+2 oy
293 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,530 puan) tarafından

Kızlar selam, nasılsınız? 

Lutfen sona kadar okuyun

Sorunuz varsa cevaplarim ona gore bana bir akıl verin lütfen. Doğru düşünüyor muyum sizce?

Aylar oldu kaynanamla konuşmuyoruz, eşimle yeni barıştılar esimlede kusmuslerdi. Kaynanam uzak bir şehirde yaşıyor, bizim bulunduğumuz şehre geldi. On gün önce doğum yaptım. Hastaneden çıkınca geldi eşimden gizli para almis  sonradan öğrendim. Aldığı para ile bir iki hediye almış kopege atar gibi verip gitdi.bide ses kaydi var hastahaneye geliyim bari el alem ne der diye.
Annemlede konuşmadığı için eve gelmedi), hastanede de soğuktu, çocuğumu kucağına almadı. Eve gelince eşimin kart hesabına baktım, uzun süredir ona oldukça para gönderiyor.
Ben de akılsızca dün eşime dedim ki, eğer eve gelmek istemiyorsa, büyük kızımızı da alıp kafeye götürelim, restoran gezdirelim, ne olursa olsun annen .

Keske soylemeseydim sadece esim icin soyledim .

Bu arada kusmemizij sebebi hicbirsey yokken hakaret edip annemede banada kufurler yagdirmisti.arti esimede

Neyse  Bu yakinda elime biraz para gececek o parayı benden almak istiyor kocam  ben de kabul etmistim ***** *****. Şimdi bakıyorum, annesine tonlarca para gönderiyor, bana gelince işlerim kötü diye bahane ediyor.bide ikinci bebegimiz oldu kendimize zor yetiyoruz zaten
Nasıl konuşabilirim esimle ? Sert bir reaksiyon mu vereyim yoksa ne yapmalıyım bana bir akıl verin lütfen.

Bu arada o parayla aldigini nerden biliyorsun diye sorarsaniz yazismalar var kac tl tutdu diye yazmis esimde o paradan fazlasini gondermis zaten hep gonderiyordu ama kendimizde cok kotu durumdayiz borc harc annemler yardim ediyor bize onun annesi ise hep gezmelerde yemelerde icmelerde bakimlarda benimde annem calisip bize bakiyor

9 Cevaplar

+2 oy
önce (9,875 puan) tarafından

Şuan bişey demezdim ama günü gelip bendeki parayı isteyince annene yolladığına senin ihtiyacın veremem der vermezdimde konu ailesine göndermesi değil bu arada burda hep yazdım anne babası onu büyütmüş ne olacak vs diye ama seninki gizliyor birde sana borcum var diyor hem kaynanan böyle bir kadın 1 kuruşu haketmiyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,241 puan) tarafından

Cok hassas bir konu eşiniz sizden kismiyorsa annesine para göndermesine karismamalisiniz bence eğer siz zorlaniyorsaniz en azindan sebebini sorma hakkınız var.

Size gelecek parayı da yatırım altin vs yapıp cocugunuz icin saklayabilirsiniz bence önce bu annesine gönderdiği parayı sorun sebebi aklınıza yatarsa ya da yatmazsa kendi paranızla ilgili ona gore aksiyon alırsınız 

önce (1,530 puan) tarafından

Yok benden kismiyor zaten oyle para harcayan biride degilim.sadece cocuklarimin ihtiyaci kendim evde bakimlarimi yapiyprum herseyin ucuzunu aliyorum ki borclari var onlari odeyelim diye.hic karismadim bu zamana kadar hep yolla dedim ama ben bebegimin bezinin sayisini bile hesaplarken onun bu kadar para sacmasi dokundu bana.bide ihtiyaclari yol kadina baksan benden daha bakimli altinli filan tipi var

önce (4,241 puan) tarafından

Ben yerinizde olsam geri çekilirim oyle gönder annemdir yok cocuklari görsün cafede buluşalım hem size hem annenize küfür etmis bence siz o yok gibi davranın 

+1 oy
önce (22,171 puan) tarafından

Annesidir gönderir o konuya karışmam kaynana istemiyor evladı olarak o gönderiyordu gönderir ama benden evimden kısıp gizli saklı gönderiyor beni ve çocuklarımızı zora sokuyorsa mudahele ederim .. 

Ayrıca bana ve anneme küfür etmiş kadın da hastaneye bile gelmese olur kendi b.kunda bogulsun der kabul etmezdim yakın zamanda yengem böyle bir dengesizlik yapmış gelinine sürekli annesine gidiyor diye gelinde komple engellemiş yengem aglanip duruyo haklı gelin diyince de daha çok ağlıyor haketmis kimse savunmuyor bizde ogluda çekmiş resti haketmis 

önce (1,530 puan) tarafından

Bende bir yildir konusmuyorum canim .sadece kendisi gelip selamlasti bebegim kucagimdaydi gelip almaid sevmedi bile esime eve gelip soyledim oda kendin vermen gerekirdi dedi dondum kaldim.esimle aram.bozulmasin esim.uzulmesin diye dun annenle bulusalim filand edim ama bugun kart hesabini yime gorunce pisman oldum dedigime.esimle bu konuda kavgada etmek istemiyorum ama bizde milyoner degiliz .zaten esimi sevmiyor hep buyuk ogluna torununa yapiyor herseyi 

önce (22,171 puan) tarafından

Sen niye veriyorsun doğum yapmış kadın müsade isteyip alabilirdi ay boşver küfür eden kadından ne bekliyorsun edepsiz 

0 oy
önce (139 puan) tarafından

Allah'ım kavga olayı dışında hepsi mı yaşanır 4 aydır bebeğime kayınvalidem kayinbabasi hiç bir şey almaz calismiyor kayınvalidem ama kendine birikimleriyle altın kolye aldı daha bir kaç ay önce çocukları sürekli harçlık veriyor pazarda bir toka 30 TL en ufak toka olsun bir çöp parçası görmedik almamasindan iyilerdir doğduğunda bir gram gördük oda almadı demesinler diyedir şimdi çocuk masrafı o bu mutfaklarini yaptırıyoruz 6 kişiler kişi başı 20 bin annesine dedim ki halıları da siz degistirin değiştirin gibisinden bir şey söyledi dedim ki dolapları yaptiriyoruz yeter değil mi gülerek o da yaptirmaycak miyiz dedi insan önce çocuğunu düşünür ya millet bir evim olsun yeter diyor bunlar dolap eskisi yaptırayım derdinde

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Ya valla şahsen benim eşimde yollar ama fazla değil ama önceliği ben olmam gerekiyor tüm ceremesini ben cekiyim evin içinde 

0 oy
önce (1,535 puan) tarafından

Ben bunu kabul edemezdim annesi bilmem ne geçecek herkes o işi o kadar anasıysa insan gibi ailesine saygı duysun önce herkesin annesi var niye senin ailen size veriyorda eşin annesine veriyor çoluğunun çocuğunun rızkı o kabul etme önce düzgünce sor eşine bunu öğrendiğini anlat bizden kıstığın helal etmiyorum de zar zor geçiriyoruz ona rağmen annene gönderğyosun evlatlık bu değil ben olsam bu kadar sakin konuşmam ağzına ederim ikisininde ama sen yeni doğum yapmışsın sakin ol önce konuş baktın anlayacak insan yok karşında ozmn anladıkları dilden konuşursun geri atsaydın suratına aldıklarını hadsizin

0 oy
önce (1,616 puan) tarafından

senin parani size kufur eden kadina yediriyor baska aciklamasi yok bence 

durumu olur iyi insansa versin ama durumu yok ana demek hak getire boyle insanlara merhamet edilmez kiiii ustune hale onu savunuyor esin bi dur de artik 

0 oy
önce (11,283 puan) tarafından

O gelecek olan parayı vermezdim çok ihtiyacı varsa anasından istesin

0 oy
önce (1,621 puan) tarafından

Annesidir gönderir ama şöyle bir durum var biz zor geçiniyoruz diye annem para gönderiyorsa ve buna rağmen kocam annesine para gönderiyorsa ailemden aldığım desteği asla kocamla paylaşmaz çocuklarım ve kendim için birikim yapardım annesine yardım edecek durumu varsa senin ailenden gelene ihtiyacı da yok bence

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 420 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 577 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 147 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Melek12 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
22 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeynebbbbbb (463 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,216 soru

24,121,885 cevap

333,519 kullanıcı

...