+1 oy
477 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (112 puan) tarafından

4 5 6 7 sonraki aylarda uyuyan.cok akıllı ses çıkarmayan bebeği olan var mı beni biraz umutlandırır mısınız atak haftası mi anlamadım 4.aydayiz mama icmiyo uykudan ağlayarak uyaniyo kucak istiyo uyumuyo yoruldum valla

25 Cevaplar

+1 oy
önce (1,462 puan) tarafından

Oğlum 2.5 yaşta uykusu düzene girdi kesintisiz uyuyor suya kalkıyor sadece yeni uyumaya başlamıştım ki şimdide 16 günlük bebem var ( az daha dursaydın be kadın ) 

önce (112 puan) tarafından

Gerçekten kimse yanlış anlamasin da ikinci düşünenlere rahat mı vatiyor

-Reklam-
+1 oy
önce (5 puan) tarafından

Valla hiç bitmiyor 1 yaştan sonra azalıyor ama her diş döneminde iliklerime kadar yoruluyorum benim ki 31 aylık hala arada gece 4-5 gibi kalkıyor 

Kız her dış dönemi ne bir kere 6 9 ay arasında yaşanmıyor mu o

0 oy
önce (622 puan) tarafından

15. Aydan bildiriyorum bi gün bile kesintisiz uyumadım gece gündüz uykusu yok dinlenemiyorum pertim ikinci çocugum ben ilk çocukta hiç çocuj büyütmemişim diyorum perişanım şuan 🥲😂

Çocuğa göre mi değişiyor biri yazmış ki 8 aylık kendi yatıp kalkiyr

önce (622 puan) tarafından

Belkide canım öyle çocuk demk gelmedi bana 🤣 inşallah seninki düzelir

0 oy
önce (2,969 puan) tarafından

Kendi kendine olacak bir şey değil o. Ben 9 aylıkken uyku eğitimi aldım ve ondan sonra uyku sorunumuz kalmadi. Ondan önce gecede 7 defa uyandırdı ve sabahları hep ağlayarak kalkardi

Ne dedi uyku eğitiminde söyler misiniz 🙏🙏

Yatır kaldır tekniği ile desteksiz uyutmaya alistirdik. Destekli uyuyan bebek( emerek, sallanarak vs,) 2 yaşına kadar da olsa uyanir

Peki saklamadan andil uyuttun

Benimki emerek uyuyordu zaten sallanmayı kabul etmedi hiç. YouTube'dan videolara bakarsanız yatır kaldır teknigi diye. Çocuğu yatırıyorsunuz ağladığı zaman kucağınıza alıyorsunuz sonra tekrar yatırıyorsunuz öyle öyle uyutmaya çalışıyorsunuz ama zor bir süreç

0 oy
önce (7,879 puan) tarafından

Oğlum 13 aylık ve gece defalarca uyanıp ağlıyor.

Çocuğa göre mi degisiyo 8 aylık uyuyor yazmış biri ama dış çıkarıyor olmasin

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 848 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 303 göst.
0 oy
6 cevap 233 göst.
11 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 650 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,687 soru

24,114,432 cevap

333,155 kullanıcı

...