Kızlar selam, nasılsınız?
Lutfen sona kadar okuyun
Sorunuz varsa cevaplarim ona gore bana bir akıl verin lütfen. Doğru düşünüyor muyum sizce?
Aylar oldu kaynanamla konuşmuyoruz, eşimle yeni barıştılar esimlede kusmuslerdi. Kaynanam uzak bir şehirde yaşıyor, bizim bulunduğumuz şehre geldi. On gün önce doğum yaptım. Hastaneden çıkınca geldi eşimden gizli para almis sonradan öğrendim. Aldığı para ile bir iki hediye almış kopege atar gibi verip gitdi.bide ses kaydi var hastahaneye geliyim bari el alem ne der diye.
Annemlede konuşmadığı için eve gelmedi), hastanede de soğuktu, çocuğumu kucağına almadı. Eve gelince eşimin kart hesabına baktım, uzun süredir ona oldukça para gönderiyor.
Ben de akılsızca dün eşime dedim ki, eğer eve gelmek istemiyorsa, büyük kızımızı da alıp kafeye götürelim, restoran gezdirelim, ne olursa olsun annen .
Keske soylemeseydim sadece esim icin soyledim .
Bu arada kusmemizij sebebi hicbirsey yokken hakaret edip annemede banada kufurler yagdirmisti.arti esimede
Neyse Bu yakinda elime biraz para gececek o parayı benden almak istiyor kocam ben de kabul etmistim ***** *****. Şimdi bakıyorum, annesine tonlarca para gönderiyor, bana gelince işlerim kötü diye bahane ediyor.bide ikinci bebegimiz oldu kendimize zor yetiyoruz zaten
Nasıl konuşabilirim esimle ? Sert bir reaksiyon mu vereyim yoksa ne yapmalıyım bana bir akıl verin lütfen.
Bu arada o parayla aldigini nerden biliyorsun diye sorarsaniz yazismalar var kac tl tutdu diye yazmis esimde o paradan fazlasini gondermis zaten hep gonderiyordu ama kendimizde cok kotu durumdayiz borc harc annemler yardim ediyor bize onun annesi ise hep gezmelerde yemelerde icmelerde bakimlarda benimde annem calisip bize bakiyor