Eşimin ailesi, özellikle kayınvalidem aşırı ovunmeyi seven insanlar. Eşimin de anne tarafından kuzenlerinden sorunlu olanlar var. Bir dayısının oğlu karısını aldattı, içki, uyuşturucu falan da varmış. Bunlar başka şehre taşındı ama orda da yapamamislar, boşandılar. Tabii kayınvalidem bana bunları demedi ama eşimin diğer teyzesi dedi bir de kızı aldatmış pisl.ik falan diye. Neyse bunlar barismis işte kayınvalidem yine birlesmisler deyince ben de dedim ki o kız da apta.l mi kendini aldatan adamla neden birleşiyor dedim. Kayınvalidem tabii benim bu detayı bilmeme şok oldu anlık bir duraksadı. Yani senin yeğenin bu pisliği yapmış ama hiçbir sorun yok gibi lanse ediyor, ellerinden gelse kızı suçlu cikartacaklar. Neyse eşimin başka dayısının kızı da eşinden boşanacak, boşanacaklarini ve sebebini ben zaten eşimden de kayinvalimden de önce biliyordum. Eşimin diğer kuzeni bana anlattı ama kimseye deme demişti. Ben eşime bile söylemedim, hiç lafını etmedim. Bu durumda da suçlu olan erkek, aldatma yok ama başka sorunlar var yani kızın ailesinin saklayacağı bir durum yok. Hatta eşim tasinmalarina yardıma gitti, boşanacak kızın annesi baya ona dertlenmis eşim de bana dedi. Bugün kayınvalidemlere geldik, misafir geldi. Kadına yeğeninin boşanma mevzuusundan bahsetmeye başladı ben yanlarından çıkınca. Sonra ben odaya girdim sustu konuyu kapattı. Hayır benim kocam onların her işine koştu her şeyini ben zaten biliyorum önceden beri. Kadın misafirine anlatıyor benden saklıyor. Tabii gözlerinde o yaratmaya çalıştıkları mükemmel sülale imajı çizilecek diye düşünüyor da bu boşanmanın ayıp yani da yok ki. Sonra da kadına benim hakkımda konuşuyor pek muhabbeti yok falan diye.