Afiyet olsun canim ben bu yazdan hic bisey anlamadim esim evdeyse sokak sokak gezmeyle gezti eve gelip pert oluyodum esim yoksa hali kilim parke fayans ustunde yatarak gecti asiri sicakti cok zor gecirdim bu yazi ben bu havalar en guzeli mis soguk degil ama bunaltacak kadar sicakta degil az bi kislik yaptim ben birazda tursu yapacam bakalim
Bugunde sabahtan aksama kadar evi derle topla yemek yap camasir yika ser cocugun pesinde kostur yemek cay gecti gitti aksam wcden su damliyodu dun bi bakip gittiler ustteki adam isteymis bugun o isten gelince geleceklerdi 6 7 gibi geliriz dediler esim ise gitti kayinbabam geldi baslarinda durayim diye 8i geciyodu geldiklerinde 9 da bitti is insaAllah olmustur cocuk sabah gec uyanmisti oglende uyumadi normalde oglen uyumazsa 7 de yatiriyodum dedeyi bavaneyi gorurde uyurmu ama burnumuzdan da getirdi baska seylere de sinir oldum neyseki herkes dagilinca cocugu uyutana kadar esime icimi doktum haklisin yanjndayim hallederim merak etme dedi canim kocam simdi de aciktim namaz kilana kadar noodle yapip onu ds yiyip zibarcam nasipse