0 oy
89 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (203 puan) tarafından

Kızlar aklımı oynatacam gruba okumaya geçecekler felan yazmışlanr benimki daha anne naneyi okuyamıyor aklımı yetirecem başında şımarıyor

3 Cevaplar

0 oy
önce (203 puan) tarafından

Başlığı yapay zeka bozmuş kızım bile yok oysa

-Reklam-
0 oy
önce (18,819 puan) tarafından

Okumaya geçecekler derken. Sadece şimdiye kadar öğrendikleri harflerden çıkan kelimeleri okuyacaklar zaten. Onları da sen evde biraz üstüne düş. Benim evde 2 kişiler 1 e giden ikisine okutana kadar dilimde tüy bitti. 

Hece hece okutuyorum ben. Mesele anne: an - ne diye 2 parmakla okutuyorum. Bir parmak an ikinci parmak ne. Yavaş yavaş an ne an ne diye okutuyorum sonra hızlı an ve ne okuyun diyorum anne diyorlar. Aynı şeyi diğer kelimelere yapıyorum. Na ne na ne diye yavaş yavaş okutuyorum sonra hızlı okuyun diyorum nane vs vs. Bugün t harfine geçtiler. Bugün öğrendiler biraz zorladılar beni. Okulda tı diye okutuyorlar harfi öğretirken. Mesela net okuyacaklari zaman netı diyorlar. Onu da bir kac güne hallederiz inseAllah.

Vallahi ne  diyor n ya ben doğrusunu söyleyince uzatıyor birleştirince anlamsız oluyor sabrım hiç kalmadı kendimi parçalayacam ya öğrenemezse ne yaparım

önce (7,323 puan) tarafından

Cnm hece şart mı??bizde tye gectik

önce (18,819 puan) tarafından

Hecelemeden okuyamazlar ki. Çocuklar daha yeni yeni okumaya başlıyorum öyle sular seller kelimeyi görür görmez okumasını beklemeyin. Mesela kitaplarla. Nan kelimesini na - n diye ayirmislar. Önce na sonra n kelimesini okuyup birlestirmesini isteyeceksiniz. 

0 oy
önce (7,323 puan) tarafından

Öğrendiği kelimeleri tombala mi yapsan acaba oyun haline getirsen belki aklına girer

Herşeyi oyuna veriyor ciddi olamıyor şimdiden böyleyse harfler arttıkça ne yapacam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
0 oy
2 cevap 176 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,478,937 soru