+1 oy
301 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (95 puan) tarafından

4 5 6 7 sonraki aylarda uyuyan.cok akıllı ses çıkarmayan bebeği olan var mı beni biraz umutlandırır mısınız atak haftası mi anlamadım 4.aydayiz mama icmiyo uykudan ağlayarak uyaniyo kucak istiyo uyumuyo yoruldum valla

23 Cevaplar

+2 oy
önce (4,720 puan) tarafından

4ncu ay atağı bu. Uykuya direnme meme mama reddi sürekli ağlama durmama, kucak isteme, hepsi normal.  

-Reklam-
+1 oy
önce (5,560 puan) tarafından

5. aydan bildiriyorum hala aynı devam ediyor

önce (95 puan) tarafından

Hayır dur aglamamaliyim

önce (402 puan) tarafından

48 aydan once insana dönusmez hicbir cocuk. yani dort ay ohoooo cok basi neler yasayacaksin neler . daha ilk 1 senelik farzi bile gecmedik. ikinci 2 yaş levelini atlayip kafayi yemelik duruma gelmedin. 3 yastan sonrasi icon dur sus yapma otur birak oynama kurcalama rahat birak kardes abla abi varsa kavga etmeyin bagirmayin aglamayin birbirinize vurmayin demekden bogazlarin patlayip beynin dönmedi. 4 yasa kadar ohooooo neler goreceksin neler.4 ay cok erken akillanmak uslanmak icin

Allah aşkına dur yapma diye bağırdım dönemlere geleyim yeter artık bebeğim çok küçük bana fazla muhtaç mama icmiyo uyumuyo atak döneminde delirdim vala 3 yaşına gelsinde dagitsin daginikligi toplamaya rasiyim valla kucaktan inmek istemiyo benim yengem 2 yaşında çocuğunu koynuna alıyor gece gündüz uyuyorlar valla mis

önce (5,560 puan) tarafından

Ama şöyle bir şey de var 4 yaş şahane uykusu düzenli uyumlu yardımcı arada inatçılıkları elbette oluyor ama tam anne kız kanka modu 

+1 oy
önce (9,741 puan) tarafından

Ben  oğlum 19 aylıkken uyudugumu anladım 😭

Dur hazır degilimm

Geçiyor ama şuan 37 aylık oldu canım geçiyor hepsi ikinci çocukta aynısı olcak gene girdim o yola ahahah Allah sabır versin uykusuzluktan çok zor 

İkinci çocuğu nasıl dusunebiliyorsunuz valla ben rahat battığını düşünüyorum bu ikinciyi üçüncü getirenlere insan ne kahve içiyor ne çay ne duş alabiliyoruz 

+1

Ben tek çocuk taraftarı değilim oğlumla büyüsün istedim dahada istemiyorum ztn ilerde zorluk cekecegime şuan ztn işin içindeyim ikisi bir büyüsün 

+1 oy
önce (26,429 puan) tarafından

İlk doğduğu zamandan itibaren tam 14 ayına kadar uyku problemi çektik gece boyu uyumadığı bile oldu diyeceklerim bu kadar 😵‍💫

+1 oy
önce (4,301 puan) tarafından

14 aylık. Daha bir gece aralıksız uyumadım 🥲

+1 oy
önce (21,448 puan) tarafından

Çok küçük bunları beklemek için çok erken yaşına kadar bu uyku düzeni gece bir kaç kez uyanma şeklinde gidiyor sonra biraz daha toparlıyor ama 4 ay daha çok küçük 

20 aylık hala uyanıyor bacım sadece uyanınca çabuk uyuyor şükür ama diş donemiyse 3 4 saat uyumuyor bekliyoruz başında 

önce (1,000 puan) tarafından

Benimki cok sık uyaniyor 20 oluyur bir gecede 

Bazen 5 dakika da bir bazen 20 dakikada bir çok farklı Bazen hiç Uyuyamıyoruz doğduğundan beri aynı

Dr bana akıllı çocuklar uyumaz demişti kızımda akıllı şükür 

Benimki ki de maşallah zeka küpü ama o akıllı olacak diye Biz akılsız oluyoruz uykusuzluktan😀

Gerçekten öyle bütün denge şaşıyor uyku hele ki gece uykusu çok önemli ama bende çok uyuyan biri değilim eşimde bize çekti çocuk belki de canları sağolsun napalim buyuyecekler öyle böyle 

+1 oy
önce (3,505 puan) tarafından

7 aylik olduk hep akilliydi 10 11 gibi uyur sabah 7.30 kadar bazen 9 buluyor be de uyursam oda uyuyor 😂😂 gece mamasını uyurken veriyorum sakın zaten çok canı sıkılırsa ağlar kolik hiç olmadık  

+1 oy

12 aydayim gece gunduz asla uyumuyir az önce 10 dakika uyudu uyandi😭

Benim kızda gündüzleri uyumazdi asla 1 yaşından sonra gündüz uykusu düzenli olmasa da kaliteli olmaya başladı en azından 1 saat falan uyuyor kesintisiz ama öncesi doğduktan 2 ay sonra başladı uyumamaya ne yaparsam yapayım asla uyumazdi geceleri gündüze göre daha iyiydi bir kaç defa uyansa da 

Ay birkaç defa uyanmasına da razıyım yok bazen gece bir saat veya 2 saat uyuduğum anca oluyor toplasan 

Gündüzleri bir şekilde idare ediliyor da gece gerçekten zor Allah yardımcın olsun amcamın çocukları böyleydi yengem zombi gibi gezerdi etrafta ama gerçekten akıllı çocuklar uyumuyor amcamın çocukları da çok akıllı zeki okul birincisi hep ben kendimi hep böyle teselli ederdim en azından akıllı bir çocuk olcak diye ☺️

+1 oy
önce (2,197 puan) tarafından

Memeden kestim rahat uyku uyudum 

Kac aylikken peki

önce (2,197 puan) tarafından

2 yaşında kestim canım yoksa sürekli sabaha kadar memede uyudu

önce (620 puan) tarafından

Nasıl kestin canım

0 oy
önce (23,076 puan) tarafından

4. Ay uyku gerilemesi ayıdır. Bende sana verecek Umut yok bacım. Ama başkalarında vardır belki. Ben 2 yaştan sonra hafifliyorum.biraz. sütten kesince yani. İki çocuğumda da öyle oldu. 

0 oy
önce (18,306 puan) tarafından

4 aylikken kucağımda emzirirdim canm emmek istemiyordu 6 aylikken de dis çıkardı 1 ay perişan olmustuk suan da 1 aydir yine dis sancısı çekiyor 8 aylik oldu daha ortada dis yok yani hiç rahatlayamadim daha içini karartmak gibi olmasın ama bizde durum böyle 

0 oy
önce (6,583 puan) tarafından

Her çocuk bir değil çok şükür kızım çok zorlamadi beni

0 oy
önce (8,285 puan) tarafından

Uyumanın akılla pek bir alakası yok bacım. Uslu olması da yapı meselesi. Ve genel itibariyle nasıl başlıyor ise o şekilde devam ediyor . He çocuk gazi vardır sancı yapıyordur o sebeple uyumaz , belirli bir aydan sonra bu sıkıntısı geçerse ne ala mışıl mışıl uyur ama diğer türlü biraz zor . 

0 oy
önce (196 puan) tarafından

2 yaşında hala gece uyanıyor 🥹

0 oy
önce (1,498 puan) tarafından

3 yegenimden yola çıkarak diyorumki maalesef canım en büyüğü 4 en küçüğü 8 aylık bi fark yok aralarında ahahahaha

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Aynı durumdayım 

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Benim kızım da öyleydi.  8. Aydan sonra düzeldi. Kendi kendine uyudu ,uyandi , oynadı maşallah.  Simdi 5 buçuk yaşında. 

0 oy
önce (620 puan) tarafından

15. Aydan bildiriyorum bi gün bile kesintisiz uyumadım gece gündüz uykusu yok dinlenemiyorum pertim ikinci çocugum ben ilk çocukta hiç çocuj büyütmemişim diyorum perişanım şuan 🥲😂

0 oy
önce (2,965 puan) tarafından

Kendi kendine olacak bir şey değil o. Ben 9 aylıkken uyku eğitimi aldım ve ondan sonra uyku sorunumuz kalmadi. Ondan önce gecede 7 defa uyandırdı ve sabahları hep ağlayarak kalkardi

0 oy
önce (7,872 puan) tarafından

Oğlum 13 aylık ve gece defalarca uyanıp ağlıyor.

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 848 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
0 oy
6 cevap 232 göst.
11 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 649 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,505 soru

24,112,070 cevap

333,016 kullanıcı

...