+1 oy
579 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,853 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

22yaşında amcası. Oğlum 14 aylık. Amcasının hiç çoçuk bakma deneyimi yok. Evde iyi zaman geçiriyirlar. Ama çabuk sıkılıb annene git diyor. Öyle yarım saat bütün oyalayamaz ki bi işimi tam bitireyim. Geçen bahçede gezdirmesi için verdim. Elinde sigara yakaladım. Dumanı zararlı. Eşimde bende dikkat ederiz zaten hemen mudahele ettik. Arkadaş çevresi kendisinden beter. Karı kız peşinde(ne alaka diyeceksiniz. Ama aile kavramı sıfır bunda.

Az evel diyor ki ver çoçuğu arabayla gideyim arkadaşımı götüreyim gezdirelim getirelim. Arabayı bu kullanacaksa çoçuğu kim tutacak   arkadaşının yanına gidene kadar. Kucakda gitse, yolda çevirseler nolacak. Tamam bi sorun olmadan gittiler. Bunun arkadaşı benim çoçuğumla nasıl ilgilenecek ben nerden bileyim. Hayır izin vermem çok istiyorsan hep beraber (ailemiz) gideriz gezmeye dedim. O sana fazla olur dedi. Sen sen ol bakalım bu çoçuk 10 yaşına da gelse vermem sana. 

14 Cevaplar

+6 oy
(17,393 puan) tarafından

Ne işi var çocuğun serserilerin yanında. Kimseye verme ya.

-Reklam-
+6 oy
(24,465 puan) tarafından

Verilmez bakamaz diye değil bence amcaya emanet edilecek yaş grubunda değil bebek daha ayrıca ben güvenmem de babası dışında başka bir erkeğe emanet etmem çocuğumu 

+5 oy
(489 puan) tarafından

Ay Allah korusun neler okuyoruz neler görüyoruz sakın sakın sakın kimseye emanet etmeyin kimseye güvenmeyin devir çok kötü bir devir 

+3 oy
(7,291 puan) tarafından

O sana fazla olur dedi kısmını anlamadım? 

+3 oy
(320 puan) tarafından

Çocuğun ne işi var amca ile , senin teklifinde çok saçma olmuş senin ne işin var kayninla yani ? Bahçeye kadar bile bırakmam.

+2 oy
(16,024 puan) tarafından

Daha çok ufak ne casaretle istiyor 

+2 oy
(4,793 puan) tarafından

Çocuk başkasına emanet edilmez. Nerden biliyorsun sen yokken bir yerine elleyip öpmeyeceğini. Küçücük bebek ne işi var orda burda. Ben gözümün önünden bir saniye bile ayırmam. 

+2 oy
(3,561 puan) tarafından

Yok ya böyle birine emanet edilmez verme 

+2 oy
(4,917 puan) tarafından

O çocuğun annesi sensin, karar tamamen senin ve babasinin. Haddini bildir, sert bir şekilde, hayır bensiz bir yere gidemez çocuğum de kestir at.

+2 oy
(486 puan) tarafından

Şahsen bende çocuğumu kimselere emanet edemem geçen annem dedi götürim markete Allahım ne fırtınalar koptu içimde ya annemin dalqınlıöına gelirse çocuğa bişey olursa yüzlerle düşnce geçdi içimden annem 4 çocuk büyütmüş ama şuan unutmuş çocuk bakmayı fark edebiliyorum profosyonelce yaklaşmıyo çocuğa.. evet evde anneme bide büyük eltilerime veriyorum bi yere giderken ama birisi alacakda çocuğumu dışarı çıkaracak aklım kalır

+2 oy
(3,598 puan) tarafından

Ay yok ya ben gözümün önünden ayiramam Allah korusun daha küçükte 

Anneme bırakıp markete gidemedim ya 

+2 oy
(6,498 puan) tarafından

Gözümden bile sakınırım amca kim 

+2 oy
(54,192 puan) tarafından

kesinlikle emanet etme hele arkadaş ortamina

+1 oy
(8,355 puan) tarafından

Valla kusura bakma da hepiniz anormalsiniz. 1. 14 aylık bebeğin ne işi var amca ve arkadaşlarının yanında 2. Senin ne işin var kaynın ve arkadaşlarıyla. Hep beraber gidelim diye teklif ediyorsun. 3. Sana o kadarı fazla derken ?? Nerden geliyor bu cesaret. Bu ne hadsizlik 

(3,853 puan) tarafından

Kaynım arkadaşlarıyla ne işim. Ailemizi söyledim beraber. Zaten o laftan evde de vermem ben. 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 649 göst.
31 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde E.D_ (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,396 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Melezprenses (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 582 göst.