+2 oy
339 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (7,507 puan) tarafından

image

İyi akşamlar kızlar. Yaz bitti sonbaharın ilk gününden selam herkese 🥰 bayadir yoktum buralarda yaz yoğun geçti misafirler düğünler derken bir hafta önce evime geldim. O günden beri ev isi temizlik düzen uğraşıyorum tam iş bitti yeniden misafir geldi oda gitti bugün işim bitti tekrar 😅 siz neler yaptınız yazınız nasıl geçti kimlerin çocukları okula başladı. Benim kız Çarşamba günü başlıyor inşallah yarım gün gidecek seneyede anasınıfı zaten. Şimdide yemek yedim hava serin kızı aldim aşağı indim komşular dolmalik biber yapıyor bende çay içiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ♥️

5 Cevaplar

0 oy
(3,295 puan) tarafından

Hoşgeldin  Afiyet olsun 🌼  bnde oğlanı uyutmaya geçtim  ama dışarıda Romanların düğünü var çok ses geliyor   sanki evde çalıyor  inşallah  uyur  sonra kendime soğuk kahve yapicam   bizde 2 gündür salcayla uğraştık bitti şükür   pazartesi  baslicak inşallah  okul  ama sabahçı olmuşuz  🤦‍♀️

(7,507 puan) tarafından

Kış telaşı bitmiyor valla kolay gelsin canım 

(3,295 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌼🤗

-Reklam-
0 oy
(1,694 puan) tarafından

İyi akşamlar canım afiyet şifa olsun hoşgeldin bu arada ne yapalım aynı bildiğin gibi her şey diyeyim 😁

(7,507 puan) tarafından

Ya postu açmış unutmuşum şimdi aklıma geldi 😅 bayadir girmeyince

0 oy
(1,269 puan) tarafından

Hoş geldin canım 

(7,507 puan) tarafından

Hoşbulduk 🥰

0 oy
(2,280 puan) tarafından

Hoşgeldin afiyet olsun 

(7,507 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 

0 oy
(5,583 puan) tarafından

Afiyet olsun canim ben bu yazdan hic bisey anlamadim esim evdeyse sokak sokak gezmeyle gezti eve gelip pert oluyodum esim yoksa hali kilim parke fayans ustunde yatarak gecti asiri sicakti cok zor gecirdim bu yazi ben bu havalar en guzeli mis soguk degil ama bunaltacak kadar sicakta degil az bi kislik yaptim ben birazda tursu yapacam bakalim 

Bugunde sabahtan aksama kadar evi derle topla yemek yap camasir yika ser cocugun pesinde kostur yemek cay gecti gitti aksam wcden su damliyodu dun bi bakip gittiler ustteki adam isteymis bugun o isten gelince geleceklerdi 6 7 gibi geliriz dediler esim ise gitti kayinbabam geldi baslarinda durayim diye 8i geciyodu geldiklerinde 9 da bitti is insaAllah olmustur cocuk sabah gec uyanmisti oglende uyumadi normalde oglen uyumazsa 7 de yatiriyodum dedeyi bavaneyi gorurde uyurmu ama burnumuzdan da getirdi baska seylere de sinir oldum neyseki herkes dagilinca cocugu uyutana kadar esime icimi doktum haklisin yanjndayim hallederim merak etme dedi canim kocam simdi de aciktim namaz kilana kadar noodle yapip onu ds yiyip zibarcam nasipse

(7,507 puan) tarafından

Ay okurken ben yoruldum 😅 kolay gelsin. Evet bu yaz farklı bir sıcak vardi bende o yüzden 1 ay kadar memlekete gittim orda serin serin uyudum. Tabi orda da iş güç vardi biraz yorucu geçti ama insan alışıyor tempoya

(5,583 puan) tarafından

Kiz evde is guc yok mu valla Allah can sagligi versin yoksa hic bisey yapilmiyo ben evdeydim iyi kotu is guc illaki cukiyo e kolun kalkmiyo ki nasil yapcan havalar duzelince valla kendime geldim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 502 göst.
0 oy
6 cevap 423 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 546 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
10 cevap 369 göst.
16 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Limonlu kek (4,683 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,028 soru

24,163,223 cevap

335,473 kullanıcı

...