+2 oy
454 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,087 puan) tarafından

Ben heyecanlıyım eşimle kavuşmama yaklaşık 10 gün kaldı  😂❤️ yaklaşık 3.5 aydır görüşmüyoruz 😞. O KPSS ye hazırlanıyordu haftaya sınavı var hayatta bir şeyler olabilmesi için bir şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor işte. İnşallah Rabbim bize de en güzel en hayırlı  kapıları açar 🤲🏻 biraz onun gelişine biraz da onun sınavına heyecanlıyım … öğlende oğlumla uyumuşum uyku tutmadı beni de öyle herkes uyudu ben duruyorum Bihter Ziyagil repliği herkes gitti ben buradayım misali 😂 sizde neler var neler yok ? Neden uyumadınız ? 

16 Cevaplar

+3 oy
önce (173 puan) tarafından

Kızım uyumuyor. Cok yorgunum dayanamıyorum 😂😂

önce (2,087 puan) tarafından

Ben o dönemleri şükür aştım ya arada oluyor ama ona da şükür 😂 Allah kurtarsın kardeşim 🥲😅

+1

Benim mental ah le le ah le las

Hahaha sesiyle okudum ama 😂🫶🏻

+1

Haha öyle okumazsan bizden değilsindir 😂😂

-Reklam-
+2 oy
önce (54,100 puan) tarafından

kalkip yataga gitmek zor geliyor☺️

Ben de öyle oluyorum bazen mutfakta sandalyeyle bütünleşmiş gibi hissediyorum 😂

ben uzandım yatiyorum yorgunum kalkıp diş fircalamak iskence geliyo ☺️

Benim de şu anda cilt bakımı yapmam gerekiyor ama sandalye beni bırakmıyor o yüzden bilmiyorum şarjım bitince kalkarım galiba 😂 insan öyle oluyor gerçekten 

elanin odada kanepe var uyuyana kadar orda bekliyorum uyuduktan sonra da kaliyorum ☺️

+2 oy
önce (14,574 puan) tarafından

Allah kavuştursun canım 🙏

Napam benim rutin biliyorsun küçüğü yatırdım kızı getirdim odasına bekliyorum uyumasını 

Yine erken uyumuş kız maşallah . 

İnşallah  o da uyur bebeğim ya 

Uyudular şükür 

Lafa dalmışım 

Sende yatmişindır çoktan 

Yok kız 😂 ama yatacağım birazdan fazla da kaşınmaya gerek yok 😂

Ahahahh dinlen gülüm 

+2 oy
önce (1,115 puan) tarafından

Ay valla oğlum uyumuyor bende uyutuyorum 5 dakka uyanıp kalkıyor  Eşimde şehir dışına gideli 5 gün oldu çalışmaya gitti. Ev sahibi bizi çıkarıyor 1 ay içinde taşınmamız lazım. Oğlumda 3 buçuk aylık nasıl Yapacam bilmiyorum eşim elini kırdı alçıda kaldı 2 ay. Çalısamadı biraz sıkıştık o yüzden ev taşımaya da gelmeyecek kayınlarım taşıyacak ama bu bebekle nasıl evi toplayıp yeni gireceğim evi temizleyecem bilmiyorum. Aradı eşim Öyle evi konuşuyorduk ne yapacaz diye. Kapattı şimdi. Bende oğlumu uyutup uyuyacam ama sinekler bırakmıyor yediler bizi ya 

Zor valla Rabbim kolaylık eğlesin bir şekilde olup gider sonuçta çokta üzülme zor olsa da oluyor her şey canım ya Allah gönlünüze göre versin 🤲🏻

Neyseki burada yok sinek falan ama tatile gideceğiz orayı bilmiyorum spreyimi kullanırım 

önce (1,115 puan) tarafından

Allah razı olsun inşAllah 

Ay bitirdi bu sinekler bizi oğlum hala uyumadı belliki küçük sinekler ısırıyor onu bıktık yeminle

Bütün pencerelerde sineklik var ama küçük olanlar araçlardan geliyor demekki 

Siz de alın bir sprey sık çocuklara bari 

+2 oy
önce (17,596 puan) tarafından

Misafim vardı halada var toplantı vardı 😁🤣Mutfağı topladık gelinimizde şimdi çekildik odalara💃🏻 Allah kavuştursun azcik kalmiss🎊🌸

Bu saatte misafir hiç çekemem 😂 oğlumun uyku saati var en geç taş çatlasın 11 de herkes evine bacım 😂

Ayy dua edin dua eşim yeterli puan alsın çok sağol 🤲🏻🌺

önce (17,596 puan) tarafından

Amin amin inşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin ❤️🤲🏻 Misafirler 11 den sonra kalktılar kardeşim ve gelinimiz bizde memlekettn geldilerr❤️

Haaa iyi bari onlar misafirden sayılmaz artık 🤗

+2 oy
önce (338 puan) tarafından

Belim cok agriyor korkuyorum ya:( belim kalçam

Son dönemlerin ya ondan valla Rabbim yardımcın olsun kuşum 

+2 oy
önce (1,560 puan) tarafından

Şurda azıcık takılıp uyuyayım dedim çocuğu uyuklayan anneleri görünce uykum kaçtı bende doğumdan sonra böyle uykusuzmu kalcam diye ahahahha 

Evet sen de uykusuz kalacaksın o yüzden uyu 😂 ama çocuğuna uyku düzeni kurarsan eğer bu aksayacakta o direnecekte geceleri 18 19 aylığa kadar bir gelip bir gitse de o uyku düzeni olduktan sonra rahat edersin 

18 19 aylıkmı bildiğin 2 yaş yani ben iki yaşına kadar uykusuz kalıcam yani yedim naneyi desene ahahaha şimdi bunun derdinden uyuyamam ben

Yani bazen uyuyacaksın bazen yorgunluktan saç yolacaksın ağlayacaksın falan 😂 gece gece içini açayım 😂 her şey gelip geçiyor emin ol sonra sana arkadaş oluyorlar 2 sene içinde neye uğradığını şaşırıyorsun öyle güzel ki her şeye bedel diyorsun bak oğlum 2 yaş oldu konuştu etti birlikte kafelere gideriz alışverişe çıkarız oyun alanlarına gideriz arkadaşlarım benimle buluşurken benimle değil oğlumla buluşmak için gelir mesela bir satış hikayesi yaşarsın geceleri sonra uyursun mis mis hiç korkma hiç Yaşacagaınız güzel günlerin hayallerini kurarak uyu ❤️

Etrafımdaki herkes satışa başladı bile şimdiden ahhaahhe ay inşaallah ya gurbetteyim oğlum arkadaşım olduğunda o kadar iyi gelicekki banada 

Bende gurbetteyim valla öğle uykusuna yatıyor ya çok sıkılıyorum o zamanlar gözüne bakıyorum uyansın da bir şeyler yapalım diye 😂

+2 oy
önce (629 puan) tarafından

Gece gece eşimin telefonunun silinenler albümünde aynı kadına ait birkaç foto gördüm o yüzden uykum kaçtı 

Çok üzüldüm canım . Nasıl sakin kalabiliyorsun ben şu an öyle bir şey olsa hayatta uyutmazdım ama ben fevri bir insanım ondan ne diyeceğimi bilemedim ki 😓

önce (629 puan) tarafından

Ben de cok fevriyimdir sinirliyimdir ama telefonuna baktığımı anlamasını istemiyorum yoksa tekrar baktığımda hiçbir iz bulamam. Bir sey var mı yok mu biraz takibe alacağım çünkü 

Doğru dedin kendi telefonuna da çek ki ileri de kanıtın olsun 

+2 oy
önce (1,607 puan) tarafından

Kardeşimin nisani var bugün akşam 7de amcamın kızı umreden geldi gün içinde görmeye çıkamayız diye çıktık daha yeni indik çok hastayım ama gelinnn kaşlarımı alacak daha

Öyle mi hayırlı olsun inşallah 🤗

+2 oy
önce (3,043 puan) tarafından

Her zamanki gibi kızçem uyudu benim uykum kaçtı sabahta erkenden uyanır ufak çaplı bi sinirlenirim hata çocuktaymış gibi 🤸🏻‍♀️🤣

Allah kavuştursun inşallah hakkınızda hayırlısı olsun enişte bey şöyle yüksek yüksek puan alsın ve hayallerinize bir adım daha atın 🤲🏻🌻😊

Ahh kıyamam yaaa 😍 ayy bırak yatsın yanında ya zaten büyüdükleri zaman istesekte yatamayacaklar 🥲

Ya büyük bir ihtimalle dişte etkiledi çünkü alt çene azı dişleri kendini göstermiş 🫡

Sizin dişler tam olarak ne zaman tamamlandı 

önce tarafından düzenlendi

Şimdi benim ailemin evindeki yatağım tek kişilik evlenmeden önceki odam . Yanı da duvar . Geçen yanımda uyudu öyle deli yatıyor ki bir aşağı bir yukarı duvara kafasını bir çarptı çarpma sesine uyandım aşağı üstümden atlayıp yuvarlanır diye korkuyorum yoksa yatarız tabi kokusu bana en huzur verici şey bu dünya da ❤️

İnan ki ne zaman tamamlandı bilmiyorum yani azı dişleri çıkarken bir iştah kesilmesi falan yaşıyordu ordan biliyordum uykusuz kaldığımızda da sendrom mu yoksa diş mi anlamıyordum 2 yaşına girince  eşimle bizim L koltuk , en son gücümüz bitince  o bir yere ben bir yere oğlumda bazen halı da uyuyakalıyormuş öyle yatıyormuşuz 😂 alışmıştık o hallerine şimdi Aralıkta 3 yaşına girecek 7 sinde tam ama dişleri şu an 

İyi bari uykuda düz duvara tırmanan bi benim kız değilmiş 🤣 

E tabi böyle bir durum varsa iyi yapmışsın o zaman yanına almamakla 😊

Valla ne yalan söyliyim bende sendrom mu diş mi anlayamıyorum ne yapıp nasıl davrancağımı bilmiyorum bazen istediğini yapsam da ağlıyor neyse geçecek bugünlerde Ya Sabır diye dolanıp duruyorum 😁😁

Şimdiden

Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin acısını göstermesin inşallah Paşa'nın 🤲🏻♥️

+1

Yok yavrum valla uçabilse havada yatacak o derece 😂.

Öyle oluyorlar ya bende geçeceğini ümit ediyorum bekliyorum sabırla bazen hafifliyor sonra tekrardan bir yükseliyor alıştım artık iniş çıkışlara da çok yorucu 😂

Amin amin hepimizin evladı için inşallah 🤲🏻❤️

+1

Amiiinnn canım 🌻☺️

+2 oy
önce (23,176 puan) tarafından

Bütün vücudum ağrıyor. Uyuyamıyorum. Ateşim yok ama sanki 39 derece ayesliymisim gibi hissediyorum.  Sabahtır yatiyorum. Kalkamadım. 

Sizi de Allah kavuştursun. 3.5 ay iyi dayanmissiniz. Mecbur olunca insan herşeye dayanıyor 

Acaba influenza falan mı oluyorsun ki çok geçmiş olsun 🙏ben bu yaz 2 kere geçirdim ağrımdan ağlıyordum Allah yaşatamsın 🤲🏻

Evet mecburen insan katlanıyor ama oğlum çok etkileniyor bu durumdan babasına çok düşkün ve hırçınlaşıyor artık ya da hayal kuruyor anlatıyor babasıyla alakalı çok üzülüyorum o da küçücük kalbiyle fedakarlık ediyor   Allah ım oğlumun bizim yüzümüze baksın emekleri yağlı olsun Allah ın izniyle eşimin 🤲🏻 çok teşekkür ederim  🫶🏻❤️

Oyyy Kuzucuk yaa kiyamam. 🥺  inşallah tez zamanda atanır hayırlısıyla esin. Kardeşim 7 yıldir uğrasiyor atanmak için. İnşallah o da bu yıl atanır hayırlısıyla. 

Aslında eşim öğretmen olmak için girmiyor . Asker olabilmek için giriyor . Öğretmenlik artık hayal gibi bir şey, yeni prosedürleri var ve ataması çok çok zor. Ben de  öğretim görevlisi olmasını istiyordum ALES e girip 1,2 puanla kaçırıyordu.Bunu hiç istemesemde şehit yakını olunca  astsubay subay alımlarında artısı oluyor  bari  dedim bunu dene  çünkü asgari ücretle hayata devam etmek çok zor . Bakalım Allah ın izniyle 

Hayırlısıyla olur inşallah çok zor geçinmek 

Amin canım çok teşekkür ederiz 

+2 oy
önce (23,956 puan) tarafından

Sınavda başarılar ah KPSS bataklıkta yürümek gibidir bir ucundan kıyısından geçince yakanı kolay kurtaramıyorsun. Konser vardı ona gidip geldim ancak geldim 

Askerlik için giriyor eşim KPSS ye öğretmende olabiliyor da beden eğitimi öğretmeni  onun şartlarını çok zorladılar ya sınav üstüne sınav mülakatta 500 kişiden 15 20 kişi alınıyormuş falan  … . Şehit yakını benim eşim astsubay subay alımlarına katılacak inşallah 🤲🏻. Aslında benim pek tercihim değildi asker olması ama mesela öğretim görevlisi olmasını çok istedim ALES e girdi baya bir  hep 1 2 soruluk puanlarla kaçırdı . Belki de bizim için hayırlısı dedim bunu dene bari. Artık asgari ücretle hayatımızı idame ettiremiyoruz Her kapıyı deniyoruz bakalım önce çaba sonra tevekkül demişler…. 

Yaa ne güzel eğlenmişsindir 🤗

önce (23,956 puan) tarafından

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur canım benim emekleri(niz ) boşa çıkmaz 

+1

Amin amin çok teşekkür ederiz ❤️🫶🏻🌺🤲🏻

+2 oy
önce (5,488 puan) tarafından

Kafama bisey takıldı uyuyamadim 

Moralim bozuldu 

Son postumu okursanız sevinirim

Okuyayım dur hemen 

+2 oy
önce (9,958 puan) tarafından

Benim işler anca biti bulaşiklari haletim acağı sildim buz dolabının içini dısını sildim süpürdüm motoru şarjdan cıkardım yerine koydum bağladım öyle yani 

Ayy sorma ben kendi evime gidince benim işler ne zaman biticek acaba ah ah bak yine hatırladım 😂

+2 oy
önce (85 puan) tarafından

31 haftalık hamilelik ve uykusuzluk mide yanması

Nefes darlığı uyku düzensizliği tuvalet sıkıntısı dün gibi aklımda 😅 çok çok iyi bilirim Rabbim kolaylık versin ❤️

önce (0 puan) tarafından

Hasret zordur bekleyene daha zordur heleki ara da sevgi ,huzur mutluluk varsa 

+2 oy
önce (4,331 puan) tarafından

Hastaydım kız oğlan da maf etti beni. Akşam uyuduk ikimizde biraz iyi geldi uyku vücudum cok ağrıyordu 8

Uyku iyidir ya candır zaten sen hasta olunca x2 eziyetli oluyorlar ya da sana öyle geliyor hasta olduğun için çok geçmiş olsun canım 🫶🏻🌺🫶🏻🌺

Sağ ol bacım. Dayak yemiş gibiydim kız bu da 1 saniye durmuyor oturamıyorum da gelip üstüme atlıyor öyle ayakta bekliyordum 😄

Ben niye zayifladım sanıyorsun 😂 tek güzel yanı bsnsnsnsn

Kız ben de almışım. Yemegi bile ayakta yiyiyorum nasil oluyor jejsjd

O da bir başarı 😂

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 329 göst.
0 oy
15 cevap 661 göst.
0 oy