Merhaba güzel bacılarım 💜❤️ ben Ordu'da oturuyorum ordunun bir ilçesindeyim devlet hastanesine gidiyorum doktorum bana üniversite Hastanesi'ne gidersen bulursun ayrıntılı demişti ayrıntılı ultrasonu orada girebileceğimi söylemişti hastanemizde yokmuş diğer yakın ilçelerin Hastanesi'nde de yok özellere baktım özellerde de yok Ordu'nun merkezine baktım özellerin onlar da çok pahalı üniversite hastanesine ya da devlet Hastanesi'ne sormak istiyorum ama nasıl randevu alındığını bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi❤️❤️
Merhaba bende ordunun fatsa ilçesindeyim bende özele giderek yaptırdım
Hangi özelde yaptırdınız fatsa'da Avrasya var avrasya'da bana olmadığını söyledi
Muhtemelen onların hastası olmadığım için ya da çok kalabalıksa almak istememişlerdir ama yok dediler bana ayrıntılı ultrasonun olmadığını söylediler
Sadi akşehirli kliniğinde duymussundur ve de doktordan memnun kaldım 4 milyar verdım 2 kontrole çağırdı herhangi bir sorun yaşamadım düşünürsen arayabilirsin
Bildiğim kadarıyla onlar da ayrıntılı yok benim doktorum detaylı ayrıntılı istedi onlar da yok bildiğim kadarıyla Serap hanımı duymuşsunuzdur ben de ona gidiyordum onun kliniğinde de yok kendisi klinik açtı bir tane özel duydum orada kadın tam ayrıntılı ultrasına bakan doktormuş onu doktora ayrı oluyormuş ya ama onlar da işte çok istiyorlar ordu Sevgi Hastanesi'nde duydum onlar da çok istiyor biri 5.500 istedi kliniği olan Sevgi hastanesi de 3500 istedi Bir de pazartesi günü Ordu üniversitesini arayacağım bir de soracağım olmazsa artık özellerden birine gideceğim yani koskoca ilçelerimiz var Fatsa Ünye Ordunn ne bileyim güzel bir sürü büyük ilçelerimiz var ama hiçbirinde doğru düzgün doktor yok doğru düzgün teşkilat yok yani doğum yapıyorsun o var mı bu var mı diye düşünüyorsun
Orası öyle ama ben detaylı ultrason dıye gittim zaten doktorunuz daa yine bakıyor sonuçlara herhangi bir sorun yaşamadım inşallah bulursunuz
İnşallah çok teşekkür ederim ♥️
1,474,479 soru
24,139,960 cevap
334,454 kullanıcı