1.5 saatre mola verdik mecburiyetten 😅😅 inşallah yolun geri kalanında uyur 😅 daha 2.5 saatimiz falan var.
var mı yolculuk öneriniz?
Benim en iyi formülüm gece yolculuk yapmak 😅 hepsi uyuyor arabada gözlerini açıyorlar ki varmışız.
gece oto koltuğunda rahat edemez diye cesaret edemiyorum
Benim kız boya kitabi ve kalemle baya oyalanmiştı canım
Zonguldak ankara gittık döndük sanırsam 24.25 aylıktı
İyi yolculuklar 👋
boyama işini yaptık 😅 inşallah sıkılmadan boyamaya devam eder😅
Sağ salım sıkılmadan varın inşallah 🙏
Arabayla yolculuklarda her saat mola vermek bide çocuklar etrafı izlemeyi seviyor özel bişey yapmanıza gerek yok
oto koltuğunda oturmak istemediği zaman dert. yoksa idare ediyoruz bir şekilde ama 1 saat zor oturuyor 😅
Benim kızım da 28 aylık asla etrafı izleyerek gitmez aşırı sıkılır özellikle bişey yapmaya o kadar gerek varki
marakaslarla dans ettik, boyama yaptık. hiç görmediği bir oyuncak aldım yanıma onu yedekte tutuyorum zorda kalırsam onu çıkaracağım. bir tünellerde rahattık o kadar😅 Pozantı, Niğde otoyolunda bir yarım saat oyalandık o kadar 😂
Sevdiği çocuk şarkılarını açabilirsiniz atıştırmalık verebilirsiniz şimdilik zaten her saat mola vereceğiniz için mola yerinde oynasın koşsun dursun böyle böyle idare edilecek benim çocugumda ilk başta oto koltuğunu sevmiyordu 10 dakikalık yolda kıyamet kopuyordu arabayı değiştirince oto koltugunuda değiştirdik meğer sorun koltuktaymış çok rahatsız koltukmuş bizde o zaman farkettik şimdi saatlerce arabayla yolculuk yapsak sesi çıkmaz etrafı izler şarkı söyler uykusu gelince koyar kafasını yatar uyur
neyseki uyudu😂
valla sırf onun rahatı için konaklamalı gideceğiz yoksa bize kalsa tek günde çıkartırız yolu ama
Size kalan bişey yok çocugunuzun rahatı keyfi önemli önce çocuk sonra ebeveyn istekleri 😁
aynen öyle o rahatsa biz ondan daha rahat oluyoruz 😂
1,473,355 soru
24,123,688 cevap
333,613 kullanıcı