+1 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Kızlar 2li 3 lü hiçbir testi yaptırmadım ama ayrıntılı ultrasonu istiyorum sadece Zeynep kamilde var diye biliyorum ama randevu hiçbir şekilde düşmüyor ne yapmam lazım 😕

4 Cevaplar

+1 oy
önce (11,256 puan) tarafından

Sabah tam 9.59 da sisteme giriş yap 10.00 olunca sayfayi yenile 15 gün sonrasi randevuları açılıyor. Ben Bakırköy Sadi konuk da yaptırmıştım 3 4 yıl kadar önce. Birde yanlış hatırlamıyorsam doktorun yan dal açması yeşil alan açması gerekiyor 

önce (58 puan) tarafından

Yaklaşık 1 haftadır hem 182 hem e nabızda sürekli bakıyorum ama tık yok maalesef 

Normal randevularda talep oluşturabiliyoruz ama bu bölüme talep de oluşturamıyoruz 

önce (11,256 puan) tarafından

E nabizdan randevu alınıyor mu kız? 

MHRS ile dene 182 çok geç düşünüyo sen alarm kur tam 09.59 a inşallah alabilirsin bu şekilde çok çabuk doluyor 

Evet canım ben uzun zamandır e nabızdan alıyorum MHRS artık işime yaramıyor 😅😅

Tam o saate bakıyorum ama yok yani denemeye devam edicem şansımı artık 24 haftalığa kadar vaktim var ☺️

-Reklam-
+1 oy
önce (426 puan) tarafından

Önce kadın doğumdan randevu alacaksınız o alan açacak size sisteme düştüğünüzde o zaman randevu alacaksınız

Canım gittim zaten gittikten sonra bakmaya başladım ama imkansız gibi görünüyor özel de çok fazla para istiyor 

önce (426 puan) tarafından

Eğer gittiyse biz sabah 9.59da telefon yada internet sayfasında düşüyor tam o ana denk getirin

+1 oy
önce (15 puan) tarafından

Ben Ümraniye EA da yaptım. Riskli gebe diye yazan bölüme randevu aldım oraya gidince de doktorum yönlendirdi dedim onlar da baktılar 

+1 oy
önce (150 puan) tarafından

Canım bende çok denedim günde abartmakszn 10 defa arardm olmuyordu , Randevu lar hep dolu 

Burda post açtım Allah razı olsun bikac kişi yardımcı oldu 

Öncelikle MHRS uygulama sini indir sonra sabah 9 :57 fln gece giriş yap 

10 olduğu gibi Randevular full düşüyor hem istediğin doktor a hem istediğin saate alabiliyorsn 

Sadece 15 gün gibi bı sure bekliycn 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 333 göst.
0 oy
1 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,473,113 soru

24,120,224 cevap