0 oy
168 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (463 puan) tarafından

Kızlar ev alacaktık dolandırıldık bizden başka 25 30 kişi daha dolandırılmış  kişi şuan hapisde ama cinayetten dolandırıcılık davası daha görülmedi 5ay oldu  savcı dellileri toplıyor hiç  dolandırılıb kaptırdogı parayı geri alan duydunuzmu

3 Cevaplar

0 oy
(3,917 puan) tarafından

Admain üstüne zimmet varsa alirsinizda yoksa neyi alcaksiniz oducem dese ne olcak hapisten çıkana kadar sizin para degeri bitti gitti geçmiş olsun 

(463 puan) tarafından

Hapisten çıkması mümkün değil kardeşini öldürdügü için agırlaştıeılmiş mübet istenmiş  inşallah varıdır bilmiyoruzkı ama ailesi zengin ama onun borcunuda ilgilendirmez  diye düşünüuoeum

(9,080 puan) tarafından

nasi becerdiniz canim ev icin dolandirilmayi anlamadim . merak ettigim icin soruyorum. ev alirken tapuda islemler yapilirken ayni anda oara gecer hesaba. onceden mi para verdinizki

(463 puan) tarafından

Evet biraz karışık kişi tokinin evini satıyor muş gibi davranıb senet imzaladık devir 1sene sonra olacaktı  yani bizden öncede bir sürü kişiyi dolandırmış devirin zamanı gelmediği için haberdar olmamışlar biz senet imzaladıktan sonra  kardeşini öldürdügü için ortaya çıktı yoksa daha kim bilir kaç kişiyi daha dolandırırdı 

(9,080 puan) tarafından

ay kotu olmus ya. valla guvenmemmek gerek kimseye. 

-Reklam-
0 oy
(1,125 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama adam zaten hapiste Eğer üzerine bir şey yoksa almanız çok zor zaten hapis yatmayı göze almış bir 10-20 yıl daha yatar Böyleleri

(463 puan) tarafından

Teşekkürler canım  arabalardan pek anlamam altında arabası vardı aileside çok zengin tabi ama kendi üstüne ev varmı tabi onu bilmiyorum zaten agırlaştırılmış mübet almışda  inşallah hakkımızı almagı Allah nasib eder

(1,125 puan) tarafından

amin amin işinin kolay olması için sadaka ver Allah kolay etain 

(463 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun hep veriyorum Allah kabul ederse

(1,125 puan) tarafından

Eder canım sen verdikten sonra duan et ne niyetle verdiğinde söyle

0 oy
(9,080 puan) tarafından

nasi oldu ki yani nekadar para kaptirdiniz? benim bildigim ev alirken tapu islemleri yapilirken parayi odersin ayni anda es zamanli odenir.  oncedenmi vwrdiniz siz naptiniz parayi

(2,380 puan) tarafından

Bende merak ettik ne kadar paranız gitti?

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 347 göst.
+1 oy
4 cevap 161 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Melek12 (148 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 300 göst.
0 oy
2 cevap 183 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bana (343 puan) tarafından soruldu

Kategoriler