0 oy
86 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,098 puan) tarafından

image

26 aylık bebeyle uzun yolculuk 🤦🏼‍♀️

1.5 saatre mola verdik mecburiyetten 😅😅 inşallah yolun geri kalanında uyur 😅 daha 2.5 saatimiz falan var.

var mı yolculuk öneriniz? 

3 Cevaplar

0 oy
önce (5,008 puan) tarafından

Benim en iyi formülüm gece yolculuk yapmak 😅 hepsi uyuyor arabada gözlerini açıyorlar ki varmışız. 

önce (5,098 puan) tarafından

gece oto koltuğunda rahat edemez diye cesaret edemiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (14,572 puan) tarafından

Benim kız boya kitabi ve kalemle baya oyalanmiştı canım 

Zonguldak ankara gittık döndük sanırsam 24.25 aylıktı 

İyi yolculuklar 👋 

boyama işini yaptık 😅 inşallah sıkılmadan boyamaya devam eder😅

önce (14,572 puan) tarafından

Sağ salım sıkılmadan varın inşallah 🙏 

0 oy
önce (503 puan) tarafından

Arabayla yolculuklarda her saat mola vermek bide çocuklar etrafı izlemeyi seviyor özel bişey yapmanıza gerek yok

marakaslarla dans ettik, boyama yaptık. hiç görmediği bir oyuncak aldım yanıma onu yedekte tutuyorum zorda kalırsam onu çıkaracağım. bir tünellerde rahattık o kadar😅 Pozantı, Niğde otoyolunda bir yarım saat oyalandık o kadar 😂

Sevdiği çocuk şarkılarını açabilirsiniz atıştırmalık verebilirsiniz şimdilik zaten her saat mola vereceğiniz için mola yerinde oynasın koşsun dursun böyle böyle idare edilecek benim çocugumda ilk başta oto koltuğunu sevmiyordu 10 dakikalık yolda kıyamet kopuyordu arabayı değiştirince oto koltugunuda değiştirdik meğer sorun koltuktaymış çok rahatsız koltukmuş bizde o zaman farkettik şimdi saatlerce arabayla yolculuk yapsak sesi çıkmaz etrafı izler şarkı söyler uykusu gelince koyar kafasını yatar uyur

neyseki uyudu😂

valla sırf onun rahatı için konaklamalı gideceğiz yoksa bize kalsa tek günde çıkartırız yolu ama

Size kalan bişey yok çocugunuzun rahatı keyfi önemli önce çocuk sonra ebeveyn istekleri 😁

aynen öyle o rahatsa biz ondan daha rahat oluyoruz 😂

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 435 göst.
26 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Peri Ali (672 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 391 göst.
26 Mayıs 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Mine.16 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nur gencr (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
29 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,438 soru

24,124,759 cevap

333,670 kullanıcı

...