+1 oy
172 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (4,998 puan) tarafından

Hep 1.sınıf anneleri soruluyor bende 8.sınıf sorayım dedim

Oğlum 8.sınfa başlıcak malum sınav yılı . Dersaneye yazdırdık 3 haftadır gidiyor zaten . Odası yok ama oturma odasını ona tahsis ettik . Biz salonda oturuyoruz zaten

Daha neler yapmam lazım çok bunalttıp sıkmadan severek ders çalışmasını istiyorum . Özellikle kitap okuma alışkanlığı hiç yok hemen sıkılıyor 5 sayfa okuyup bırakıyor. Sürekli odasına gir çık yapıyor hemen dikkati dağılıyor.dersanedeki rehberlik zaten her hafta program hazırlıyor uyuyor ama 10 dk durup çıkıyor 15 durup çıkıyor bi oturtamadım uzun süre odasında 🤦🏻‍♀️

Aslında illede sınavı kazanacaksın die baskıcı bir anne değilim . Ama şu zamanda düz liseye göndermek hiç mantıklı değil ortam çok bozuk. En azından güzel bir lisede daha düzeyli çocuklar olur die düşünüyorum 

Öğretmen arkadaşlar varsa onlarda yardımcı olurmu 🤗💐

5 Cevaplar

+1 oy
önce (3,619 puan) tarafından

Düz lise zaten üniversite kazanması için artik düz değilde Anadolu liseler oldu biliyorum ve onlarda genelde 400 puandan aşağıya pek almiyor 

önce (4,998 puan) tarafından

Puanla aldıkları özel sınıflar oluyor sanırsam düz lisede. Diğer sınıflar puansız oluyor

Evet en düşük 400 alması lazım istedi lise 470 ile alıyor

önce (3,619 puan) tarafından

Tutturuyor helal.olsun anladığım.kadari ilerde çok çalışmayı sevmiyor kitap okumadan nasil ders.okuyacak🤷‍♂️🤷‍♀️

İşte bi kitap okuma alışkanlığı kazansa ama nasıl yapacak bilmiyorum. 5 syf okumak sıkıyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (91 puan) tarafından

Canım sana Veli olarak olarak tavsiyem sıkma ders konusunda zorlama ve illa şu lise olacak diye dayatma bırak ne isterse puanı yeterse kismetinde varsa olur zaten 

Ben oğlumu illa dedim İmam Hatip lisesi olacak bı yıl zorla gönderdim çocuk okulu bıraktı hiç istemedi halbuki dersleri felan gayet iyiydi yani o yüzden yazmak istedim.

Bide sikmadan bol bol test çözmesi lazım simdidenki pratigi iyi olur

0 oy

Yokmu benimle aynı kaderi paylaşan

0 oy
önce (1,983 puan) tarafından

Benimkide 8.sınıf

Dersaneye yazdırdım gidiyor bakalım 2 haftadır 

Hele bi okul açılsın sınıf öğretmenleri çok disiplinli göz açtırmaz bunlara

Şimdilik 130 soru çözüyor günlük eksiğimiz Türkçede nasıl olacak bilmiyorum 

Bizimkinin sınıf öğretmeni değişmiş bu yıl bakalım kim olucak inşallah ciddiye aldıkları bi öğretmen olur

Bizimki de her dersten 30 soru ile başladı bakalım 

0 oy
önce (342 puan) tarafından

Özel okula gidiyor zaten yattığı yerden takdiri alıyor 2. Sınıftan berli de gidiyormuş yani her dönem takdir almış Lgsde hiçbişe yapamicek adım gibi biliyom yine gidecek özele odası olması önemli değil sessiz bi ortamda kafasını verip çalışması önemli özel derste önemli değil çocukta gayret olmadıktan sonra 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 677 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,831 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 1,151 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 517 göst.