Böyle insanlara biz canımızı emanet ediyoruz
Bebeğimle yatırdilar bizi sadece sarı bir kusma için ve nefesiz kaldı diye aslında doktor hiç birseyi yok dedi ama ne olur ne olmaz yatış önerdi bizde tam dedik
Bebeğimin akşam ateşi çıktı 39 derece hiç birşey yapmıyorlar sabaha kadar ıslak bez koydum kolunun altına hastanede olmama rağmen

bebeğim ne zaman iğne olsa ateşi çıkar ambulansta paramparça ettiler 3 defa oynadılar hastaneye geldik yok serum gitmiyor dediler yine açtılar ayağına taktılar ve bu sabah bebeğimin kolunu açıyor hanfendi hakaret etmek istemiyorum bir tutuşu var sanki yetişkin eli tutuyor gibi bebeğimin bileği mosmor oldu 3.4 delik açıp saçma sapan bir şekilde kan gelmiyor damar yolu yok demeleri bebeğim hasta bide ağlama krizine girdi artık ağlamıyor diyorum bırak bırakmıyor elini iyice sikiyor dedim sen kimsin böyle davranıyorsun bebeğime oda bana diyor sen kimsin iyice kavga ettik Allah'ından bulsunlar bebeğime yatış önerdiklerinde keşke kabul etmeseydim.evde en azından banyo yapardım ne biliyim birşeyler yapardım burda maf olduk