda guclusundur ama gucunun farkinda degilsindir kuzum 🩷

+2 oy
önce (730 puan) tarafından

Rabbim kimsenin gözünü gönlünü harama baktırmasın ama ben kimse için asla yapmaz diyemem 

+2 oy
önce (63 puan) tarafından

Ben kendi nefsime güvenmezken eşimin nefsine hiç güvenemem. allahtan korkan biri zaten gğnaha girmekten çekinir. Ama o yoksa her türlü şey yapar. Benm başıma gelmez diyemem ama Allah kimseyi şaşırtmasın nefsimize uydurmasın ztn bu zaman da bayan bile aldatabiliyor. Rabbim böyle kötü şeylerden bizleri muhafaza etsin

+1 oy
önce (3,623 puan) tarafından

Bence aldatmaz benimde eşim  aldatmaz

Bende öyle diyorum da çoğunluk güvenme diyor 😀

önce (3,623 puan) tarafından

Güvenme diyenlerin kocasi aldatıyor ondandir😀

+1 oy
önce (12,107 puan) tarafından

Benim eşim de seninki gibi evden işe işten eve. Hatta hep derim kendimden çok ona guvenirim diye. Ama asla yapmaz, kesinlikle yapmaz diyemem diyemiyorum. Erkek bu sonuçta, akılları fikirleri uçkurlarında diye düşunuyorum 😂

Allah ım inşallah yapmazlar o zaman dua etmekten başka çaremiz yok 😀

+1

Aynen 😂 bide Allah korusun öyle bir şey yapsa ben nasıl bir hale geleceğimi tahmin bile edemiyorum. Tamam kesinlikle eşimden beklemiyorum öyle bir şey ama kemalim yapmazcılardan değilim 😂🥲

Eşim diyor li eğer seni eğer aldatacak olursam direk boşanırım ikimizi de o konuma düşürmem 😀

En azından dürüst :Djsjsj

+1 oy
önce (5,073 puan) tarafından

kimseye yüzde yüz kefil olmam ama eşime güvenirim. bir gün beni aldatır mı düşüncesi ile de yaşamam bu bezdirir. 

kötüyü çağırma denenbir şey var, haliyle iyiyi çağırma da 

yeni moda adı ise manifestlemek. neyi çağırırsan o geliyor aslında. 

+1 oy
önce (5,465 puan) tarafından

Zaman kötüye gidiyor 

Ortam kötü insanlar kötü

Sosyal medya yayginlasti 

Kadinlarin bazıları fazlasiyla azdi 

Isleri güçleri kolay yoldan para kazanmak 

O yüzden erkekleri gözlerine kestiriyorlar 

Özellikle evli erkekleri 

Ben kocam yapmaz diyemiyorum 

Yapabilir de, yapmayabilir de ortamın gidisatina bağlı 

Bi anlık hata bi anlık, düşünce herseye maul olabilir 

İnşallah yapmaz ne deyim 

+1 oy
önce (5,760 puan) tarafından

Yapmaz değil de yapamaz 24 saat beraberiz 

Ama olduda yaptı kanıta ihtiyacım yok hissedersem dahi basarım tekmeyi 

+1 oy
önce (3,430 puan) tarafından

Erkeklerin hiç birine güven olmaz vallahi yapmaz demeyin allah vere ki yapmasın allah korusun ama yapabilir hiç ummadığında ortaya çıkıyor 

+1 oy
önce (2,156 puan) tarafından

Yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama tek bildiğim ne yaparsa kendine... Rabbim şaşırtmasın Rabbim doğru yoldan ayırmasın diyorum 🤲

+1 oy
önce (3,031 puan) tarafından

Rabbim göstermesin o günleri ama telefon ortada olup eşinin her istediğini yapıp başka kadına pardon kadın dedim k*hpeye ev açan çok Allah fırsat vermesin öyle p*zevenkler var ki evdeyken mesela hiçbir şekilde iletişim içinde olmuyor k*hpesiyle 

2-3 hafta önce mahallemizde 5 vakit namazlı işinden evine evinden işine iki çocuklu eşinin ağzının içine bakan kafası yerden kalkmayan eşine bir poşet taşıttırmayan hıyar eşini ailesiyle pikniğe gönderdi mahalledeki 20 li yaşlardaki kızla ne b*k yedilerse kız binadan çıktığında yanıyordu tövbe estağfurullah g*tüne elliyor kız kendini yelliyor terini siliyor sonra gitti evine doğru şok olduk resmen eşini falanda tanırız yani oturaklı hanımefendi eşinin sözünden çıkmayan biri 

Şok olduk ya annem bile dedi yani herkesten beklerdim bundan beklemezdim diye çünkü komşularımız bile derdi ne efendi adam diye

Yani hiçbir şeye asla demeyeceksin hele konu erkekse yani derler ya i.te gönülleri düşüyor

Bir de aldatma kelimesi çok kapsamlı bir kelime kimine göre başka birine bakması aldatma kimine göre yazışma kimine göre c*nsel birliktelik ama kimine göre de hiçbiri aldatma sebebi değil erkeğini suçlu bulmuyor değişik ya 

Neyse biz Rabbim e öyle bir durumla karşılaşmamayı temenni edelim 🤲🏻🌻😊

0 oy
önce (750 puan) tarafından

Naçizane fikrim her erkek aldatır. Bu ister konuşmayla ister bakışmalarla ister yatmayla. Bu zamana kadar kime asla yapmaz dediysem en alasını yaptı. Eşime gelecek olursak da sözde ailesine çok düşkün asla öyle birşey yapmaz ama ben zerrece güvenmiyorum birşeyini de yakalamadim yapar erkek milleti sonuçta. İçimde hep bir kuşku var 

0 oy
önce (3,891 puan) tarafından

Ben eşime asla yüzde yüz güvenmem onada söylüyorum bir hatan olursa biz yokuz diyorum, bu devirde aldatmayan nadir oldu 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,416 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,198 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,998 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Misafirmisafi (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,160 soru