+1 oy
367 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,969 puan) tarafından

Eşimin ailesi, özellikle kayınvalidem aşırı ovunmeyi seven insanlar. Eşimin de anne tarafından kuzenlerinden sorunlu olanlar var. Bir dayısının oğlu karısını aldattı, içki, uyuşturucu falan da varmış. Bunlar başka şehre taşındı ama orda da yapamamislar, boşandılar. Tabii kayınvalidem bana bunları demedi ama eşimin diğer teyzesi dedi bir de kızı aldatmış pisl.ik falan diye. Neyse bunlar barismis işte kayınvalidem yine birlesmisler deyince ben de dedim ki o kız da apta.l mi kendini aldatan adamla neden birleşiyor dedim. Kayınvalidem tabii benim bu detayı bilmeme şok oldu anlık bir duraksadı. Yani senin yeğenin bu pisliği yapmış ama hiçbir sorun yok gibi lanse ediyor, ellerinden gelse kızı suçlu cikartacaklar. Neyse eşimin başka dayısının kızı da eşinden boşanacak, boşanacaklarini ve sebebini ben zaten eşimden de kayinvalimden de önce biliyordum. Eşimin diğer kuzeni bana anlattı ama kimseye deme demişti. Ben eşime bile söylemedim, hiç lafını etmedim. Bu durumda da suçlu olan erkek, aldatma yok ama başka sorunlar var yani kızın ailesinin saklayacağı bir durum yok. Hatta eşim tasinmalarina yardıma gitti, boşanacak kızın annesi baya ona dertlenmis eşim de bana dedi. Bugün kayınvalidemlere geldik, misafir geldi. Kadına yeğeninin boşanma mevzuusundan bahsetmeye başladı ben yanlarından çıkınca. Sonra ben odaya girdim sustu konuyu kapattı. Hayır benim kocam onların her işine koştu her şeyini ben zaten biliyorum önceden beri. Kadın misafirine anlatıyor benden saklıyor. Tabii gözlerinde o yaratmaya çalıştıkları mükemmel sülale imajı çizilecek diye düşünüyor da bu boşanmanın ayıp yani da yok ki. Sonra da kadına benim hakkımda konuşuyor pek muhabbeti yok falan diye. 

11 Cevaplar

+2 oy
önce (23,087 puan) tarafından

Çok Garipler gerçekten.

önce (2,969 puan) tarafından

Her gelmemde bir detaya sinir oluyorum, bugün de bu oldu

-Reklam-
+2 oy
önce (437 puan) tarafından

Aman çok gereksiz detaylar, dedikodular.. o dedi kim ne yaptı bosverin ogrenmeyin daha iyi. Benim kaynanam da tam tersi bi dedikodu duysa hemen herkese konuşuyor. Sır dediği bile çok durmuyor ağzında. Bende hiç gelemem kim ne dedi ne konuştu beni ilgilendirmiyor, merakta etmiyorum. Ben dinlemem o anlatır. Bosverin takılmayın böyle şeylere. 

Ben zaten bana anlatsın benle dedikodu yapsın hevesinde dgeilim. Diğer kadına anlatıyor ama ben gelince susuyor yani benim duymaamı istemiyor, aile şeylerini saklıyor ki ben onlardan taa kaç ay önce biliyordum bu durumu. Eşime bile anlatmadım, kayınvalidemin huyudyr kendi ailesiyle ilgili kötü şeyler hep olmamış gibi davranıp mükemmel göstermeye çalışır. Bana anlattığında ben de dinlemiyorum hii deyip geçiyorum zaten genelde

+2 oy
önce (7 puan) tarafından

Aynı Benim gerizekalı kaynana benimkide öyle her şeyi saklar benden ama ben elbette duyarım boşver onlar kendilerini Zeki zannediyor lar etmeye devam etsinler 

Ya şu saçma, boşanmanın nesini sakliyorsun..bir de kız kendisi rahat, kızın annesi rahat, kuzenleri rahat. Herkes bu konudan konuşuyor ortalıkta ama hanımefendi benden saklıyor 

önce (7 puan) tarafından

İşte o neden aileden görmediği için bizi 

+1 oy
önce (23,820 puan) tarafından

Kayınvalideler sanki biz onların ailesine aile sırlarına çok meraklıymışız gibi bir hayal dünyasında yaşıyorlar benim eşimin bir abisin ikinci evliliği imiş ben üç yıllık gelinken öğrenip çok şaşırdım ve eşime bana yalan söylediği için kızdım. Ama hak veriyorum da yani özellikle baba tarafından neredeyse herkes iki kez evlenmiş ben de o bari bir kez evlenmiş deyince işine gelmişti. Genel itibariyle saklıyorlar ben bu son yıllarda taktik değiştirdim artık ilgilenmiyorum dinlemiyorum sormuyorum bu sefer kendiliğinden dökülüyor yerli yersiz aile meselerini anlatıyor kayinvalidem :) hepsi bir değişik 😂

Yani saklayacak yalan soyleyecek kadar neyi mühim görüyorlar ben anlamıyorum. Ama insan kendisini garip hissediyor gerçekten. Ben zaten asla sormuyorum, karismiyorum. Eşimin başka kuzeni ile samimiyiz, o anlattı bana taa kaç ay önce. Hatta üzülür diye en son kayınvalidemin haberi oldu sulalelerinde. Ben dedikoduya hevesli olsam zaten neler neler ederim.Kaynim yeni evlendi, nisanliykrn kızdan için güzel değil falan diye konusuyordu, oğlu senin için karımı bırakırım diyormuş onu deyip hava atiyordu. Kayınvalidem de anlatıyor aile meselelerini, işte hep böyle kötü olacaklari detayları gizliyor kraliyet sulaleleri kötü bilinmesin diye ama daha komik duruma düşüyorlar. 

+1 oy
önce (440 puan) tarafından

Takma yaa boşver gereksiz bence

Ben hepsinden önce o meseleleri zaten biliyordum, eşime bile demedim ama hanımefendi güya benden saklıyor, sinir olmadım değil. Ben bilsem ne olacak sanki de bana seylik yapıyor 

önce (440 puan) tarafından

Ben kocamda böyle benden herşeyi saklar niye anlatmiyon dediğimde unutum der bahane bulur bazen akışına bırakmak gerekiyor defalarca anlatmama rağmen aynı ...

+1 oy
önce (3,536 puan) tarafından

Kiz sana kayinvalden anlatsa varya sen ortalığı birbirine katarsın millet duyduklarını gelip bize anlattığına göre.. 

Kadin haklı 

önce tarafından düzenlendi

Sizin okuduğunuzu anlama sorununuz var zaten. Ben zaten hepsini onlardan önce kaç aydir biliyordum, onun bilmediği şeyleri de biliyorum. Bildiklerimi eşime bile anlatmadım kendi aile meseleleri diye. Diğer gelini hakkındaki olumsuz yorumlarını da biliyorum ama kişi kendinden bilir işi misali sizin gibi ortalığı katma hevesim olmadığı için hiçbir işlerine karismiyorum. Yapsam şimdiye kadar yapardım de mi? Burda gelip size tanıdığınız birini mi anlatiyorum, sanki herkes burda bilimsel muhabbet ediyor da benim üstün körü bahsettiğim boşanma haberi mi olay oluyor?

önce (3,536 puan) tarafından

Neden kaynananiz size birsey söylemek zorundayım ben onu anlamadım sen kimden duyarsan duy gördüğüm kadarı zaten oda seni sallamıyorum anlatmiyor

Herkesin ulu orta konuştuğu ve saklamanın saçma olduğu bir meseleyi kızım dediği insandan saklamak aile ilişkisine göre saçma çünkü. Ben bana anlatmak zorunda demiyorum. Anlatmama tercihi var ama başkasına anlatırken ben yanına gelince susması resmen bir dışlama ve rahatsız edici. Sallamayan da aynı şekilde değer görür. 

+1 oy
önce (21,594 puan) tarafından

Benim deli kaynana da yapıyor bunu hatta ailede açılan saçılan kocayı bırakanlar var ben biliyorum bak anne böyle böyle olmus diyince de o karıları bana savunuyor niye çünkü kendi hemşerisi ben yabancı el sırf beni haksız çıkartmak için ahlaksızlığı savunuyor 

Ben hiç ağzımı açıp bir laf söylemiyorum ama kendisi direkt kendi ailesi ile ilgili detayları saklayıp başka türlü anlatıyor ben sormadan

önce (21,594 puan) tarafından

Oda öyle işte ben kendim duyuyorum o anlatmıyor anlatmaz da anlatınca bilmezden gelir 

+1 oy
önce (5,610 puan) tarafından

Pek muhabbeti yok değil benimle beraber dedikodu yapmıyor demek bu 

Evet onun istediği o ama ben hii tamam deyip geciyorum

+1 oy
önce (3,337 puan) tarafından

Bence iyi yapıyor dertsiz başına dert alma öğrensen ne yazar ogrenmesen ne yazar o yüzden salla gitsin istediği kadar saklasın elbet bir gün ya çıkar ya çıkmaz 

Ben zaten biliyorum onun gizli gizli anlattığı meseleyi. Öğrenmeye hevesli olduğumdan değil, lafa gelince kızım su bu deyip sonra gizli gizli aile işlerini başkasına anlatıyor seni dislayip

+1 oy
önce (2,679 puan) tarafından

Kendi açıklarını vermezler. Senin ailende olsa konuşmaya doyamazlar bu işler boyle

Aynen öyle 

+1 oy
önce (5,199 puan) tarafından

Aman sen yorulmuyon mu bunlarla ugrasmaktan bosversene ne halivarsa gorsun en mukemmel o olsun 

Zaten ben ona ağzımı açıp da bir şey demedim ben biliyorum zaten neyini saklıyorsun diye. Boşanmanın nesini saklamaya calisiyor o saçma bir de kızın kendi ailesi de her yerde konusuyor, kendi misafirlere anlatıyor ama benden gizliyor aklı sıra 

İlgili sorular

0 oy
58 cevap 1,172 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 888 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 298 göst.
+2 oy
27 cevap 743 göst.

Kategoriler